Fiv la Cluj 43

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetele!
Sa aveti o zi buna!
Edennoa,nu mai este mult pana atunci,succes!
pt. toate fetele
Alinuta,unde umbli,ne-ai parasit,te-ai mutat la odisee?
Esti tu cuminte si nu ne uiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

asa..ca acum plecara ai mei parinti-deja sunt in austria!!- am liber la vb cu voi!
cristinuta-multam!esti o dulce..insa sincer-simt ca sunt obosita..da nu mor eu doar de-atat!cat priveste deciziile-sincer m-am saturat sa stau aici..oricat de putin voi castiga in romanica-acasa e acasa!!!!!!!!!
acum am asigurare medicala aici si incerc sa fac cat mai multe analize si nebunii-tot ce trebe inainte de fiv..insa ma dispera ca dureaza ff mult ptr programare!daca imi ies pasentele-as vrea ca in martie sa ma intorc acasuca..as avea 6 luni de contract si as lua 2 ani ajutor familiar-cate 400 de eur in fiecare luna..asa as avea timp de fiv si de tot..insa o-m vedea!cum nu imi placec sa facplanuri-ptr ca niciodata nu imi ies lucrurile asa cum as vrea....mai vedem!oricum in noiembrIE TREBUIE SA IMI VINA PROGRAMAREA LA GINECOLOG-SI NU PLEC DE ACOLO NICI nici daca ma dau afara pe usa..ptr ca intru pe geam!pana nu rezolv tot ce am de rezolvat si de intrebat..nu ma las!asa ca astept cumintica histeroscopia,hsg-ul.iar pe urma o-m vedea!ma baga pe urma si la fiv gratuit aici..insa programarea e peste 2 ani!!si au pana atunci o sa am o gradinita de copii!minim 3!
ufffffff..viata asta..incet incet ne obisnuim..
bruni- dulce papusica!ai mare grija de tine!!daca vrei sa vb cu cineva poti sa ma suni..ptr ca acum nu mai lucrez cu sefa..
alinuta- mamica si burtica!
petru,edennoua-Dzeu sa va fie alaturi!
mara- multi si ptr tine!tu cum mai esti??
mamicile noastre cu pitici deja ne-au parasit..vazand ca nu ne mai gravidim si noi odata..

Mergi la inceput

Uratica draga,fain ca ai asigurare medicala,pana cand vii acasa fa ce analize poti daca zici ca au asa bune laboratoare;poate ramai natural ca la tine am vazut ca se poate;iti doresc numai bine;asa e,acasa e acasa,depinde de fapt de fire,dar dupa cum am vazut si tu esti cu familia,cu lumea,ceea ce in strainatate e mai greu;si eu astept azi sa vorbesc cu cumnata ca a zis ca suna la clinica;te pup
Bruni,ce mai zici,nu mai dai semn de viata!
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borziche spune:

Salut clujencele!
Am o intrebare pt. voi....cu siguranta stiti raspunsul.
Dr. Romeo Micu face laparoscopie si la clinica particulara sau doar la Gine 1? Ma intereseaza clinica si care sunt preturile practicate .
Cu siguranta unele dintre voi ati facut laparo cu dansul si stiti raspunsul.

Mersi mult si bafta fetelor in focuri . Tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Buna dragelor,
nu am uitat de voi, doar ca fetita imi ocupa tot timpul.
Va tin pumnii si din cand in cand intru sa va citesc rapid, in speranta unor vesti bune.
Borziche, eu am facut laparo cu dr Micu, face si la particular, eu am facut la Artis 3, sincer nu mai tin minte cat a costat, in jur de 2400 de lei, cam asa, depinde de ce face, daca are si ceva de curatat sau nu. Asta era in 2007, acum nu mai stiu, dar daca mergi la el la o consultatie sigur afli mai multe (mai putin pretul)
Succes si astept teste pozitive, nu va pierdeti speranta

Mergi la inceput

Buna dimineata!
,si pt.toate fetele
Kry,multumim de sustinere,multi tie si fetitei,te mai asteptam...
Petruta,ce-ai facut ieri la eco?
Eu inca n-am nici o veste
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui borziche

Salut clujencele!
Am o intrebare pt. voi....cu siguranta stiti raspunsul.
Dr. Romeo Micu face laparoscopie si la clinica particulara sau doar la Gine 1? Ma intereseaza clinica si care sunt preturile practicate .
Cu siguranta unele dintre voi ati facut laparo cu dansul si stiti raspunsul.

Mersi mult si bafta fetelor in focuri . Tinem pumnii

Si eu am ales clinica particulara, din pricina timpului, in spital dura mai mult internarea, analizele ce trebuie facute pt anestezie plus ca trebuia sa dai diverse atentii la medici ori asistente.La clinica particulara m-a internat dupa masa ( aveam analizele necesare pentru anestezie gata facute ), dupa o ora eram operata iar a doua zi dimineata eram acasa. Costurile au fost undeva la 1000 Eu (acu 2 ani ).La vremea respectiva dr. Micu colabora cu 2 clinici private, acum nu stiu care o fi situatia, cel mai bine e sa il contactezi pe doctor la cabinetul particular si o sa iti spuna el care sunt variantele. Mult mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna!

am 5 foliculi trei grasuti si 2 mai slabuti, maine am punctia si vedem atunci rezultatele!

o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna...
petruta....succes din inima
cristina...am crezut ca deja sti ceva concret ....dar lasa ca o sa primesti raspuns cat de curand
uratica....eu te inteleg foarte bine in privinta casei....si noi asa am hotarat ca dupa ce nasc si imi rezolv actele pt maternitate ne mutam in RO ,deaocamdata o sa stam la mama mea dupa care avem ceva banuti pusi deoparte si vrem sa facem un etaj si o mansarda peste casa ei ....vom vedea dar daca asta te face sa te simti bine si crezi ca este o decizie buna eu zic sa iti asculti inimioara oricum nu uita ca bani nu inseamna cea mai mare bucurie a vieti...

eu am vrut ieri sa incep gimnasttica si nu am mai ajuns la timp pt ca a trebuit sa merg la doctor dupa o adeverinta in care is da acordul ca pot sa urmez cursul car este in fiecare sapt luni de la 15 la 16
avem 16 sapt si 13 cm si 80 de grame si nu ne-a lasat sa vedem ce ascunde intre picioruse ....sapt ce vine merg iara la eco poate se arata atunci
kry....pup pt tine si fetita ta

+15

Mergi la inceput

Petruta draga,mult mult noroc!,te pup.
Alinuta,te pup,asa m-ai emotionat cand ai zis ca v-ati uitat sa vedeti ce e...

Mergi la inceput