Gravidute prin FIV(63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Aneud - bine ai venit, sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

aneud, bun venit, ce DPN tare!

Adi +29 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Aneud, bine ai venit! Bebelina sanatoasa iti dorim!

Adi draga, fitzoasele ca mine fac pe ele de frica... asa ca nastere naturala... no way! Ii povesteam doctorului meu ca si daca aveam un singur bebe in burtik, tot cezariana scria pe mine. Nu voiau ei sa-mi faca, ma taiam eu singura...

Dar fiind vorba de doua fitzoase gemene, mi s-a indicat express cezariana, mai ales ca una din ele e pozitionata cu funduletul jos de tot (ca si cum ar fi cazuta in fund) si nu se poate angrena nicicum pt. nastere naturala!
Asa ca am si scuza acum!!!
Si.... soc... am lasat tocurile!!!! Nu prea mai pot si ... simt ca se apropie... momentul . Am contractii nedureroase si intepaturi jos de tot. Desi colul meu e beton inca, 3,2 cm!

Dar am vorbit cu cosmeticiana mea si cu manichiurista.... si m-am programat la "infrumusetare"... Nu pot arata oricum in sala de operatii!!!!! Sper sa nu ma prinda nepregatita! Pun pariu ca si bebelinele mele se aranjeaza pt momentul venirii pe lume!
OOOOfffff, nu mai am rabdare, mi-e dor de ele de nu mai pot!!!!

Acum se pune tapetul in camera lor, abia astept sa vad cum va arata! Nu ma pricep sa pun poze, am incercat dar pozele mele sunt prea mari (de cate 1M) si nu le incarca pe profil.... Mai incerc....

Va pup!!!!!

Irina, +34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

De mult n-am mai intrat pe aici si am pierdut vestile frumoase...

Moshulik, felicitari pentru bebelina! Sa ai mult laptic si bebe papacioasa!

Mirela, esti mortala cu burtica ta! Normal ca e mare cu doi motanei inauntru!

Tamytu

Mairis macar de poza as lua tocurile! Mai ai atat de putin si le vezi fatzucile dulci! Si eu am contractii nedureroase, trec cu no-spa si scobutil.

Cata, deja e mare gogolina ta! Cum va intelegeti?

Aneud, felicitari pentru burtica! Ce inseamna TESE?

Adipapazi, scumpa nepotica ta! Cum gasesc ei justificari simpatice la tot!

Felix 20 fics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mairis, esti de-a mea, tot cu cezariana si io, fan declarat chiar daca aveam sarcina simpla. si mie mi-e dor de copii, azi-noapte iar i-am visat,dar le-am explicat sa mai stea acolo la garsoniera inca 6 sapt macar. stiti cum e cu gemenii in burta? cum e traficu in bucuresti, foarte...intim.

felix, relaxeaza-te cat poti, si eu iau no-spa preventiv de 3 ori/zi. basca magneziul ala de care m-am saturat. slava Domnului ca in rest nu iau nimic.

declar inceput de respiratie ingreunata, miscari din ce in ce mai complicate, vergeturi la , kg fara nr, fara nr...va zic io ca o sa sfarsesc cu 20-22 peste cate aveam la inceput.dar nu ma plang, asa motiv de ingrasare mai zic!

Adi +29 cu si

Mergi la inceput

felix - nu ne intelegem :)))))))))))).
Eu nedormita, ea plina de energie. Suntem la faza in care vrea in brate dar nu in pozitie orizontala ci verticala iar eu sa merg si sa ii povestesc iar ea sa se uite pe pereti, la tablouri la perdele, pe geam. Totul bine si frumos pana ma asez sau ma opresc cand ma cearta de ne aude tot cartierul. In rest inca ne luptam cu colicii, mie mi se pare ca nu mananca suficient - pe 8 avem programare la dr.
Am facut tampenia sa cumpar cantar - fetelor, nu va luati cantar daca vreti sa fiti linistite - asa ca zilnic am drama gramelor.
In rest este mai frumoasa pe zi ce trece . Ce sa zic si eu acum :)). Dimineata rade in hohote si gangureste asa ca in afara de pampersu ei trebuie schimbat si al meu .

adi -au am luat 24 kg in sarcina. Am plecat de la 54 kg am ajuns la 78kg. M-a salvat inaltimea (1,78). Acum am ramas cu 65kg. Sper sa ajung la 58 cat mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Adi, nu-ti fa probleme cu kg-ele..... Mai ales la sarcina gemelara e bine sa fie, ca sa creasca bebelasii!!!!

Eu am fost "certata" de nenea doctor ca sunt sub limita, si crede-ma (nu glumesc) ca am emotii din cauza asta. Eu am avut probleme tot timpul cu ingrasatu, acum cativa ani eram transparenta, aveam 42 kg, la 1,67. Nu e de glumit, e la fel de greu indiferent in ce sens te lupti cu kilogramele....
Si acum am pus 11... Minim 15 cica e la gemeni, asa mi s-a spus. Acum mai e si factorul genetic, si eu si sotul meu suntem firavi si nu prea inalti, asa ca bebe de 4 kg oricum nu faceam.
Dar vreau sa fie bine bebelinele mele!!!. Iau vitamine Aktiv Mami, Magne B6, Calciu, Omega 3, Fier...., numai sa fie bine!!!!!
E cel mai important!!!

Intrebare: ma chiorasc intr-una la tzatze si burtik... cum se vad vergeturile cand apar? Unei cunostinte de-ale mele nu i s-a vazut nimik decat dupa ce a nascut... Adi, tu ce vezi?

E gata tapetu.... Atat e de frumos, gata si camera! Am facut o camera de printzese!!! Am spalat in wee cu mama toate hainutele, lenjeriile, prosoapele, am calcat tot (de fapt mama le-a calcat ) si stau ca mula in camera lor si ma minunez..... Le iubesc atat de tare ... si ele dau din picioruse intr-una...
Ma apuca starile de melancolie!
Cand sunt fericita, cand ma apuca emotiile si frica. Sper ca e normal....

Ma duc sa gatesc ceva, sa-mi ocup timpul cu altceva....

Pupici!

Irina, +34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

felix - nu ne intelegem :)))))))))))).
Eu nedormita, ea plina de energie. Suntem la faza in care vrea in brate dar nu in pozitie orizontala ci verticala iar eu sa merg si sa ii povestesc iar ea sa se uite pe pereti, la tablouri la perdele, pe geam. Totul bine si frumos pana ma asez sau ma opresc cand ma cearta de ne aude tot cartierul. In rest inca ne luptam cu colicii, mie mi se pare ca nu mananca suficient - pe 8 avem programare la dr.
Am facut tampenia sa cumpar cantar - fetelor, nu va luati cantar daca vreti sa fiti linistite - asa ca zilnic am drama gramelor.
In rest este mai frumoasa pe zi ce trece . Ce sa zic si eu acum :)). Dimineata rade in hohote si gangureste asa ca in afara de pampersu ei trebuie schimbat si al meu .

adi -au am luat 24 kg in sarcina. Am plecat de la 54 kg am ajuns la 78kg. M-a salvat inaltimea (1,78). Acum am ramas cu 65kg. Sper sa ajung la 58 cat mai repede...

Catalina

Parca-i felix al meu , slava Domnului ca Seby e cumintel si intelegator ca nu stiu ce m-as fi facut cu amandoi asa.
Avem si noi probleme cu colicii, mama lor de colici si gaze, trag niste parturi fratilor de zici ca-s kalasnicov
Cat despre kg. mi-e jena sa vorbesc, de la 55kg am ajuns la 90kg, acum am 65kg.....mai am cale lunga pana la 55kg. Durerea e de haine, nu ma incape nimic, blugii nu mai intra de la genunchi in sus, cred ca m-am latit in bazin cam tare

Intrebare pentru fetele cu infertilitate masculina: ce metoda contraceptiva ati adoptat dupa nastere. Mie mi-a spus doctorul ca atat timp cat nuaratoarea nu este 0 la sperograma tre sa ne protejam ca se mai gaseste vre-un "ametit" sa ne faca surprize .
Pana acum am "doua metode contraceptive viabile" dar cresc si cu timpu nu mai sunt eficiente

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Da, da, si pantalonii mei la fel. Pana la genunchi si gata. Si m-am latit in bazin precum o barca cu panze. De unde mi-o fi venit comparatia asta? :))

Azi am fost la control si m-a intrebat medicul daca luam masuri contraceptive ca de obicei dupa FIV vine naturelul. Am decis sa ne lasam in voia sortii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello burtici si mamici

Mairis sa stii ca si eu am luat tot 11 kg in sarcina si piticii au fost ok ca greutate. fata a avut 2830gr si baiatul 2640gr. Doctorii s-au declarat foarte multumiti de greutatea lor.

Eu mi-am montat sterilet ca sa evit orice surpriza. Initial cand am fost intrebata de contraceptie am ras si am zis ca nu e nevoie dar dupa ce a ramas natural o prietena care reusise sa ramana gravida dupa 3 fivuri cu fetita ei care e de aceeasi varsta cu piticii mei am alergat intr-un suflet la dr meu ginecolog si am montat sterilet.

Sarcini usoare fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput