Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
antguess spune:
MIKI1979
Iti multumesc pt raspuns, da , asa am hotarat si eu ca familia e mai importanta decat iubirea. degeaba ma 'iubeste' daca nu imi ofera linista in familie de care am nevoie si sprijin moral mai presus de toate....
merg inainte si sper sa fie cea mai buna alegere.
sarcina usoara burtici
mandra mama a lui dani 7 ani si
11 sapt
Mamica mandra a lui Dani si
6+
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n miki multa sanatate si voua , ce tratament ii dai lui Vlad?yasmy unde e pozica de la eco vreau si eu sa o vad 17+ |
pai doar de tuse-grintus si de ieri prospan tot d e tuse
mami de Vlad 09.04.2009 si
14+ cu
roxy_s spune:
catank pai daca scrie <160 inseamna ca este negativ.
S-a intamplat minunea mult asteptata
16+
catank spune:
da roxy la type 1 scrie 160 de ce? fara nici un smen, mai mic sau mai mare
si la listeria type 4 scrie mai mic 160 Adevarat.
Nu inteleg de ce sunt 2 tipuri, ...
Am sunat si medicul. pt ca nu am avut stare (dar mi-a raspusn rezidentu
) si eu i-am spus aaa dn dr rezistent??? de emotie

tot el cica sunt si rezistent si rezident![]()
![]()
![]()
offf, parerea lui era ca este negativ, ca daca la type 4 e negativ, asta e... Era cam "nedumerit" ... si curios unde am facut analizele de am primit o astfel de interpretare
Dar m-a linistit ca pina in 16 saptamini nu pot lua nimic....deci, astept sa merg la dr 
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
11+
roxy_s spune:
eu cred ca prima este limita si la a doua ti-a iesit <160 deci negativ. asa cred. stai linistita , nu te mai agita pana mergi la doctor si te lamureste. ca nu rezolvi nimic asa.
S-a intamplat minunea mult asteptata
16+
ama22 spune:
fetelor m-am intors de la eco si sunt toata topita! l-am vazut pe bebe, i-am vazut fetisoara si tinea o manuta la gurita! :)

inima batea cu 167 bpm si vestea cea mare e ca am recuperat din urma (la mine embrionul era mai mic cu 2 saptamani) si deja suntem in saptamana 10 :D (trebuie sa-mi schimb si semnatura!)
cand imi mai revin, imi fac album si pe picasa.
8+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
catank spune:
Sa te auda Dumnezeu, si sa fie bine!
Multumesc roxy! 
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
11+
catank spune:
ooooooo Doamne Ama ce frumos! Felicitari, ..sunt clipe de nedescris, ...si te inteleg perfect. 

11+
salo_sama spune:
hello fetele
na ce sa zic ca am ramas cu gura cascata, mancam noi de-amiaza si ma ia somnu evident. Al meu sot normal ca am trimite la culcare si cand m atrezesc..ce sa vezi toata casa bec de curatenia. Nu-mi venea sa cred.Pfff asa de mandra is de el dragu de el nu stie ce sa-mi mai faca sa-mi fie bine si sa nu ma obosesc. Asta si dupa ce tot el a gatit, ca acolo chiar n-am ce cauta ca nu ma lasa, e placerea lui. Si uite asa astazi am spalat si eu doua trei vase si am mai ajutat pe ici pe colo, dar i-am zis sa lase sa spal eu baia ca parca incepeam sa ma simt prost.Asta asa ca sa-l laud putin
. Mai are putin si pleaca la fotbal cu baietii si la o bere si eu raman linistita sa-mi calc hainutele.
Ma gandeam in timp ce spalam baia, la ce fete nu am mai raspuns si mi-a venit anexena in minte. Pff..nci nu stiu ce sa zic ca sa te simti mai bine, te inteleg perfect ptr ca si eu sunt oarecum in aceeasi situatie. Am si eu un magazin de pantofi, la mine problema nu e angajata si ci criza care mi-a dat magazinul si vanzarile peste cap. si de catev azile sunt tot ingandurata siparca nu ma mai bucura nimic. Cand vezi ca lupti trei ani si construiesti ceva si acuma nu mai poti tine iti vine sa o iei razna. Asa ca te inteleg perfect si daca stau sa ma gandesc cred ca solutia cea mai buna e sa gasesti reped eun chirias si cu banii de chirie sa acoperi rata. Nu ai mai avea batai de cap si ai fi mai linistita. Si mie imi trece prin cap sa-l inchid, mai ainecrc ceva si daca nu merge asta e. Deci ...nici nu stiucum sa ne motivam , ma gandesc si la bebe sa nu fie afectat de atata stres, dar hormonii astia care nu ne mai asculta ca fac numai ce vro ei numa ne intristeaza.
Uite ca sa mai schimbam subiectul, Anexena, poate ne vinzi un pont cum sa ne intretinem podoaba capilara acum pe timpul sarcinii. de ex mie a inceput sa-mi cada mult par, am parul natural, cret si destul de des dar tot nu pot sa ma gandesc ce sa fac sa nu mi se rareasca prea mult. Ai idee?
A si fetele inca o intrebare voi stit ceva cum ca ar trebui sa folosim ceva sampoane speciale acum pe timpul sarcinii sau dus geluri sau deodorante. Am tot auzit discuti idar nu stiu ce sa mai cred.
Cam atat ptr acum ne auzim mai tarziu
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 15 +
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noi
alinan si miki sanatate copilasilor
si noi suntem pe final sper
dupa ce am luat-o de la capat
ca ne-a intors
de 2 saptamani tragem de muci
eu am dat ambroxol pt tuse si vibrocil picaturi si apa de mare pt nas
si am aspirat-o permanent cu batistuta
acum nu mai curg