avort spontan
buna.sunt noua pe forum.am si euo problema.acum 2 luni am facut avort spontan la 4 saptamani.la control mi sa zis ka nu am probleme si mi sa dat tratament cu novynette 3 luni,apoi mi a zis ka pot ramane insarcinata.insa imi este frica ka se va repeta.a mai trecut cineva prin asa ceva?adica dupa un avort spontan a pututduce o sarcina pana la capat.ms
Raspunsuri
nastasie spune:
eu am avut 2 anul trecut si uite ca a treia a fost cu noroc.capul sus.dzeu le aseaza cum vrea el, nu cum vrem noi.bafta multa.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
ana_micutz spune:
ms mult de tot de rasp.ma bukur pt tn f mult.la cat timp dupa primu avort ai ramas din nou insarcinata?pup
nastasie spune:
o sarcina am avut-o in martie anul trecut si apoi una in iulie.si de revelion aflam ca sunt gravida.tin pumnii sa se intample cat mai rpd si la tine.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
ana_micutz spune:
aa deci ai ramas dupa 3 luni.oaredaca ramai dupa 1 luna 2 e posibil sa fie pb grave?ms si noi speram sa fei bn din toata inima.sanatate si pupiki la kopil.
bebelu86 spune:
si eu am avut un avort spontan tot la 4 sapt in octombrie anu trecut
iar in aprilie anu asta eram iar gravida.
se intampla si mai dvrm daca nu erau atatea posturi ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
da..nu am nici o probl nimic. sa speram k va fi asa pana la sf.![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
23+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
kitzy spune:
Si eu inainte de primul copil am avut un avort spontan la 5 sapt si in luna imediat urmatoare am ramas insarcinata si n-a fost absolut nici o problema.
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
22+ cu 
ana_micutz spune:
va multumesc k mi ati raspsi pt inkurajari.sper sa fie bn si la mn,pt k momentan imi este frik k daca voi ramane din nou se va intamp la fel.ms.pupiki la toate