Reconditionare haine piele

Reconditionare haine piele | Autor: andrei5

Link direct la acest mesaj

Am o geaca de piele la care tin foarte mult si nu stiu cum sa o reconditionez. Un prieten mi-a sugerat sa folosesc acetona, sigmarom si glicerina ( exact in ordinea asta ) - n-am mai facut niciodata asa ceva, puteti sa va imaginati ca imi este frica sa nu imi stric geaca. Daca ati avut haine de piele pe care le-ati reconditionat singuri mi-ar placea sa aud cum ati procedat exact. Astept raspunsuri, multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Eu n-am reconditionat dar stiu ca ai mei acasa reconditionau gecile de piele cu sigmaron(nici nu stiam ca se mai gaseste solutia asta)si tinea, erau frumoase o perioada, dupa care iar se cam ducea vopseaua si relua procedeul, cu acetona nu dadea inainte, ma gandesc de la acetona sa nu se ia de tot vopseaua sau sa ramana pete, nu stiu, ma gandesc si eu.
Dar daca e o geaca buna decat sa o strici mai bine o duci la un centru nu se mai gasesc astfel de centre? Unde sa ti-o vopseasca ei cu vopsele speciale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ce anume vrei sa reconditionezi ? starea pielii sau culoarea ?

daca vrei ca pielea sa redevina moale si elastica, vezi ca se gaseste in supermaketuri, in gama sano, lotiune pentru ingrijit confectii din piele (haine, huse, canapele, genti, etc.)

daca vrei sa-i "restaurezi" culoarea, incearca la curatatoriile ecologice, cei de la eco clean se ocupa si cu vopsirea pielii, am vazut la cineva o haina reconditionata la aceasta curatatorie, arata super, pielea devenise foarte moale si fina, culoarea era superba, chiar mai reusita decat cea initiala

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrei5 spune:

@CorinaDani
multumesc frumos, nu stiam asta si nici nu as fi crezut ca...
o sa incerc cat de curand!

@Christel
cu sigmarom ( fara si celelalte substante! ) am reconditionat-o anul trecut si dupa cateva luni s-a dus mare parte din culoare... cel mai bine este sa apelez la cineva care se pricepe.

semnatura reclama

Mergi la inceput