Fiv la Cluj 43
Raspunsuri - Pagina 12
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetele!
Poftiti la o cacao si la o
Eu bag un film,tare fain pare "An education"
noastre
Apropo,au fost ieri niste prieteni pe la noi ce au un baietel de 3,5 ani,SUNT ASA FAINI PICII ASTIA.
Doamne ajuta sa reusim si noi cu toatele
Sa aveti o zi buna!
cristina3343 spune:
Alinuta,la raport ,pls!
Mi-e dor cand sporovaiam noi doua de umpleam nu stiu cate pagini f.repede;dar rezist eu,ca bebele vostru e mai important,ai absenta motivata!
Mai ai putin si veti stii ce e
brunadria spune:
cristina
vad ca esti singurica pe aici..
nu stiu pe unde umbla fetele..
ne au abandonat
nu mai raspund nici la prezenta
poate vin direct cu vestea cea mare ca nu mai asa au scutire
eu nu mai am rabdare , mai am de asteptat o saptamana pana la test!
duminica frumoasa
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
alinutahu spune:
buna ...
cristina....scuze dar acuma ma-m trezit ....am ormit astazi ca un urs dar important este ca ma simt grozav de bine
brunadria....nu mai este asa de mult ...fati programe ca sa mai uiti
fetelor sa aveti o zi buna
+14
cristina3343 spune:
Alinuta,sa-ti fie de bine somnicul pana la 12;te-ai culcat tarziu aseara,ca tu nu dormeai asa mult;si eu azi pana la 10 am dormit dar m-am culcat tarziu.
Bruni,CRED ca nu mai ai rabdare...,fii tot timpul ocupata ca sa-ti treaca repede,poate chiar e bine acum.
Fetele cred ca lenevesc,ca la noi e tare urat:ploua.
Eu ma bag la filme
Si o duminica plina de odihna!!
uratica spune:
hello hello!
sunt si eu pe aici..nu dati cu parul..insa sunt morcovita rau..de asta nu am prea intrat..
ptr ca aici in casa situatia e aceeasi-certuri,tipete,chestii balamale..nici nu ma pot bucura de prezenta alor mei..in fine..
mai bine vb de voi!
bruni-stai acolo cumintica si ai grija de bebeluse!
alinuta-mamica si bebelina!
cristinuto-scuze ca nu am mai dat pe-aici dar nu vreau sa va molipsesc cu starea mea..
castraveti murati...asa..la 5 kg de castraveti..
3 litri de apa,2 cani zahar(daca iti plac ff acri pui doar o cana de zahar),1 litru otet,5 linguri sare,boaba de mustar,ienihabar,boabe de piper,3 crengute de marar si cateva foi de dafin..le pui la fiert..
speli castravetii ii asezi in borcane impreuna cu cateva rondele de morcov,un pic de telina-eu pun si radacina si frunze,hrean-taiat betigase,2 catei de usturoi la fiecare borcan si cateva rondele de ceapa.
apoi pui zeama nu ff oparita peste castraveti!inchizi ff bine borcanele-apeleaza la sotul tau-eu asa fac dupa care le pui cateva minute la bain-marine-pana isi schimba culoarea-se fac un verde galbui. le lasi pana dimineatas invelite intr-o patura iar apoi in camara,beci etc..dupa nici o luna vei ramane fara nici un borcan..eu fac cate 30 de borcane in fiecare an-si intr-o luna nu raman cu nici unul!!soata mea ar fi in stare saance si borcanul nu numai castravetii!si binenteles ca bea si zeama!de asta eu o fac mai dulce-pun 2 cani de zahar..
bafta multa la bucatarit!
restul fetilor- si aveti grija de voi!
cristina3343 spune:
Multumesc frumos uratica,tare le ai si tu cu bucataritul.
Ha,ha,ha e figura sotul tau.
Scuze,bain marine e totuna cu dunstulitul?
O sa fac si va invit si pe tine si pe alinuta de craciun la degustat.
Asta e pe bune invitatia
Sper sa se termine toate necazurile ce le au cumnatii tai si sper sa va simtiti bine cu parintii
Duminica cat mai placuta!
uratica spune:
draguta-eu fac asa..intr-o cratita mai mare,mai larga pun apa si bag borcanele acolo,le las pana isi schimba culoarea asa cum ti-am zis..asta inseamna bain-marie la mine..bafta!
multam de urari-sper sa treaca belelele-sa am parte si eu de o perioada linistita..ptr ca am obosit..sincer!ma simt ca la 80 de ani..........ufff..
eu am pus aici gogonelecastravetii si gogosarii nu tin aici ptr ca e ff cald..asa ca nu ma complic-cumpar gata facuti!
!
ma duc la munci acum..
brunadria spune:
uratica, gospondina ca de obicei!
eu nu am pus in veci muraturi , nici nu cred ca o sa pun
imi pare rau ca tot tensionati sunteti , pacat ca ai tai nu pot sa se bucure de aceasta vacanta cum ar trebui!
sper sa treaca toate si sa vi si cu vesti mai bune
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Uratica,multam frumos!
Bruni,nici eu n-am pus pana acum veci,adica anul trecut am mai pus gogosari murati,mie mi se parea super complicat cu dunstulitul asta,dar am dat cum ziceam de reteta asta de gogosari ce nu trebuie dunstuliti si asa am inceput cu o reteta simpla;mie mi-ar place sa stiu de toate sa fac in casa si pateu de casa si chiar branza,cas;nu prea imi permite timpul;daca as avea retete super bune si cas as face,etc.
Faza e si de economie cu pusul asta pe iarna si de curatenie dar si de gust ca parca nu toate muraturile din comert imi plac;castravetii aia dulci de la firma "home garden" imi plac(uratica,vorba ta la aia as putea sa mananc si borcanul)dar clever sau mai stiu eu ce firme nu ma omor dupa ei;
Va pup,ma mai bag la un film,o seara placuta!