Sept-Oct 2010! Bravo Buburuza10!Hai Pity!(159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Neata burtici si de la mine
Cam tarziu in dimineata asta, dar mi-a fost foarte rau noaptea trecuta. M-am trezit pe la 5 cu niste crampe ingrozitoare si am avut diaree pana s-a facut ziua.

Naste careva dintre voi la Filantropia?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 35+

Minunea noastra

euu
cu dr Safta

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Panseluta

neata fetelor, ciocnesc cu voi o cana de ceai !

Am o intrebare. Cate din voi au facut in sarcina "testul de toleranta la glucoza", ca sa determine daca au diabet gestational sau nu? E vreuna din voi pe aici cu diabet gestational, sau care isi testeaza glicemia?

Si daca tot ni se apropie termenul, sunt curioasa daca la vreuna din voi s-a constatat ca bebe depaseste varsta sarcinii...adica e mai mare decat ar fi cazul. Intreb pt ca e cazul meu si sunt curioasa cum se trateaza aceasta problema pe la altii...

tuturor

34+

la noi bebicu e mai mare cu aproape 2 sapt, dar dr a zis ca nu e o problema
si eu tre sa fac sapt viitoare glicemia

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Bebecris, am avut si eu in sarcina. Si cica multe dintre noi fac, e corpul mai slabit si mai expus, dar daca ai luat antibiotic sa stii ca asta este sigur cauza. Eu am mai facut si cand nu eram graviduta si tot dupa tratament cu antibiotic. In sarcina am facut tratament cu Poligynax, dat de dr. ginecolog, pe la 4-5. Deci e ok. Eu stiu ca nu e indicat sa nasti natural cu infectia asta sa nu se transmita la copil , dar si atunci face si el tratament si se rezolva. Vezi ce-ti zice medicul tau, dar mai mult ca sigur iti va da tratament si cred ca-i mai ok asa.

mamica de Maria Lavinia si 35+ cu Elena Elisa
Deci tu ai facut tratament cu Poliginax in sarcina...m-am mirat ca mi l-a recomandat dr pt ca pe prospect spune ca e interzis in sarcina si alaptare. Si la tine a avut efect, te-ai tratat?

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fulguta felicitari pentru bebita frumoasa si desteapta, mai are timp sa puna greutate.
MARI ma bucur ca bebe e cuminte si ca te-ai recuperat repede. Si eu tot rahianestezie am sa fac..deci orice vesti bune despre recuperare imi fac foarte bine.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

fetelor tocmai am vb cu dr ginecolog. Am sunat sa vad daca mi-a iesit rezultatul analizei la secretie si mi-a spus ca mi-a iesit o candida dar ca nu e o problema, pot sa o tratez sau nu. Dar in cazul unei nasteri naturale nu afecteaza bebele? Mi-a spus ca pot face tratament cu poliginax dar am citit pe net si cica nu e permis in sarcina si alaptare. Oof nu inteleg de ce a aparut acum nenorocirea asta de candida ca la prima analiza la secretie nu aveam nimic. Se poate din cauza unui tratament cu antibiotic augumentin? Asa nu am simptome decat o secretie care am crezut ca e normala in sarcina

bebecris, si mie mi-a aparut candinda insa nu e suparatoare si cand m-am dus sa-mi faca pt streptococ B am intrebat daca e vreo problema si poate lua si pitica daca nasc natural, mi s-a spus sa stau linisitia ca nu se ia la bebe, acum nu stiu ce sa zic.

eu in sarcina trecuta am facut niste injectii cu pregnil pt ca se desprinsese placenta aveam risc de avort spontan si pe prospect era mentionat ca nu se foloseste pe femei gravide insa cand am intrebat dr mi-a zis ca prospectul este depasit ca s-au facut alte teste si cercetari si bebe a fost ok, nu a avut nimic.

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
37+ Laura Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

fetelor tocmai am vb cu dr ginecolog. Am sunat sa vad daca mi-a iesit rezultatul analizei la secretie si mi-a spus ca mi-a iesit o candida dar ca nu e o problema, pot sa o tratez sau nu. Dar in cazul unei nasteri naturale nu afecteaza bebele? Mi-a spus ca pot face tratament cu poliginax dar am citit pe net si cica nu e permis in sarcina si alaptare. Oof nu inteleg de ce a aparut acum nenorocirea asta de candida ca la prima analiza la secretie nu aveam nimic. Se poate din cauza unui tratament cu antibiotic augumentin? Asa nu am simptome decat o secretie care am crezut ca e normala in sarcina

Si eu am avut si nu am putut rezista mancarimilor de aceea nu vad cum ai putea sta fara sa tratezi.
Eu nu am primit antibiotic ci o crema si ovule pt 3 zile ce contin Clotrimazol, un anti-fungal.
Candida netratata poate da bebelusului infectie in gurita, la nastere, nu stiu cum ii zice in romana dar in engleza e thrush, e tratabil usor, cu antibiotic dar destul de aiurea pt bebe.
Un link despre asta

http://www.babycenter.com/0_thrush-in-babies_92.bc

Adriana 40+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Am spus si in mesjul de mai sus ca eu nu am nici un simptom, nu mancarimi, nu usturimi, decat o secretie care am crezut ca e normala in sarcina. Dar oricum, nu inteleg de ce zice ca pot sa nu o tratez in acum stiind ca vreau sa nasc natural si asta ar putea dauna bebelului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Bebecris, nu, nu li se permite sa intre in salon, doar pe hol. S-a putut doar sambata cand m-a operat si era doctorita de garda. Si eu mergeam pe hol cand venea sa imi aduca mancarea, dar nu m-a deranjat, miscarea face foarte bine indiferent de tipul de nastere.

Iar despre Poliginax, foloseste cu incredere, eu am folosit in saptamana 32 cand mi-a iesit candida si chiar a dat rezultate, pentru ca la secretia din saptamana 36 nu mai aveam.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Bebecris si eu ma banuiesc de o candida insa reyultatul sigur il iau sambata. Doctorita mi-a zis ca se trateaza fara probleme in sarcina..deci stai linistita.

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Felicitari Buburuza! Bun venit Sofia! sa fii sanatoasa, voioasa si mancacioasa!

Nico, burtica de 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Bebecris, nu, nu li se permite sa intre in salon, doar pe hol. S-a putut doar sambata cand m-a operat si era doctorita de garda. Si eu mergeam pe hol cand venea sa imi aduca mancarea, dar nu m-a deranjat, miscarea face foarte bine indiferent de tipul de nastere.

Iar despre Poliginax, foloseste cu incredere, eu am folosit in saptamana 32 cand mi-a iesit candida si chiar a dat rezultate, pentru ca la secretia din saptamana 36 nu mai aveam.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
Multumesc frumos Mari. atunci, o sa incep chiar de azi tratamentul

Mergi la inceput