Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

fetelor tocmai am vb cu dr ginecolog. Am sunat sa vad daca mi-a iesit rezultatul analizei la secretie si mi-a spus ca mi-a iesit o candida dar ca nu e o problema, pot sa o tratez sau nu. Dar in cazul unei nasteri naturale nu afecteaza bebele? Mi-a spus ca pot face tratament cu poliginax dar am citit pe net si cica nu e permis in sarcina si alaptare. Oof nu inteleg de ce a aparut acum nenorocirea asta de candida ca la prima analiza la secretie nu aveam nimic. Se poate din cauza unui tratament cu antibiotic augumentin? Asa nu am simptome decat o secretie care am crezut ca e normala in sarcina

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Si eu am avut si nu am putut rezista mancarimilor de aceea nu vad cum ai putea sta fara sa tratezi.
Eu nu am primit antibiotic ci o crema si ovule pt 3 zile ce contin Clotrimazol, un anti-fungal.
Candida netratata poate da bebelusului infectie in gurita, la nastere, nu stiu cum ii zice in romana dar in engleza e thrush, e tratabil usor, cu antibiotic dar destul de aiurea pt bebe.
Un link despre asta

http://www.babycenter.com/0_thrush-in-babies_92.bc

Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Am spus si in mesjul de mai sus ca eu nu am nici un simptom, nu mancarimi, nu usturimi, decat o secretie care am crezut ca e normala in sarcina. Dar oricum, nu inteleg de ce zice ca pot sa nu o tratez in acum stiind ca vreau sa nasc natural si asta ar putea dauna bebelului .

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Eu inafara de mancarime nu am avut nici un alt simptom. Nu stiu ce sa zic, fiecare judeca pt el. Eu nu am vrut sa risc sa se imbolnaveasca si copilul desi eu voi avea cezariana programata luni, dar am vrut sa fiu sanatoasa in caz ca se intoarce bebe si voi putea naste normal.
Tratamentul nu e aiurea, ovule 3 zile si gata.

Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Alynta, sper sa nu fie alarma falsa si sa fi hotarit Maria ca e mai bin e sa vina de buna voie. Noi suntem aici si va sustinem!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pfiu apropo de papuci chiar vroiam sa va intreb..banuiesc ca mi s-a marit piciorul pentru ca nu imi mai vine nicio pereche de pantofi..se regleaza dupa nastere sau asa raman?

Va invit la o supa cu galuste si niste ficatei cu salata de varza.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

La multi ani pt ieri Cami! Si parerea mea e ca ai ales bine ceza, nu curand vei tine bb in brate.

Fetelor pe voi va "inteapa in inima"? nu la efort, pur si simplu la stat in pat. Am fost la un consult cardiologic, se pare ca totul e in regula, dar nu am primit nici o explicatie de simt acele intepaturi.

Eu de dimineata am plimbat bagajul pe la maternitate. Cursese un lichid incolor (involuntar) si m-am gandit ca e pe vine bb. E posibil sa fie o fisura de membrane, dar la proba a iesit negativ (probabil nu mai era urma de lichid amniotic in vagin) sau sa fie pipi de la cum preseaza cu capsorul pe vezica. Ideea e ca bagajul e inca la usa :( si eu in asteptare.

Ana_25 cu cine nasti de la Odobescu? Doct meu este Mircea Simion.

39+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Pfiu apropo de papuci chiar vroiam sa va intreb..banuiesc ca mi s-a marit piciorul pentru ca nu imi mai vine nicio pereche de pantofi..se regleaza dupa nastere sau asa raman?

Va invit la o supa cu galuste si niste ficatei cu salata de varza.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Eu vreau sa cred ca isi revin picioarele dupa nastere, altfel ma vad obligata sa dau/arunc un dulap intreg de incaltaminte...

Valentina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Neata burtici si de la mine
Cam tarziu in dimineata asta, dar mi-a fost foarte rau noaptea trecuta. M-am trezit pe la 5 cu niste crampe ingrozitoare si am avut diaree pana s-a facut ziua.

Naste careva dintre voi la Filantropia?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 35+

Minunea noastra

euu
cu dr Safta

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Ana, ai fost cumva si la cursul de ieri de la Filantropia?
Tu nasti natural?

Minunea noastra

Mergi la inceput

Bebecris, am citit despre tine si rezultatul la analize. Nu te ingrijora, se intimpla frecvent in sarcina. Si eu am, mi s-a reconfirmat saptamina trecuta, cind am repetat analizele. Eu am decis sa astept cu tratamentul pina dupa nastere.
Daca nasti natural, stiu ca e recomandat sa tratezi inainte. Deci, dai inainte cu mult optimism si cu tratament

Mergi la inceput

Oare cum e Pity? Banuiesc ca isi revine din anestezie acum.
Hai Pity cu vestile cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Klarisse, vin eu la o supa, daca ma primesti.
Eu de dimineata manac orez, sa reglez probl de noaptea trecuta.

Fistiq, felicitari pt bebe sanatos si destept

Buburuza, sa iti traiasca , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Voi ce detergent folositi sa spalati hainele la bebe?

Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Klarisse, vin eu la o supa, daca ma primesti.
Eu de dimineata manac orez, sa reglez probl de noaptea trecuta.

Fistiq, felicitari pt bebe sanatos si destept

Buburuza, sa iti traiasca , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Voi ce detergent folositi sa spalati hainele la bebe?

Minunea noastra

Ionela, multumim mult. Oricind primim cu placere Cred insa ca de data asta vroiai sa o feliciti si pe Fulguta, care a fost azi la eco si a venit cu vesti bune despre bebelusa ei

Apropo, a,m vazut si eu trasurica printesei voastre SA va fie de folos, si sa aveti o bebita cuminte in el

Mergi la inceput