Ce se intimpla dupa moarte?
Raspunsuri - Pagina 3
Exclusive spune:
Prettysunshine
Imi pare rau ptr. ca ai fost incercata sa treci prin atata suferina. Te rog sa accepti compasiunea si intelegerea mea
Si eu gandeam ca, daca exista un God, atunci de ce atatea boli, razboaie, acalmii si alte "punishments" pentru oameni nevinovati? Am crezut in D-zeu cand eram mica (am fost crescuti de o matusa religioasa)dar cand am vazut ca acesta nu-mi asculta rugamintile cu notele la examene (eram prin clasa a V-a), am devenit brusc sceptica ...
Ma definesc nu ca o persoana religioasa, nu merg la biserica, si nu cred intr-un anumit D-zeu. Cred insa in existenta unei Forte Superioare,a unei Energii Divine care ne coordoneaza propria noastra energie (suntem facuti din DNA care rezoneaza dpdv energetic)... Pe data de 6 aprile 2011 mi-a murit cineva foarte drag. M-am simtit foarte stresata si m-am dus la persoana (Sandra Doig, Msc)la care ma duc de vreo 6 ani si care imi balanseaza energiile corpului (chakra points) prin polarity-shiatzu. Nu m-am asteptat de la ea la nimic altceva, decat sa-mi elimine tristetea=energia negativa din corp. Am avut un out-of-the-body experience pe care nu am sa o uit niciodata. Acum sunt convinsa ca exista o alta dimensiune (spirituala?) dupa viata aceasta. Totodata m-am eliberat si de anxietatea: Frica de moarte. Moartea nu e altceva decat o transformare de energie, trecerea dintr-o dimensiune intr-alta. Am cerut terapeutei mele sa-mi dea ceva carti "in domeniu" sa citesc ... Mi-a imprumutat "biblia" ei, o carte pe care o recomand cu caldura:
"The Anatomy of the Spirity" by Caroline Myss, PhD.
Raspunsul la intrebarea: De ce unii sufera si altii nu?
l-am gasit in cartea asta (de fapt il intuiesem):
- Fiecare are o menire in viata, o lectie de invatat. De aceea suntem incercati cu anumite "lectii" - pentru a ne intari spiritual.
Important este sa ne "dezbracam" de ego-ul nostru,pentru a nu percepe tot ce ni se inampla NOUA ca ceva PERSONAL ... ci ca o lectie care ne pregateste pentru o ALTA DIMENSIUNE ce va urma dupa viata asta scurta si efemera.
My bright blessings to you, Prettysunshine
Exclusive spune:
Pe mine ma ajuta "In Dreams" by Roy Orbison
http://www.youtube.com/watch?v=ZPmhNJbhiBo
sa ma conectez spiritual cu persoana de care mi-e dor <3
Matzaila_81 spune:
Prietenele mele, pot sa spun ca viata mea nu a fost usoara pana de curand, din contra. Acum patru ani a fost un moment de cumpana in viata mea si in cateva zile am simtit ca pierd totul ,nu o sa intru in detalii dar au fost cateva zile in care tragediile veneau una dupa cealalta si nici nu mai aveam timp sa asimilez ce se intampla. Atunci mi-am pierdut si bunica draga, Mami a mea.
Am avut un moment in care m-am intrebat de ce, de ce chinuie Dumnezeu niste oameni nevinovati, de ce-mi face astam de ce este sadic.... Da, asa am gandit. Un prieten drag care nu m-a lasat singura mi-a spus insa atunci ca este vina noastra nu a lui Dumnezeu ci noi, cei care ne-am indepartat de el provocam toate astea. Nu Dumnezeu a facut ca verisoara mea sa fie lovita de masina ci cel care conducea baut, care din chef in chef se indepartase de credinta. Nu Dumnezeu a facut ca bunica mea sa moara cu zile pentru ca era batrana si nu s-au uitat la ea ci oamenii fara mila. Nu Dumnezeu a facut ca fratele Seidanei sa moara in fata casei ci soferul acela fara minte iar exemplele pot continua. Dumnezeu insa ne iubeste si nu vrea ca noi sa suferim. El e cel care ne ridica si care ne mangaie. Nu trebuie sa-l invinovatim pe El pentru orice tragedie.
Nu-mi pot imagina durerea pierderii unui copilas, nici macar nu vreau sa incerc pentru ca mi se pare ceva coplesitor, insa sunt convinsa ca exista un motiv ci nu a gluma a Celui de Sus.