Petruta,au sunat cumnatii la clinica dar au zis ca nu da informatii decat personal;le-am zis eu toate analizele facute si tot ce am facut pana acum;sper sa se descurce si sa rezolv ceva,au zis ca maine il cauta pe doctorul cu care a facut alinuta IA
Edennoa si restul fetelor
Culmea e ca inainte sa pice socrul (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace)la pat,sotu' a visat ca a murit socrul si ca noi avem un bebelus
eden.... clexane il iau la indicatiile dr din Hu el a stabilit si doza
dupa et doctorii recomada stat in pat in ziua respectiva ;din ziua urmatoare poti sa iti reiei activitatea obisnuita, cat despre relatii intime mie nu mi-a zis niciodata nici alba nici neagra si eu nici nu am intrebat, crede-ma doua saptamani o sa ai alte preocupari, dar banuiesc ca poti sa il intrebi pe PK fara nici o problema
Petruta,scuze ca ma bag si io ca musca-n lapte,clexane pentru ce e?(daca nu-s indiscreta)
salutari pt fete....
petruta....sa ai gurita aurita si asa sa fie cum zici tu si in august sa impingem carucioarele prin parc cat despre mutarea in RO mai vedem deocamdata ramane doar o initiativa
cristina...daca mai vb cu cumnata ta spunei sa insiste si sa ii explice situatia ta ....este foarte dragut doctorul
edennoa
sa aveti o zi buna
+16