Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Of, dar uituca sunt:

La multi ani Mariilor pentru ieri si Anelor pentru azi!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Selene,ma bucur ca mananca Daria.Pe unde mai sunteti acum?

Miere imi pare bine ca e ok Aidan.Doamne ajuta sa nu mai fie nimic de acum incolo.
ah si am uitat..wow,cate stie sa faca,bravo.:)

Cadia,cam rarut..ma bucur ca sunteti bine.Ce frumos vbesti de fetele tale:)

patricia,dementiale bijuteriile..pacat ca am altele pe cap,ca tare mi-au facut cu ochiu':))))Sanatate multa lui Vlad.

Cami,sanatate multa si voua.

Adina,vii pe la noi si de voi nu zici nimic?ntz ntz ntz..Asteptam vesti si despre voi.pup.

Asa..David e mai bine,zic eu,pe mine iar m-a luat durerea de mana,ca anul trecut asa:)))Eu si babele,parca ma vad la nush ce sanatoriu din ala,cu namol pe mine si alte minuni..gizz..
In rest,desi nu-mi place sa parasc,deja a ajuns sa ma enerveze lucrul asta si nu mai stiu sa gestionez crizele.David ma loveste.Daca ii tin mana,da cu cealalta,daca i le tin pe amandoua,da cu capul..Si ii zic degeaba ca nu are voie,ca ma doare,ca vad ca nu baga de seama,ba uneori mai si rade..Afara se joaca frumos,nu loveste,de obicei el e cel lovit..insa in casa nush ce-l apuca.Ca sa-mi atraga atentia la ceva,ca nu-i dau ceva,ca nu-l las sa faca ceva..ca pur si simplu asa-i vine sau asa isi manifesta el dragostea fata de mine(desi eu prefer un pup,pe care il vad de la rar la deloc:))) ),nu stiu,chiar nu stiu ce anume a declansat chestia asta.Insa deja eu m-am saturat sa stau cu gura pe el,parca simt ca-s prea pisaloaga si prea il bat la cap,cu nu e voie..Insa am un feeling ca o sa mai dureze pana ma voi intelege cu el si pana isi va da seama ca nu e frumos sa lovesti si mai cred ca-mi voi raci gura cu ''nu e voie''asta mult si bine de acum incolo.No,asta e..macar de-ar fi doar problema asta:)
va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi, multa sanatate!
Sunt sigura ca e doar o faza...cu lovitul...o sa treaca!

Meritul cel mai mare la A. nu il am eu ci il are gradinita, l-a ajutat enorm in dezvoltare, pe toate planurile (acum si verbal). Ne-au dat un handbook la inceput cand l-am dus cu toate activitatile pe care le fac la varsta lor si ma mai inspir si eu de acolo.

Cred ca in curand o sa incepa la gradi si trainingul la olita. Eu acasa nu prea am succes, stie ce tb sa faca dar nu are rabdare.
Ieri facuse kk si vine la mine si imi spune kakaaa(cu accent), apoi face un zgomot din gura (brrr, stiti voi ca si cand mimeaza un kk exploziv), apoi isi prinde nasul cu degetele si se stramba, a fost asa simpatic...i-am zis sotului ca "mutulica" nici nu are nevoie sa vorbeasca, se descurca de minune cu semnele:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

MIERE, in legatura cu testul cu glucoza, mi-a spus dr. diabetolog ca nu e necesar, asta dupa ce mi-a repetat glicemia si mai mi-a facut o analiza care face o medie (daca am inteles eu bine)a glicemilor in ultimile luni, si care a iesit OK.Acum ramane sa mai fac intr-o zi un set de 6 glicemii (luate cu aparatul acasa in diferite ore ale zilei) si care am inteles ca ar fii echivalentul testului cu glucoza.Sa vedem ce-o sa iasa, ca le voi face sapt viitoare si va tin la curent.
Ma bucur ca Aidan e ok.

LEDI, daaa...din pacate mai rarut, dar din motive obiective.A ajuns ultima transa la tine?

27+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor Vlad nu are treaba cu cartile, ii place sa rasfoiasca reviste sau carti dar nu are rabdare sa ii explici ce si cum decat f rar. Lui ii plac trenuletele, masinile, cablurile, surubelnitele, bormasina, etc, e asa BAIAT....cu polonicul si supiera se lupta cu Stefan ca si cu sabiile....a si orice el numara...ii place matematica lui ca mamei lui, eu din pacate nu am avut niciodata treaba cu cititul, in schimb Mircea....a citit f mult la viata lui

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

PATRICIA, si Clarei ii plac surubelnitzele, e fan, si-i plac si masinutele dar alea mici care se invart si se plimba singure o sperie
In schimb cartile cu poze o fascineaza, ma ia de mana sa mergem sa le rasfoim, sa-i arat ce e pe fiecare pagina, dar intr-o viteza....
Intelege o groaza de chestii dar nu vorbeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cadia, Pyc spunea si asa stiu si eu ca glicemiile alea sunt irelevante (mai ales cele luate de tine acasa cu aparatul).

Diabetul gestational se diagnosticheaza pe baza rezultatelor de la testele cu glucoza (cel de o ora si apoi cel de trei ore).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Miere nu o sa-l iau pe stefan acasa, o sa fac eu naveta intre casa si parintii mei.
Nu pot sa-l tin acasa, din cauza soacrei, ea care le stie pe toate e plina de sfaturi... si sincer nu vreau sa ma stresez, vreau sa fiu calma sa-mi alaptez copilul, iar Stefan sa nu vada o mama stresata.
Imi este foarte greu fara el, merg cat de des pot, iar in week-end tot timpul ii este dedicat lui( o ajut pe mama la treaba doar cand doarme el).
Din toamna va merge si el la gradi, bineinteles tot in zona in care locuieste

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
22+

Mergi la inceput

MIERE, si doctoritza mi-a spus ca intr-adevar nu sunt foarte concludente glicemiile luate acasa.Ea mi-a spus sa le iau doar asa ca sa ma mai linistesc eu.
Si ea ma chemase intr-o dimineatza sa-mi faca testul cu glucoza dar mi-a zis ca avand in vedere ca mi-au iesit f.ff. mici valorile de la glicemia repetata si de la acel test care face media ultimelor luni, nu are rost sa-l mai facem pe cel de glucoza.
Oricum ma voi consulta si cu dr. de familie si cu ginecologul si incerc sa tin si un regimalimenter, cat de cat, iar apoi sa repetam analizele peste 2 saptamani.
Sper ca va fii ok.

Va pup ca trebuie sa se trezeasca creatza si merg sa vad ce fructe ii scot din frigider.

Multi pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cadia ma bucur ca ai mai scris
si eu sugerez testul la 1 ora doua ore si trei ore
si eu l-am facut inainte de a ramane cu antonia
ca aveam niste dereglari
glicemia simpla e irelevanta
intr-adevar
pupam burtica

miere voi nu va mai bagati la un fratior sau surioara?

carmen inca nu m-am hotarat unde voi naste
daca la giulesti sau aici la o maternitate particulara
voi vedea
imi e total peste mana sa vin cu antonia la control la giulesti
da cine stie
voi vedea

naty si poze din croaziera ai pus sau nu?
ca nu mai stiu
si le astept cu nerabdare
faceti niste poze minunate

yashiiiiiiii mi-era dor de voi
ce mai faci?
cum a fost in tara?
scuze daca ai mai pove
da am lipsit o vreme

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 10+

Mergi la inceput