Petruta,au sunat cumnatii la clinica dar au zis ca nu da informatii decat personal;le-am zis eu toate analizele facute si tot ce am facut pana acum;sper sa se descurce si sa rezolv ceva,au zis ca maine il cauta pe doctorul cu care a facut alinuta IA 
Edennoa si restul fetelor 
Culmea e ca inainte sa pice socrul (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace)la pat,sotu' a visat ca a murit socrul si ca noi avem un bebelus 

eden.... clexane il iau la indicatiile dr din Hu el a stabilit si doza
dupa et doctorii recomada stat in pat in ziua respectiva ;din ziua urmatoare poti sa iti reiei activitatea obisnuita, cat despre relatii intime mie nu mi-a zis niciodata nici alba nici neagra si eu nici nu am intrebat, crede-ma doua saptamani o sa ai alte preocupari
, dar banuiesc ca poti sa il intrebi pe PK fara nici o problema
Petruta,scuze ca ma bag si io ca musca-n lapte,clexane pentru ce e?(daca nu-s indiscreta)
salutari pt fete....![]()
petruta....sa ai gurita aurita si asa sa fie cum zici tu si in august sa impingem carucioarele prin parc cat despre mutarea in RO mai vedem deocamdata ramane doar o initiativa
cristina...daca mai vb cu cumnata ta spunei sa insiste si sa ii explice situatia ta ....este foarte dragut doctorul 
edennoa

sa aveti o zi buna
+16