Prietene la bine si la greu - 50
Raspunsuri - Pagina 6
many_bani spune:
Multumesc Lavi , noi nu putem rosie cruda, din cauza scaunelor dese.
mami de Vlad (29.10.2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Imi spune si mie cineva cum sa-i pregatec ficatei lui Vlad. Spre rusinea mea nu i-am dat pana acum, i-am facut in schimb mamaliga cu branza si galbenus, a ras tot. Azi sau maine, dar probabil maine ii fac papanas, sper sa-i placa. mami de Vlad (29.10.2009) |
eu am zis pas la ficat, mi se pare prea greu/toxic si pediatra ne-a sfatuit sa nu, asa ca pass
lavi, mamaliga o faci mai apoasa, pui putin malai
La multi ani sarbatoritilor
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
raluci_b spune:
am facut quinoa - monis sarumana de reteta, insa o mica nelamurire, la frigider o tin in apa sau scursa, am scrs-o pana una alta, dar imi place la gust
lylyana.ion spune:
Many, eu ii fac ficatel cu cartof dulce si putin lapte de la mine
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
many_bani spune:
Lavi, asa cum spune si Raluci , mamaliga am facut-o foarte moale, plus ca branzica, atunci cand am pus mamaliga calda s-a topit putin si a iesit ceva pastos si bun (dupa parerea lui Vlad), nu le-am blenduit, totul framantat cu furculita.
mami de Vlad (29.10.2009)
laviniablaga spune:
Aha, inteleg, merci fetele de sfat...o sa vad ce o sa iasa! Daca nu mananca el, condimentez, si mananc eu...care sunt mare amatoare de mamaliga!
raluci_b spune:
Ne pupa Andre, nu prea are timp sa intre
raluci_b spune:
http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=95
na_bo spune:
Fetele care ati dat sfecla rosie la copii, cum ati preparat-o si in combinatie cu ce?
eu ficatul il fieb in apa, si apoi il amestec cu pireu de cartofi
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui na_bo Fetele care ati dat sfecla rosie la copii, cum ati preparat-o si in combinatie cu ce? eu ficatul il fieb in apa, si apoi il amestec cu pireu de cartofi Natalia, fericita de Amalia Maria!!! |
am pus-o la abur cu restul legumelor, blenduit-o sau pasata cu furculita impreuna cu restul legumelor