Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura...si 700euro e putin..
ce scoruri am auzit la facultatile de stat..m0am ingrozit.
pai de unde sa dea un copil care isi doreste din tot sufletu sa devina medic, 8000ron???? astia sunt intregi la minte??si cica e facultate de stat.

sau lapolitehnica..5000ron...sau mai stiu ce alte facutlati..
si ase e scump

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

bebelu eu sunt la zi cu cititul insa nu intervin decat daca am ceva de zis.am inceput si serviciul si sunt obosita si tot asa , insa sunt langa voi tot timpul
in legatura cu nasterea eu sunt pro natural si nu mai dezvolt fiindca am mai facut-o.in legatura cu problemele oftalmologice eu am glaucom congenital la ambii ochi si tot nu ma gandesc la cezariana din cauza asta.miopia este o indicatie relativa de cezariana.cumnata-mea are miopie -10 si a nascut pe jos fara probleme.in franta nici nu s-a pus problema de ceza si mai are si 37 de ani.bravo lor.dar asta este doar parerea mea, nu va suparati.
in legatura cu vitaminele toate sunt aproape lafel insa nici de astea inca nu iau.ma alimentez echilibrat si nu am nevoie.ca drept dovada eu ma simt foarte bine, analizele sunt foarte bune ( doar calciul putin mai mic ) iar cel mai important bebe se dezvolta absolut normal.nici acid folic nu am luat.nu va scandalizati ca am studiat inainte subiactul si sunt o persoana foarte responsabila.va la 30 de min ca ma duc sa platesc intretinerea ca acum am vazut cat de tarziu s-a facut

................................................
16+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

LA MULTI ANI PT TOATE BURTICILE CU NUME DE MARIA,MARIANA..ETC

am fost la dr si se pare ca fetita ..acuma poate se mai schimba no ..da baietzi au facut fata acra cand le-am spus...dar in sufletelul meu mare bucurie...tot Sonia am vrut
Sa-mi tineti pumnii,ma internez maine pt 2-3 zile la spital...
M-am deschis..din pacate si de acolo vin contractiile ..si colul mi s-a scurtat..trebe sa ma coase.
Am emotii
va pup pe toate
va urez sanatate maxima

Tunde17 sap se pare cu
Mami de Mario care dragul de El isi face griji pt mine

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

LAURA, tu vb de cazurile fericite in care vine totusi un profesor si iti zice ceva. eu am cativa mari " domni" pe care i-am vazut la fata doar la examen, si atunci doar ca sa semneze notele in carnet.
nici nu vreau sa ma gandesc, ca ma apuca jalea!

Raluca 21s cu Maia

Mergi la inceput

tunde iti tinem pumnii sa fie totu bine.
sanatate multa sia i grija de bb
felicitari pt

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

mara noi te asteptam mai des p aici

Ralu asa e...si eu aveam mari prof..care trebuiau sa vina sa predea. si se prez numai seminaristii iar la examene...veneau dc aveau chef..
si ei totusi sunt platiti din banii astia..si nu isi fac datoria...
iar dc deschizi gura...ti-o inchide imediat cu cine stie ce raspunsuri stupide

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

FLORITUNDE, sedere cat mai scurta la spital si sa iasa totul bine. sper sa vii cat mai repede din spital si sa ne spui ca ai scapat de probleme

BEBELu, astia au innebunit cu taxele...mai lasa si foarte putine locuri la buget si scot cu sutele la taxa. nu credeam sa zic ca ma oftic din suflet ca nu am dat admitere la facultate ci concurs de dosare si interviu, dar uite ca a venit si ziua aia

Raluca 21s cu Maia

Mergi la inceput

mda...asta e..
dc nu era taxa asa mare, ma inscriam si eu la master acu...
dar cum bugetu e mic, bb pe drum....nu mai am de unde sa dau si bani p master..
asak o laspt la anu,,in functie de banuti.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

tunde, tinem puminii sa fie bine, ai grija de tine si de bebelina..

mami de Ariana (30.10.2005) si 18+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Hai ca venii de la medic.
Posed una bucata fisura .
Madama doctorita habar nu avea ce sa-mi dea, se uita pe net sa vada daca e ok pt. gravidutze ce avea ea in cap sa-mi dea (bine, nu era Google).
Mi-a dat neste siropuri pt. constipatie, niste crema si mi-a zis ca daca nu se inchide fisura singura s-ar putea sa nu pot naste natural.
Io oricum aveam in plan cezariana, dar nah, nu ma gandeam ca ajung acilea.
Mai interesant e ca am fugit de la servici spunandu-i sefului "ma duc la spital ca sangerez". N-am mai stat si sa-i spun pe unde exact.
Facuse saracul o fatza... era sa sara sa sune la salvare.
Noroc ca i-am zis ca ma duce sotul, era interesant cum explica el la salvare ce problema am io .
Acuma daca ma duc maine la servici, cred ca ma trimit astia acasa.

21 sapt

Mergi la inceput