Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)
Raspunsuri - Pagina 8
LoraG76 spune:
'Neata!
Sunt cheauna de somn, n-am citit din urma decat sa vad cand a nascut Bubu. Asta-noapte a stat doar cu sanii in gura, a dormit cam cate jum. de ora o data...
Bravo BUBURUZO, felicitari, sa fiti sanatoase amandoua si Sofia sa fie mancacioasa si fara colici!

HAI PITY!
HAI AMA!
O zi cat mai usoara va doresc!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani, Ana!(fii draguta si baga si la mine parola de la burtici
, scuze de deranj)

Hai Pity!!

Hai Ama!!

Camelia doctorita ma lasa pana luni, cand merg la control sa vad care e situatia si marti dimineata la prima ora ma interneaza pentru inducere! Asta in caz ca nu nasc intre timp!
Camisv multi ani inainte! Chiar ca DD face minuni! Dupa atatea monitorizari si tratamente sa ramai insarcinata natural e chiar o MINUNE!
Zozela ti-am admirat blondutul, am citit si povestea nasterii cu un capitol in urma! Daca citesti gasesti si comentariile!![]()
Nadiuta ce adorabila era Lidiuta!
Chichiuta spuneai ieri ca nu le credeai pe burticile mai mari care se plangeau ca le doare una alta! Sa stii ca si mie mi s-a intamplat sa dau crezare unor stari specifice abia cand le-am trait eu!
Alina-Mirela
40+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LoraG76 spune:
LA MULTI ANI tuturor ANELOR!!!

Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Alina_feier spune:
Buna dimineata
In primul rand:
HAI PITY

HAI AMA

Felicitari Buburuza, refacere usoara si bine ai venit Sofia
Alina
36+ cu
Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
ghiocela13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camisv 'neata si de la noi! Cameluska, intrebai de ce fac cezariana: este decizia mea si a dr ![]() camelia 38+ ![]() vineri ne vedem comoara |
CAMI
draga de tine! ce amuzanta ai fost cu destainuirea ta!!! Ma faci sa zambesc intr-una! Eu cred ca ai luat decizia potrivita. Am auzit si eu prin jurul meu ca la varsta asta organismul e altfel, oasele bazinului modificate,...bla..bla, nu ma pricep, dar cred ca ai facut bine. Nu are rost sa risti!
Nu are de ce sa-ti fie frica de cezariana. O sa vezi ce repede o sa mearga!!!
Sper sa va aduca bebelusul asta toata bucuria pe care ai asteptat-o atatia ani!!!

Ghiocela
35+
cu Irina Maria
ana_25 spune:
Lora in ultima poza pe care ai pus-o in album,(cea cu burtica) am vazut ca si tu aveai picioarele f umflate. Vroiam sa te intreb daca s-au desumflat??
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
luy spune:
office in legatura cu decontarea pe care o face casa nationala de asigurari - tipa de la care am aflat si eu aceasta informatie a nascut acum vreo 2-3 saptamani si a zis ca in loc de 110 mil a platit 75 mil. O reducere semnificativa, zic eu.
ana
, tanamera
, nu prea am ce poze sa pun, ca de obicei eu le fac ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
bebecris26 spune:
neata burticute. Astazi avem si noi o semnatura taare frumoasa, 36s
. Intram in 9 luni, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, ca in curand o sa-mi tin puiutul in brate. Felicitari fetelor care schimba azi semnatura si scoatem motatele pt Ama si Pity 

cristina si bebe in burtica
35+sapt
ramohd spune:
Buna dimi si de la noi!
Felicitari Buburuza pentru nastere si recuperare rapida dupa cezariana!
La multi ani Camisv...cu intarziere..iti tin pumnii maine..nu cred ca este cazul sa fii nelinistita esti pe mainile unui doctor bun, din cate stiu eu, si cred ca cezariana este cea mai buna alegere.
Nastere usoara Pity si Ama!
Cineva spunea de cuptorul cu microunde...eu l-am folosit pt. a incalzi biberonul cu lapte praf fara probleme, preparam biberonul si il bagam in cuptor 30s si gata.
N-am retinut cine spunea ca are o salteluta de la pat patata...si eu ar trebui sa curat salteluta de la patutul de bebe dar nu stiu cum as putea. Stie careva?
Ramona
35
si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007
ana_25 spune:
Multumim din suflet pt urarile de la multi ani si pt aprecieri!!
toate fetele si va urez si eu la multi ani tuturor Anelor!!

nadiutapm f frumos numele pt bebita!!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama