Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Bebecris si eu am urmat tratament cu polygynnax prin saptamana 32 si totul e ok; n-am avut nici o reactie adversa

Nico, burtica de 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Buna dimi!

Azi mi-am vazut mandreata. Frumoasa ca mine, desteapta ca tac-su!
S-a intors inapoi in pozitia de nastere. Imi da sperante ca voi putea naste natural ceea ce este foarte bine. Un pic la greutate mai trebuie sa lucram pt ca am luat cam putin in ultimile 2 sapt. Doar 150 de g.

No, ANA_25 draga mea, La Multi Ani sa fii fericita alaturi de sotul tau si sa ai parte de o nastere cat mai usoara!

Anelor, sa fiti iubite, aapreciate si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata!

uta28 este 35+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro

Felicitari pt bebelina frumoasa si desteapta. Sa inteleg ca la tine s-a intors decurand? si nu ai simtit nimic cand s-a intors? pt ca si la mine la 31s era cu capul sus si abia marti aflu daca s-a intors, pt ca i-mi doresc foarte mult sa nasc natural

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Bebecris si eu ma banuiesc de o candida insa reyultatul sigur il iau sambata. Doctorita mi-a zis ca se trateaza fara probleme in sarcina..deci stai linistita.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

deci suntem mai multe cu candida in sarcina . si eu ma speriasem ca de ce la mine, si tocmai acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicopic

Bebecris si eu am urmat tratament cu polygynnax prin saptamana 32 si totul e ok; n-am avut nici o reactie adversa

Nico, burtica de 39+
O sa urmez tratamentul cu incredere daca voi spuneti ca l-ati facut si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Bebecris si eu am facut tratament cu poligynax prin saptamana 25 cred...si acum la analizele de secretie mi-a iesit iar candida...dar si la mine tot la fel am crezut ca este doar o secretie normala din timpul sarcinii.Din pacate nu pot suna dr ca nu e in tara si abia sapt viitoare merg la el cu analizele si probabil tot poligynax o sa imi dea.

Alina 36+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu cheauna de somn ca si lora.
felicitari, bubu.bun venit, sofia.
ziceati de saltele:si a mea a fost patata, am scos-o la aer am periat-o si i-am facut husa.mi-a fost frica sa o spal sa nu o stric.
mari,si al meu doarme in carut bine.la noi colicii au aparut cam pe la 3 saptamani si inca ne luptam cu ei.parca nu asa grav ca la inceput dar ne batem capul cu ei.
lora, saracuta de tine.eu am vopsea de 2 saptamani in casa si nu am reusit sa o pun pe cele 3 fire de par ale mele.pana la ora asta pe fi-miu al mare nici nu l-am scos, dar ii scot pe amandoi si gata.eu ma mai linistesc cand incepe razvan gradi.macar asa pana pe la 3-4 cand il iau.
hai ama!!!
hai pity!!!

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Am fost mai devreme sa ma interesez de pediatru si pur si simplu am inghetat de frig....brrrr....
Daca sus imi mai pot pune un polar, pulover,ceva....in picioare tot cu sandalele raman
Voi cum va descurcati pe vremea asta?

"Auzindu-va" vorbind despre candida, nu m-as mira sa am si eu. Am ceva secretii mai multe decat acum cateva luni si mai am parte din cand in cand de mancarimi ...voi vedea sapt viitoare, cand imi voi face analiza

Valentina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Salutare tuturor! Felicitari pt semnaturile noi si frumoase!

In sfirsit, pot sa-i spun felicitari Buburuzei si bine ai venit pe lume, Sofiei! Abia astept sa vad poze

La multi ani Mariilor pt ieri, si Anutelor pt azi!
Anuto, sper sa te petreci bine, dar cu masura sa nu-i dai vreun gind Maiei

Fulguta, felicitari pt bbelina frumosa si desteapta. Sa fie asa cum e mai bine si cum iti doresti tu cu nasterea

Botosel, nu mai fi trista pt vis. Si eu am la activ niste vise din astea, stiu ca nu pica tocmai bine. Dar pina la urma sunt dor vise...

Chichi, sa stapiniti sanatosi si voiosi leaganul si patutul lui Toma. Cred ca mai ales leaganul, va fi de un real folos.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bebecris si e am avut candida si am tratat cu ovule facute in farmacie! Aveam o mancarime si iritatie urata jos! Nu am avut niciodata nimic pana la asta....

Am facut dus, m-am epilat jos, vecina e in zona numai d-ra sa vrea sa vina! Cum vreti fetelor...numai sa nu dau alarme false...

Fulguta
ma bucur mult pt tine!

Alina-Mirela 40+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Am fost mai devreme sa ma interesez de pediatru si pur si simplu am inghetat de frig....brrrr....
Daca sus imi mai pot pune un polar, pulover,ceva....in picioare tot cu sandalele raman
Voi cum va descurcati pe vremea asta?

"Auzindu-va" vorbind despre candida, nu m-as mira sa am si eu. Am ceva secretii mai multe decat acum cateva luni si mai am parte din cand in cand de mancarimi ...voi vedea sapt viitoare, cand imi voi face analiza

Valentina35+

pe mine ma strang tare adidasii desi is f comozi, nu am picioare umflate si pana acum intram. probabil iar m-am latit ca si la baby am crescut vreo 2 numere acu ca sa nu ies in sandale, vb ta, am trecut la bocanci direct. am niste bocanci de munte numai buni

-----

Mami de roza + 37 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput