Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)
Raspunsuri - Pagina 20
simona24 spune:
zoze, sa stii ca maine nu va fi NIMIC DUBIOS!!!
vei avea parte de o simpla consultatie si atat! Maria Sa, nu doreste sa vina saptamana aceasta!
simona
cu
matei 37+
nsun204 spune:
Buna si LA MULTI ANI mamicilor care poarta numele sarbatorit astazi: ANA.
Sa fiti fercite si iubite, sa aveti parte de natseri usoare.
Felicitari mamicilor care au nascut si tin pumnii mamicilor care urmeaza.
37 s 
fulguta28 spune:
Tu esti si mai aproape de mine, doar doua minute. Vrei sa-ti arunc si tie shaorme, ori un ceai aromat de la bistroul de alaturi?
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Ziua buna! Abia am reusit sa spicuiesc cate ceva din capitolul asta,pe cel trecut nu l-am citit deloc ,m-am simtit si eu ca "cioara",deh![]() -apoi am citit ca au fost ceva boceli si la povestea nasterii![]() Am vazut ca avem si mamici noi ,si mamici speriate de ceea ce va urma ,am dedus ca avem pozici noi la album-dar nu am apucat sa le vad,mi-am adus aminte ca zicea Ana acum cateva zile,ceva despre parul meu-nu mai e!! E cu o palma mai jos de umar..M-au terminat sarcinile,recuperarile,carentele de..diverse,minunatia de depresie postpartum![]() Hai Pity!! Hai Ama!! Hai Alina!!![]() Andreea,ce faci? Cum v-a primit Vladimir? Cum e acasa? mii!Bafta celor care merg la control zilele astea! ![]() Eu,trebuie sa recunosc-am emotii cu carul,pentru maine,plus ca ma doare burta si spatele,la fel ca si zilele trecute,azi-noapte a fost mai tot timpul tare tun ,secretiile au crescut cantitativ,dupa 5 min.de stat pe scaun,umblatul e un chin-simt bebelusa foarte grea,jos,zona operatiei f.dureroasa,parca mi-ar crapa burta.. Dar parca nu-mi vine a sta,sunt agitata,imi gasesc mereu ceva de facut,de achizitionat,de calcat si asezat![]() Maine la 13.30 sunt la consultatie.Poate va amintiti si va aruncati un gand bun si catre noi Oricum,am laptopul cu mine,am numerele voastre de tel.,Nerantula,Laly,Andreea si danaisa au si ele nr.meu,daca e ceva dubios la mijloc,va anunt! Desi-NU O SA FIE,da?!Ajung in zona St.Dinamo,Sp.Floreasca,pe langa cab.lui Vladareanu,la clinica Generis-imi face cineva cu mana,flutura cineva o batista de pe la vreun geam?? Gata,ma duc sa termin si bagajul pt.spital,ca vreau eu sa-l stiu facut si..poate ne mai auzim azi. mii,tuturor!!Siluan trebuie sa traiasca!! Mamica lui Mihai si cu Maria Sa! |
uta28 este
35+
cu Mara Elena------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
Mari-Mariuk spune:
Bun gasit fetelor!
Am ajuns de ieri acasa, in schimb e oboseala mare si nu am avut timp sa scriu.
Suntem bine, eu mi-am revenit foarte repede dupa nastere (nici kg in plus nu mai am, am dat 12 jos si cred ca trebuie sa ma opresc din slabit, desi nu pot controla asta).
Am nascut foarte usor, nu stiu daca a durat 2 ore de cand mi s-a rupt apa si pana l-am avut pe bebe in brate. Bebe s-a nascut cu probleme de respiratie, nu erau plamanii maturati, lipsea nu stiu ce membrane si a trebuit ajutat cu oxigen timp de trei zile, a trecut cu bine, analizele la plamani si inima i-au iesit bine. Grav a fost ca bebelusii nascuti fara acele membrane sunt cu semnul intrebarii timp de 48h...eu am aflat asta dupa 3 zile, cand slava Domnului era bine deja si am putut sa il tin iar in brate, chiar sa il alaptez!
Apoi a venit proba icterului-unul nenorocit de a trebuit sa faca bebe fototerapie o saptamana, plus tratament medicamentos, deoarece a fost atat pe fond de prematuritate cat si pe baza infectioasa- si am fost voinici si l-am trecut si pe acesta!!!
Acum suntem acasa si papam, zic eu ca mananca bine, speram sa luam repede in greutate si sa ne facem uriasi
.
Beleaua cea mare o va avea dr ginecolog deoarece la fiecare control ar fi putut sa vada ca prezentam anomalii la nivelul perineului si vulvei, in afara de nenorocita aia de varica. Colac peste pupaza...cica am anemie ce mi-a daunat in timpul sarcinii...si toate analizele imi iesisera bune cu o saptamana inainte!!!
Mai am de spus multe, dar e bine ca bebe a trecut de fazele critice si acum e acasa!
Va pup si ne mai auzim. Cand ma apuc de facut poze, o sa postez cateva.
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
Klarisse spune:
Am o pofta nebuna de dulce zilnic..mama mi-a zis ca nu-mi mai coace nimic pana nasc ca sa nu o iau razna cu kg
..
acum de ex as manca vreo 10 eclere fara sa clipesc![]()
..si mai ales fara sa ma simt vinovata
..
Klarisse
graviduta 35+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire
Klarisse spune:
Mariuk bine ati revenit acasa, ma bucur ca au trecut necazurile, de acum iti doresc sa ai parte numai de bucurii de la bebe, sa te pui repede pe picioare si sa va bucurati unul de altul
.
Mai3 am vazut ca ai DPN pe 3 oct..cam pe atunci e vorba sa ma 'taie' si pe mine..poate ne tinem de brat pe acolo
..
Klarisse
graviduta 35+
Matei
2ingerasi spune:
Am mai intrat si eu sa va mai scriu cate deva, ca pana acum am tot umblat prin casa, de pe un pat pe altul, ca nu imi gasesc locul...
Referitor la testul de glicemie.si aici in Belgia e obligatriu.La Matei, pe care l-am nascut in Romania, nu l-am facut, dar acum m-am comformat cerintelor de aici. A iesit ok, asa ca nu mi-am batut capul cu el. Parerea mea, e ca e un test foarte important care ar trebui facut obligatoriu si in tara...
Candidoza am avut si eu. Am descoperit-o pe la 34 de saptamani. Mi-a dat medicul reteta sa cumpar o crema (gyno dactarin se numeste aici si are aceeasi compozitie ca si Poligynax-ul din RO) si dupa 7 zile de utilizare, ciupercuta a disparut. Pentru nastere vaginala orice infectie e periculoasa pentru copil. medicul meu stia ca eu oricum voi naste prin cezariana si tot mi-a dat sa o tratez...
In legatura cu picioarele umflate. Laprima sarcina m-am confruntat cu aceasta problema. Dar imediat dupa nastere mi s-au dezumflat instant...La fel au trecut si arsurile. Din ziua in care am nascut nu am mai avut nimic. Asa, stati linistite, piciorele nu raman umflate..reveniti la forma de dinainte, cat despre pantofii purtati in sarcina...ei bine, luati-va adio de la ei, ca va vor fi prea largi dupa ce veti naste! Din proprie experienta va povestesc
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si
37+
Antonia Maria
eveline spune:
MARI MARIUK bine ai revenit acasa. Prin cate ai trecut, ai sa vezi ca de acum totul va fi bine, veti intra acasa intr-o rutina care va va calma si va fi OK. Bine ca s-a terminat cu bine.
Asteptam pozici si cand mai ai timp sa ne impartasesti din experienta de mamica~
36+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
ana_25 spune:
Panseluta,Simona,Hadrianae multumesc!

Mari bine ai revenit acasa! Ce bb voinicel ai! Recuperare rapida si laptic din belsug pt bb Vlad!!
Abia asteptam pozici cu voi!!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
Klarisse spune:
2ingerasi e super daca isi revin picioarele ca era pacat sa arunc jde perechi de pantofi/cizme..
.
Pentru vremea asta a trebuit sa imi cumpar cizmulite cu un numar mai mare ca in sandalele nu mai merg..aici ploua zilnic, e destul de frig si din ce aveam inainte nimic nu mai intra
..jale.
Klarisse
graviduta 35+
Matei

,am dedus ca avem pozici noi la album-dar nu am apucat sa le vad,mi-am adus aminte ca zicea Ana acum cateva zile,ceva despre parul meu-nu mai e!! E cu o palma mai jos de umar..M-au terminat sarcinile,recuperarile,carentele de..diverse,minunatia de depresie postpartum
Hai Pity!! Hai Ama!! Hai Alina!!