Aspirante optimiste > 20 ani (570)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:
citat din mesajul lui Angie844

Eu n-am avut rabdare si am facut testul in seara asta (sunt cu vreo 7 ore in urma voastra) si e negativ ...hmmm...Si e First Response care ar tb sa dea rezultate cu 5 zile inainte de CM. Asa ca e clar, la mine e probabil o raceala ceva care se insinueaza si probabil ca sanii ma dor ca tb sa-mi apara CM, desi pe mine nu ma dor de obicei. Dar bafta fetelor care se testeaza zilele astea, sper sa fie 2 liniute!!!
Noapte buna!

Mamica de Sarah-Aimée
Buna.imi pare rau,capul sus,macar o ai pe pitica sa te consoleze,asa cum il am eu pe Cris.Dar acum nu esti in ro?pui ceva pozici cu fetita?

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Da, asta ...incercam si luna viitoare. Acum astept sa-mi vina CM (si sa treaca) sa ne punem pe treaba.
Adevarul ca asa e, cand mai ai un copil nu prea ai timp nici sa te intristezi. O sa caut niste pozici cu Bubulina mea sa pun.
Si da, nu mai sunt in RO de vreo 3 ani si mi-e dor.
Ma duc sa ma mai imbrac ca tot am senzatia aia de frig...ma bate gandul sa ma mai testez o data maine. sper sa ma pot abtine.
Va pup!

Mamica de Sarah-Aimée

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

mersi

si pisicuta ta e ff frumoasa, seamana putin cu cea din Cats&Dogs

scuze am tras cu ochiul la pozele din album si am vazut ca ai poze de la mine de "acasa"
bine, eu vad numai lumina din varful turnul, dar na, locuri cunoscute...

si apropo, bine ai venit la noi

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Angie, tu de pe unde esti? ca vad ca ne-am tot imprastiat prin lume

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

La Multi Ani tuturor celor care se sarbatoresc azi! Ralu, multumim de tratatie. Esti prin zona? Ce facem maine?
Crpopeasca bine-ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante!
Paula, tot forumul sta cu sufletul la gura, tinem pumnii stransi tare!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Angie, tu de pe unde esti? ca vad ca ne-am tot imprastiat prin lume

Montreal

Mamica de Sarah-Aimée

Mergi la inceput

yeee, chiar in toata lumea... ca e departe tare

Mergi la inceput

Fetele pe unde umblati? Sa nu ziceti ca pe-afara ca nu va cred pe frigul asta
Gaby la voi cum mai e?

in devenire

Mergi la inceput

azi la noi a fost mai ok, cam in jur de 20 gr, dar ploua de 3 zile , toamna deci

Mergi la inceput

Brrr si aici se anunta ploi, mie nu-mi place deloc, prea brusc am trecut la toamna, parca nici n-a fost vara! Am uitat cand ne topeam la 40 si ceva de grade

in devenire

Mergi la inceput

A disparut toata lumeaaaaa Acu' cand pot sa stau si eu la palavre pe-aici...

in devenire

Mergi la inceput