Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ama ce ma bucur ca te-ai linistit, ca ti-ai vazut buburuza mica. cunoastem perfect sentimentele ce te cuprind cand vezi bebele acolo. sa fiti sanatosi.

cami ce mai faci? vezi ca trebuie sa intri pe contul comun sa vezi pozicile. pune si tu album cu poze acolo sa te vedem si noi.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

salo sama eu nu cred ca trebuie sa folosim sampoane speciale. nu am auzit de asa ceva. eu ma spal pe cap tot cu samponul de pana acum. si azi vreau sa ma si vopsesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

salutare fetele si de la noi

alinan si miki sanatate copilasilor
si noi suntem pe final sper
dupa ce am luat-o de la capat
ca ne-a intors
de 2 saptamani tragem de muci
eu am dat ambroxol pt tuse si vibrocil picaturi si apa de mare pt nas
si am aspirat-o permanent cu batistuta
acum nu mai curg
da inca mai are ceva ca mai respira pe gura
offffffff

antguess ai incredere in flerul tau si in deciziile pe care le iei
sunt convinsa ca te vei descurca in UK
SA AI INCREDERE IN DUMNEZEU SI TOTUL VA FI USOR
si pana la urma cand pleci?

STEFYYYYYYY VREAU SI EU SA VAD LUCRUSOARELE
UNDE?

sa-ti traiasca socrela

yasmi sa iti traiasca baiatul
mada sa fie sanatoasa si sa ajunga cu bine la termen bebelina din burtica

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 10+

pe picasa,e un cont comun cu pozele fetelor.....traiasca bunica ciprioata....cu toate ca parca as vrea sa iau si eu ceva la bebita mea si nu pot de ea ca a luat ea tot....si daca iau acum e un fel de a da cu banii pe geam si nu vreau...dar oricum eu ii multam din suflet ca tare multi banuti vrem pt toate cele...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

salo sama eu nu cred ca trebuie sa folosim sampoane speciale. nu am auzit de asa ceva. eu ma spal pe cap tot cu samponul de pana acum. si azi vreau sa ma si vopsesc.

si eu vreau sa ma vopsesc..ne-a dat verde dr astazi sa facem ce vrem cu plata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Catank, eu am avut la prima sarcina listeria, titrul 160 ca tine, trebuia repetat la 4 sapt parca scria, dar dr mi-a spus sa nu repet. Si nici n-am luat nimic sa ma tratez... Iar o prietena avea 360 titrul parca (sau 320), a facut tratament cu antib si a repetat analiza, tot nu trecuse...Dar la tine, ca si la mine zic eu ca e ok, nu te nelinisti.
Antguess, ai luat o decizie foarte buna!! Esti de admirat pentru puterea ta, dar sunt convinsa ca as face ca si tine. Iar dani va avea un frate sau o sora pentru toata viata. Va fi bine, Cami te-a sfatuit bine sa ai incredere in DUmnezeu. Va fi bine
AMa, felicitari pt eco si vestile bune, iar faptul ca sarcina e mai avansata poate trec mai repede greturile astea...
Vas, felicitari pt baietel, sa fiti sanatosi!!!
Simona, ce frumos ca te-a ajutat sotul. Si pe mine ma ajuta destul d emult...face curatenia, aspirat, mop, spalat baie, calcat...eu dooar sterg praf, fac mincare si spal rufe... Mare lucru sa ai ajutor! Nu cred ca tb folosite sampoane speciale pe timpul sarcinii, nu stiu nimic de asa ceva...ba mai mult ai grija sa nu fie cine stie ce sampoane cu cine stie ce chimicale, nebunii. Parul cade, n-ai ce-i face...
Madutza, scuze ca-s zapacita nu mi-am dat seama ca esti in CIC. Dar desigur cum eu am o experienta proprie pt toate situatiile (zici c-am avut 11 sarcini), iti spun ca si eu la Matei am avut singerari in sapt 9 si singerare serioasa, apoi la 32 de sapt am pierdut dopul si am stat 8 sapt in pat, mergeam doar la baie...si tot la 40 de sapt am nascut...Dar probabil ducem mai greu sarcinile mai ales dc mai avem un prichindel acasa, il mai ridicam fara sa vrem, efort fara sa ne dam seama...
Miki, mersi inca o data pt info privind tonul, am sa -l mai raresc!!
BB_yasmi, ma intrebasei um pregatesc salata, obisnuit, cu putin ulei, otet, sare si pun porumb si tonul din conserva. Sau in loc d eporumb si ton pun boabe de fasole dintr-aia rosie. Tare buna e!!!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

stefy cica oricum vopseaua n-are a face cu bebe dar eu pana acum nu prea m-am vospit. o data asa putin la radacini ici colo unde se vedea mai tare acum vreo luna . si acum vreau sa ma fac iar ca a crescut si se vede urat.

Mergi la inceput

simona ce faci? si eu am mare ajutor, al meu face toata treaba grea: carat, spalat pe jos, cumparaturi de la piata, spalat vase uneori.....eu fac din astea usoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simonacip Multumesc!

La comentarii imi specifica: privitor la anticorpii listeria un rezultat mai mare de 1280 trebuie corelat cu simptomele clinice si cu datele epidemiologice. in cazul unui context clinic sugestiv pentru listerioza , este necesara repetarea analizei la 21 de zile de la ultima recoltare.

Insa eu ma intreb, ..si am intrebat si dr, aveste comentarii sunt generale? pt ca daca sunt in cazuri particulare la mine nu e cazul, avind mai mic de 160 la type 4 si 160 la type 1, .
O fi un rezultat echivoc ceva, indiferent de ceea ce-mi spune dr, ma voi duce sa o mai repet odata la medlife, ..sa vad si acolo rezultatul. Doar asa ma pot linisti... Tu ai avut 160 doar pentru un singur tip de listerioza? De ce apare la mine 2 variante? nu stiu?

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy cica oricum vopseaua n-are a face cu bebe dar eu pana acum nu prea m-am vospit. o data asa putin la radacini ici colo unde se vedea mai tare acum vreo luna . si acum vreau sa ma fac iar ca a crescut si se vede urat.

nu stiu ce sa zic,dar mie mi-a zis dr la prima vizita cand aveam doar 4 sapt sa nu ma vopsesc pana cand nu fac 3 luni....si astazi l-am intrebat ca al meu ubi se facea ca a uitat ce a zis dr si tot zicea ca nu-i bine...dar acum gata...maine ma fac frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am revenit si eu burtici, gata !!

A fost o zi foarte frumoasa...mult soare, cald....pasarele!!

Ama, ma bucur ca te-ai linistit....sa nu uiti de promisiunea care ia-i facut-o lui bebe.
Roxy, zici ca te vopsesti astazi .
Yasimi, ce mai spune printesa???
Simonelu(simonacip) cum te mai simti???Esti super dulce ...am vazut burtica...
Andreea, nu ai mai facut nici o prajiturica??
Catank, si eu sp la fel , sa mai lasi prunele acelea.
Strumpitz, tu ce program ai avut astazi?? Bebelina ce mai face?
Miki, ai reusit sa te odihnesti??
Nu stiu pe cine am uitat...sccuze

Va si merg sa fac varza de care va spuneam aseara ca mor de pofta ei!!1

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput