Fiv la Cluj 43
Raspunsuri - Pagina 14
brunadria spune:
din pacate pt mine fiv 4 se opreste aici!, la 7zile de la et mi a venit cm..o sa sun azi la clinica sa anunt si intrerup tratamentul!
inca un gust amar!
bafta multa fetelor si sa iesiti invingatoare din lupta asta!
fiv urile au pus stapanire pe viata mea de o buna bucata de vreme si nimic nu am facut ultimii doi ani, de 8 ani continua lupta asta la mine fara nici un rezultat!sa pot sa ma organizez pt urmatoarea incercare care cred ca o voi face in austria..sa vad..mai am o incercare aici dar nu o mai vreau nici gratuita sau poate schimb clinica..deocamdata sper sa mi revin urgent !
si multumesc ca ati fost langa mine
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Bruni,n-am cuvinte.....
Du-te in austria unde a reusit kry,cu toate analizele de la cele 4 fiv-uri,ceva analize poate nu ti-au facut astia din franta,ceva buba nu e descoperita,fiecare dintre noi nu ramane ca avem ceva bube.
Te pup si vei reusi daca nu abandonezi lupta
RAMONELLA spune:
Bruni imi pare atat de rau.Nici nu stiu ce sa-ti spun...dar eu,iarta-ma ca iti spun,dar cred ca ceva nu e in regula cu clinica aia.Tu intotdeauna ai produs foarte multe ovocite,si s-au fecundat foarte putine.Ceva nu e in regula...Scuza-ma ca ti-am spus asta...Multa putere sa o iei de la capat!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
brunadria spune:
ramona si eu m am gandit , dar poate nu sunt de calitate ovocitele sau de unde sa stiu eu ce se intampla! oricum am programare pe 6 octombrie si o sa i spun dr lui tot ce ma doare! cu siguranta vreau sa schimb , dar sotul meu are tare mare incredere in sistemul medical francez , sper sa l conving sa mergem in alta parte!
chiar ii ziceam ca si la cluj am reusit macar o extrauterina! in franta nimic!
analize nu stiu ce as mai putea face ca nu mai stiu! le am facut pe toate si eu si el!si nimic nici o buba! as cauta eu dar ce?
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria din pacate pt mine fiv 4 se opreste aici!, la 7zile de la et mi a venit cm..o sa sun azi la clinica sa anunt si intrerup tratamentul! inca un gust amar! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
of of din pacate te inteleg tare bine, stiu ca si tine cum e sa treci prin atitea esecuri.Te-am urmarit din umbra si am sperat din tot sufletul sa fie cu noroc de data asta si sa ti se implineasca visul. Se pare insa ca facem parte din categoria celor care au mult de luptat ca sa obtina ceea ce isi doresc. Nu iti ramine altceva de facut decit sa o iei de la capat, te cunosc si stiu ca dupa atitea esecuri inca mai ai resurse sa o faci . Te imbratisez cu toata dragostea
brunadria spune:
mara multumesc..
asa e , vad ca nu ne va fi usor sa ne implinim visul!
eu iti doresc multa bafta in tot ceea ce faci si sa reusesti cat de repede sa invingi lupta asta
edennoa spune:
brunadria imi pare rau pt rezultat
poate te gindesti si la alternativa unui fiv in ungaria, noi acolo cred ca vom face dupa anul nou; recomandarile lor sunt ff bune, reusitele destul de okay
ia-ti intre timp si tu o pauza de la toate si fa ceva pt TINE, ceva care ai aminat de mult timp si care te-ar face sa te simti mai bine: fa miscare, plimba-te, citeste, asculta muzica, suna prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult, etc - ceva sa te faca sa vezi ca viata merge inainte
corivio spune:
Bruni-imi pare tare rau.Am ramas fara cuvinte.Dupa ce iti revii nu incerci pe langa fiv si alte metode de medicina alternativa?Zic si eu ...Sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste esecul asta si sa faca cumva o minune sa iti tii pruncul in brate cat mai repede
Corina,in curand o fericita