Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 6
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
1. Unt nu i-am dat lui bebe, dar noi folosim unt nesarat, scrie pe el Unsalted French Butter de la President. 2. eu pisez pastilele de calciu lactic asa cum imi pisa mie mama cand eram mica aspirina si paracetamolul: intre 2 linguri de supa....in una e pastila cu alta apesi deasupra...tre sa apesi cu skepsis pana o spargi apoi se piseaza usor 3. in Gima la noi este un raion bio cu diverse paste, ceaiuri, una alta etc, dar iaurtul bio e la lactate langa iaurturi. de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
ce ne-am face fara tine!
merci mult!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Primiti o mamica adanc cufundata in butoi? Noi inca suntem in concediu, un concediu de cosmar, vreme urata, nervi, piticul imi simte starile si e agitat si nervos tot timpul, am racit cobza si, cireasa de pe tort, i-am facut printesei analizele ptr gradi si i-a iesit un stafilococ auriu pe tamponul nazal, de dr. nu dau, nu stiu daca va puteea merge la gradi, daca va tb sa ii dau antibiotice... Simt ca cedez nervos. Luni tb sa merg si cu piticul la analize sa vedem daca are si el ceva... |
Lillo, nu mai stiu unde ai plecat in concediu dar sper sa te intorci repede ca la casa ta parca le induri mai usor pe toate decat atunci cand esti printre straini.
Nu ceda nervos, o sa fie bine, stafilococul auriu se vindeca cu antibio.Dar tu stii f bine.
Hai fii tare, doar esti o mamica super strong si bine documentata!
_
_
lorex spune:
Glady unde e? a spus unde pleaca?
Si ce dor imi e de fetele care ne-au parasit....ma gandesc mereu la ele...sa nu mai dea ele nici macar un semn...nimic...ceva discret.....oare n-am insemnat nimic pt ele?
_
_
lorex spune:
Cris.mario - la multi ani copiilor tai! Sa te faca fericita mereu!
Alexutzza, ai dreptate...si eu la fel...singura tara in care m-am plimbat cu bicicleta pe strada a fost austria, ma cruceam cand opreau masinile ca sa trec strada pe bicicleta..tot respectul!
Miremia, Lucia , merci de raspunsuri
Lucia, nici eu nu masor cat papa bobitza, cat papa , papa, cat nu sa-i fie de bine!
Vb aia "nu te-ai saturat dar lasa, mai mananci la alta masa"
Fetelor, ce fel de biscuiti dati la copii??? ca va tot aud ca dati biscuiti cu fructe.Vreau si eu sa dau.II pisati> cum ii pisati?
Dar spanacul? cat e spanacul?...glumesc
De unde luati spanac? folositi din ala congelat???
La alaptat nu ma mai bag, nu mai e cazul la mine!
Si recipientele s-au facut mai mici ca inainte si mai fleshcaite
_
_
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Cris.mario - la multi ani copiilor tai! Sa te faca fericita mereu! Alexutzza, ai dreptate...si eu la fel...singura tara in care m-am plimbat cu bicicleta pe strada a fost austria, ma cruceam cand opreau masinile ca sa trec strada pe bicicleta..tot respectul! Miremia, Lucia , merci de raspunsuri Lucia, nici eu nu masor cat papa bobitza, cat papa , papa, cat nu sa-i fie de bine! Vb aia "nu te-ai saturat dar lasa, mai mananci la alta masa" Fetelor, ce fel de biscuiti dati la copii??? ca va tot aud ca dati biscuiti cu fructe.Vreau si eu sa dau.II pisati> cum ii pisati? Dar spanacul? cat e spanacul?...glumesc De unde luati spanac? folositi din ala congelat??? La alaptat nu ma mai bag, nu mai e cazul la mine! Si recipientele s-au facut mai mici ca inainte si mai fleshcaite _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Eu folosesc biscuiti de la ulcker "cicibebe" asa se numesc sunt cu babane sau cu lapte in pungi aurii sau argintii .. eu cumpar din kaufland. Ii bag la blender! cu tot cu fructe ...
Spanac ii dau din ala congelat in cubulete si ii pun 2 cubulete la supica. Am avut cam vreo 2 sapt in care i-am dat in fiecare zi.
ratusca_mica spune:
Mda... am reaparut... frig afara domnule, nu gluma! si bineinteles ca am plecat fara caciulita si apoi ne-am intors dupa ea! am facut branza din Dorna eco, a iesit bine, am amestecat0o cu iaurt bio si am papat la 5. cam 150 ml, dar ma gandesc ca e mult mai satioasa chestia asta decat fructele, nu?
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
Lillo spune:
Lorex, Miremia, Xela .
Am vb cu 2 doctori din orase diferite si amandoi mi-au zis sa nu ma ingrijorez. Se pare ca f. multe persoane sunt purtatori sanatosi. Facem tratament local si repetam exudatul. Offff vb unuia din medici, ce m-o fi apucat sa fac exudat nazal cand nu e pe lista de analize obligatorii si copilul nu are simptome...?
Oricum sunt ceva mai linistita si parca si raceala se amelioreaza.
Despre concediu povestesc cand ajung acasa si pun si cateva poze.
cris.dogarel spune:
LILLO, ma bucur ca te-ai mai linistit, ca nu am apucat sa iti zic de treaba cu purtator doar. asa stiam si eu/eram si eu la un moment dat.
sanatate si concediu fain, cat a mai ramas
XELA, o sa incerc si eu sa fac, dar nu stiu pe ce program,,,, ca niciunul nu are o ora, parca. dar la oreziera o merge? are un program de 40 de minute de facut orez "normal" pentru sushi.
in alta ordine de "idei", am una de care sper sa ma tin, desi cred ca oarecum am facut-o si pana acum: o sa incerc sa gatesc duminica/marti/joi, adica pentru 2 zile si sambata sa mancam in oras, toti. duminica voi face mai elaborate, aka ciorba cu carne si fel doi. ciorba si pt ema. marti voi face doar feluri doi gen mazare/fasole/leguminoase cu sau fara carne, ema inclusa. iar joi supa crema de legume (in care voi pune ou pentru ema) si fel doi "usor" gen mamaliga cu branza si smantana, etc. sper sa-mi iasa. incerc sa nu mai gatesc separat p[entru ema la pranz.... azi i-am dat ciorba de perisoare, facuta ca pentru ea, dar mancata de toti 4. perisoare din curcan, legume ca de ciorba... fara bulion, ca nu am avut.
gata, a terminat tati baitza, fug la alaptat, sii iu
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
bubu_bu spune:
seara buna gagici...is nerecuperata...pe motiv de chefuit ieri azi....strans,spalat,curat,acu am venit de afara...la noi e caldut.... toamna calda insorita...numai bun de mers in parc...acu copchiulul e la baita cu sotul si mami respira
pestele nu l-a vrut deloc...i-am dat cod....poate maine papa....azi am avut in meniu asa:
-cereale
-supa de vitel(morcov,teitei,patrunjel,carnita si zeama blenduit)
-iaurt cu banana(muller si jumatate de banana)
si intre lapte.....a papat bine din fiecare...doamne tine-l
sarbatoritilor de azi!
citesc maine ca azi nu mai pot fac un dus si ma duc la tv in pat
ratusca_mica spune:
Asa, sa continuam:
Alexutzzza, ai avut dreptate cu branza calcica din Aptamil, nu incalzeam suficient apa! Oricum, dupa cum spuneam mai sus am trecut la cea din lapte UHT si intr-adevar arata mult mai bine, e mai consistenta!
Xela, ma bucur tare mult sa aud ca sunteti mai bine, mi se pare horror ce povestesti tu acolo cu gradinita! Aaa, si spuneai mai demult ca iti e dor de tocuri... am avut eu ocazia astazi vreo 2-3 ore si m-am intors acasa in maini, dupa mai mult de un an de adidasi si talpa plata... deci pana ma voi re-obisnui (if at all ?)
Lorex, ce face Bobitza, cum mai evolueaza? Apropos de evoluat, fi-miu se intoarcea astazi artistic de pe burta pe spate, cumva doar intr-o mana si aia intinsa si piciorul opus la fel in aer si intins, era de coma!
Dece, n-am prins motivul pentru care esti unde esti, insa ma bucur ca se apropie de final perioada si va intoarceti acasa. Si mesajul tau cu socrii si parinti mi-a adus aminte ca ai mare dreptate...
Tot din categoria horror aseara am vazut la stiri cum ca in UK sunt 3 tipuri de LP cu continut foarte mare de aluminiu. Si stirea era contradictorie in sensul ca la inceput au spus ca cele 3 marci sunt prezente si in RO si apoi au zis ca nu sunt... stie cineva mai multe de chestia asta? Ca reporterita "de pe teren" tinea in mana o cutie de Aptamil cu capac rosu (probabil ala pt prematuri care cica e cel mai nociv!), bine intors sa nu se vada sigla, insa cine stie cunoaste...
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!