Septembrie-Octombrie 2010!Bravo Buburuza10 !!(158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Chichi, mersi mult. L-am vazut. Il pun pe lista, in cazul in care ne intreaba unu-altu ce sa ne ia pentru bebelina.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 36+ AMR 3

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Am uitat s ascriu de carne si condimente.
Deci la carne: vita, vitel, pui, curcan, porc (dar nu carne tocata-da indigestii, nu carne grasa, ci muschi de porc la gratar, cotlet tot la gratar,smiteletot din carne mai macra-pulpa de porc, de exemplu), ficat (maxim o data pe saptamana- mult fier-constipa), nu mici(au usturoi si condimente si nu ii fac bine la bebe), sarmalute(dar nu cu carne de porc grasa si nu in foi de varza). Pentru sarmale si ardei umpluti va dau eu o reteta cu carne de pui. Nu gasca,rata-e foarte foarte grea carnea,greu digerabila. Mare atentie la mezeluri(de evitat crenvurstii, parizerul,salamurile) De preferat muschiuletul fie, jambon, sunca presata(dar sa nu fie foarte sarate,sa nu aiba injectata prea multa apa cu sare).

La peste: de evitat pangasius-ul!!! Este pestele cu cea mai mare cantitate de mercur. Preferabi pestele alb si mai slab, nu prajit,nu cu mujdei de usturoi.Se poate manca si peste mai gras (somn, somon, crap,stiuca) dar mai rar si facut la gratar, sa isi mai piarda din grasime.

De evitat mancarurile foarte aromate!!!!! Adica de folosit cat mai putin oregano, busuioc, nucsoara, usturoi, scortisoara, piper, boia...

Tot ce mancam noi trece in laptele matern. Poate ca cele care mai au copii nu au avut curiozitatea sa guste din laptele productie proprie. Eu am avut-o , ca sa vad ce gust are ceea ce bebe mananca. Si am ramas surprinsa sa constat ca laptele avea gust a ceea ce mancam eu in ziua respectiva.De exemplu, am mancat niste peste la gratar, iar dupa, toata ziua laptele meu avea gust si miros de peste... la fel si cu ceapa,condimente, etc.

De asta cateodata copii refuza sa suga si plang la san, iar noi nu stim ce se intamplpa...de fapt, lui nu ii place mirosul sau gustul laptelui din cauza ca noi am mancat ceva ce lui in ii place...:)

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 37+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna,
Ma numesc Camelia, sunt din Timisoara (zona Soarelui) , va citesc cam de la inceputul odiseei, doar ca nu am reusit niciodata sa si scriu ceva, sunteti prea rapide pt mine :). Eu sunt o graviduta de 39 sapt, acum am si eu mari emotii pt fetele care sunt la rand sa nasca, dar si pt mine, ca se poate intampla in orice moment. Voi naste la Odobescu.
Mesajul e in mod deosebit pt Ana_25, pt ca am o inytrebare:
(nu ai activat PM) tare imi plac cercelutii pt printesa ta, rugamintea mea este daca imi poti spune de unde i-ai luat, zona, ce bijuterie... pretul era ff bun.
Iti multumesc tare mult, iti/va doresc o sarcina usoara in continuare si binenteles pana la termen (desi spre final e tooot mai greu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Oare ce-o mai face BUBURUZA?

36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

vad ca nu primeste linkul. Deci te duci pe site la best kids, leganusul se numeste Graco sweet peace.

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

Buna,
Ma numesc Camelia, sunt din Timisoara (zona Soarelui) , va citesc cam de la inceputul odiseei, doar ca nu am reusit niciodata sa si scriu ceva, sunteti prea rapide pt mine :). Eu sunt o graviduta de 39 sapt, acum am si eu mari emotii pt fetele care sunt la rand sa nasca, dar si pt mine, ca se poate intampla in orice moment. Voi naste la Odobescu.
Mesajul e in mod deosebit pt Ana_25, pt ca am o inytrebare:
(nu ai activat PM) tare imi plac cercelutii pt printesa ta, rugamintea mea este daca imi poti spune de unde i-ai luat, zona, ce bijuterie... pretul era ff bun.
Iti multumesc tare mult, iti/va doresc o sarcina usoara in continuare si binenteles pana la termen (desi spre final e tooot mai greu).

Salutare Camelusca :) bine ai venit, ma gandesc ca ai deja emotii maxime :)

(apropos, si eu stau in soarelui :) )

Tutz 35+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

fetele, incalzitorul de biberoane poate fi inlocuit de cuptorul cu microunde?

multam'

Nico, burtica de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Chichi, mersi mult. L-am vazut. Il pun pe lista, in cazul in care ne intreaba unu-altu ce sa ne ia pentru bebelina.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 36+ AMR 3

Poza preferata Clarinda

Reducerea oricum e substantiala acum. La baby expo era de la 13 la 11.5 mil. Deci 8 si ceva... E frumusel tare de cadou!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Chichi, am gasit site-ul. Am dat copy-paste la ce scria dupa "reclama ilegala" si am dat pe google, l-am gasit la bestkids, la apropae 900 lei. Mersi mult!

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Clabuc
2ingerasi foarte utile sfaturile privind alimentatia in timpul alaptatului, mai ales pentru novice, adica moi.
Eu stau in pat ca-s infrigurata..si ma pregatesc sa pun niste cartofi la copt sa ii pap cu unt ca m-a palit pofta. va invit cu drag..
Pepsi si eu as bea zilnic daca ar fi dupa mine dar ma mai calmeaza sotul..ca il agit pe fiu-su..

Klarisse graviduta 35+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput