Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)
Raspunsuri - Pagina 20
miereamara spune:
Iulia da, ai dreptate, fuse un exemplu extrem![]()
Atata timp cat parintilor li se pare ok si nu ii deranjeaza, treaba lor.
Faza cu prietena mea e ca habar nu avea ce faceau copiii pe acolo si a ramas f surprinsa cand incepu copchilu sa ii cante serenade cu Doamne-Doamne, dupa aceea a investigat putin problema si a vazut cum la ora de muzica ii ducea in biserica si le punea muzica religioasa la casetofon:)) Parintii erau atei si au fost suparati pt ca nu li se "mentionase" si "aspectul" asta in programa scolara:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
iuliacris spune:
Da, ateii sunt probabil cel mai tare lezati de aspectul asta, atata ca na, daca-ti duci copchilu' acolo te poti gandi ca e posibil sa faca si ceva educatie religioasa si intrebi daca nu ti se spune din start. Daca au intrebat si nu li s-a spus atunci e cam nasol. Anyway, it's o choice in the end...
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
iuliacris spune:
Eu merg diseara la Zumba dupa cateva luni de lancezeala, sa vad cum m-or tine balamalele ca-s ruginita rau![]()
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara95 miere, super veste! ![]() lisa, ![]() micola, ai postat pe undeva reteta de orez cu banane? flavi s-a acomodat super la gradi.poate era si mai mare, avea 3 ani si 9 luni. stiu ca atunci ne-au zis ca nu accepta parintii, pentru ca ar plange alti copii dupa parinti.oricum mi se pare mult mai ok sa-i obisnuiesti treptat, cu parintii alaturi.succes gradinarilor! operatiunea de intarcare a lui andru a fost o reusita.acum doarme continuu toata noaptea, rar se mai trezeste cateodata.sunt happy! ![]() Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009) ![]() Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata |
in primul rand, bravo pt Andru

! Asa sa faca mereu, ca nu are pentru ce sa se mai trezeasca noaptea...si sa treaca si pe la noi, sa-i povesteasca si Alexului meu cat de bine e sa dormi toata noaptea.. budinca de orez cu banane:
o mana de orez
lapte
zahat vanilinat
scortisoara
putin unt
1 banana mixata
Se fierbe orezul in lapte cu zaharul vanilinat, la sfarsit se adauga si scortisoara si se lasa sa se raceasca. Se adauga banana mixata si se amesteca. se da la cuptor in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit, maxim 30 de minute.
micola spune:
| citat din mesajul lui Porumbita mara cred ca robert a ramas singurul intarcat care insa se trezeste des noaptea ![]() |
mai e si alexu in clubul asta

yashy spune:
Dya, bine ai revenit.
Micuta ta e o minune! Frumusica foc, ce bine ii sta in iie!
Felicitari pt casa, s-o stapaniti sanatosi. Si eu te invidiez pt curtea mare si frumos amenajata si... pt jacuzzi!! Ahhh, ce balaceala ar fi de capul baietilor mei daca ar avea-o aproape!
Miere, ma bucur nespus de vestea buna!
Multa sanatate! Si-a revenit la burtica?
Micola, Porumbita, nu sunt singurii care se trezesc!! Eu l-am intarcat pe Luis in timpul vacantei noastre, deci de mai bine de 2luni, dar tot se mai trezeste noaptea. Poate nu in fiecare noapte, dar cum au mai spus si fetele,se trezeste de pe la 3-4.. si pana dimineata se invarte pe toate partile, nu-si gaseste locul, iar plange...
el poate mai adoarme un pic... dar eu nu! Noi inca dormim impreuna... incerc in week end-ul asta sa-l pun in patut tot in camera noastra, sper sa-mi iasa...
Naty, imi pare tare rau de sperietura cu "bau bau"...
Sper ca acum sunteti mai bine!

Va pup!
O zi frumoasa!!
mara95 spune:
micola, multumim mult de tot pentru reteta! suna tare apetisant!am salvat-o.
porumbita
, pana la urma vor dormi ei toata noaptea.parca flavi se trezea mai des decat andru, nici nu imi mai aduc aminte
sa fie ei sanatosi!cum va spuneam, lor le-am dat imunostimulatoare homeopate.eu si andru am reusit sa ne virusam de la niste prieteni. andru a avut nasul infundat o singura noapte, fara alte manifestari, f putina tuse, in schimb eu, 4 zile nas infundat, tuse seaca de ma enerveaza, ca il scol pe andru...o surpriza pentru mine.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
micola spune:
| citat din mesajul lui mara95 micola, multumim mult de tot pentru reteta! suna tare apetisant!am salvat-o. ![]() |
am uitat sa precizez ca orezul trebuie sa fie fiert in mult lapte, sa fie zemos, ca se mai umfla, mai ales la cuptor! si chiar la cuptor, nu trebuie lasat f mult, ca sa nu traga tot laptele, nu stiu daca m-am facut inteleasa, ideea e ca sa ramana mai moale, ca e mai usor de mestecat de pititci, cel putin alxu meu asa prefera:)
Carmen_Marieta spune:
'neata mamici,
noi suntem bine, crestem, mami munceste din greu pana seara, tati la fel...
Nazdravanel e bine, ne spune la telefon "noape buna" , numaram si noi" unu" noi zicem "doi" iar el sare la "tei" si apoi la "tapte-7".
Daca il intrebam cati ani are ne spune ca "doi".
A inceput sa manance mai bine, de maine o sa-i dam cate o lingurita mica de miere de salcam( ca atare sau ii facem limonada)
Naty cum mai este Nadia? A reusit sa doarmna singura?
Alinuk
sa stii ca iau invataminte din postarile tale... esti un exemplu pentru mine.
Miere ma bucur ca nu sunt probleme. Am vrut sa-ti raspund de ieri, eu l-am dus pe Stefan la stomatolog.A stat cumintel, i-a placut ca l-a ridicat si coborat de cateva ori cu scaunul.
Oricum consultatia a durat cateva minute.
Va doresc o zi buna!
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
24+