Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

a propos de patuturi, eu il iau lui Pupu pe asta: http://www.ikea.ro/product/show/code/80079966
am o singura problema, e cam mic sa intru si eu in el... cu Patrick ma mai culcuseam eu cand l-am mutat in patul lui actual, dar era direct mare, de 90/200cm.. in asta o sa fie clar chin mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Buna ziua si de la noi
miere,ma bucur ca sunteti mai bine
ciuf,si Ana a muscat intr-o perioada,culmea numai pe mine,eu cred ca ea asa isi manifesta dragostea. de ceva timp,de cand a incveput sa pupe cu sunet nu s-a mai intamplat. Cu lovitul,inca nu avem probleme
noi incepem la bb2,gata cu steriletul

Noi avem un patut in care doarme de cand era bebe.Pe la ce varsta ii mutam in patul mare???
In legatura cu laptele,am intrebat pediatra,mi-a zis ca laptele nu mai e masa principala acum si ca sa bea intre 200-500 de ml pe zi,dar sa ii dau branzeturi/iaurt,etc ca si inlocuitor.

Cristi e mai bine,am amanat operatia din motiv e financiare pana in luna ianuarie. Recuperarea ar fi durat 1 luna poate char mai mult... .
Eu mi-am inceput munca de acasa,imi este foarte ocupata ziua,dar mi-am propus ca de 2X pe zi sa o scot pe Ana afara. E foarte cuminte cu ceilalti copii,singurul motiv de cearta este mancarea
Vorbeste iontr-una,leaga multe cuvinte,ne socheaza de multe ori.recunoste toate animalele,culori comune,numere pana la 5,cateva forme usoare,asociaza,cerc-soare,vacuta-lapte,steluta-cer,etc.
Ii e dor de bunici,pe care ii striga,canta cantecelul invatat de la mama...ooof
ii place sa deseneze,sa ii desenam...inca nu s-a dat la pereti

Un sf de sapt frumos si insorit.

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pentru cei mici, dar si pentru cei mari, Degetica in limba romana: http://video.google.com/videoplay?docid=4628171013657323984#

Eu vreau sa ii iau Dariei patul asta: http://www.b a b y comfort. ro/produs_galerie.php?cod_produs=1073

Saltea avem fix pe masura.

Patutul pliabil, deja vrea sa il escaladeze si a rupt cu degetele partea cu fermoar.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara

Cu un pic de intarziere, LA MULTI ANI tuturor Mariilor, Marianelor, Marianilor, Marinilor, Anelor, Anemariilor

Noi avem "cotbed", adica pat care i-ar fi bun jupanului pana catre 5-6 ani. Pe asta:
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Nursery/Cots-and-Cotbeds/Richmond-Cotbed-in-Natural(0078325)

Salteaua cumparata separat de la Mothercare. Nu ne grabim sa schimbam nici patutul, nici salteaua, ma gandesc ca in cateva luni sa-i scot una dintre margini si sa-l invat pe jupan sa se dea jos din patut. Mai nou, cand se trezeste ma cheama si fie eu, fie tati venim sa-l luam cu noi in pat.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, imi pare bine ca Cristi e mai bine, dar de ce trebuie re-operat?
Naty, superbe pozele si protagonistii! Tu parca esti o adolescenta!
Cadia, sper sa nu ai diabet gestational. Oricum, sunt sigura ca in final totul va fi in regula!
Pyc, felicitari pentru achizitiile lui Paul, e un vorbaret!

Si eu, ca si Dark, intentionez sa pastrez patutul si sa-i demontez doar o laterala. Atata timp cat mai incape in el si e inca in limita de greutate nu vad de ce l-as schimba. Deocamdata imi place ca nu poate sa coboare din el

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

nu mai stiu ce sa ii dau la pitic pt diaree! a avut luni si marti, apoi a fost ceva mai bine si acum a inceput iar! i-am dat hidrasec jumatate de plic de 3/zi si regim BRAT. zilele trecute i-am dat mancare normala ca am crezut ca si-a revenit. sa o iau de la capat cu acelasi 'tratament'? sau mai e ceva ce uit?

in alta ordine de idei, a inceput pur si simplu sa spuna 'caca' cand face. nu l-am invatat noi, doar ca atunci cand il schimbam si era kkcit intrebam 'ai facut caca?' si s-a prins baiatul.

noi vrem sa ne mutam (nu gasim cumparator la ap asta...) si in camera lui noua vom pune direct pat normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Delia, smecta i-ai dat? incearca sa tii regimul din nou, dar nu te orpri daca vezi ca ii este bine...mai tine-l o zi dupa aceea...multa sanatate

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

mersi crisspy!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Delia, fa asa cum ti-a zis Crisspy dar da-i si banane, pe noi ne strange bine la stomac

Fetelor am si eu o problema: TREBUIE IN SFARSIT SA II LUAM SCAUN DE MASINA. Nu ca nu ar fi trebuit sa pana acum dar nu am avut bani, nici acum nu avem dar e MUSAI. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, ca nu stim ce sa alegem, mai ales ca vrem ceva ieftin si bun, sa fie pentru mai mult timp. Va rog sa imi scrieti, din experienta voastra, ce sa luam

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput