Fiv la Cluj 43

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Edennoa
Fetele,am povestit cu o tipa ce ei i-a iesit din prima IA,acum si-a facut 5 IA pt. al doilea copil si nu i-au iesit;am vrut doar sa sugerez ce incurcate-s chestiile astea.....;cred ca fetita ei are vreo 3 ani daca bine am inteles

Mergi la inceput

Bruni,multam
Acum mai astept pana in octombrie cand vine cumnata,nu mai e mult;sotul tot asa mult lucreaza...

Mergi la inceput

Bruni,eu am bagat ieri un film vechi(alb-negru)cu clark gable "It happened one night",regizor frank capra,e fain(n-am apucat sa-l vad tot).
Poate te uiti si tu la un film fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

ei ce de gravidute o sa avem cat de curand....deabia astept sa ne cuscrim
petruta...esti pe ultima suta de metri ....sa fie cu noroc de data asta
edennoa....poate o sa ai o surpriza placuta,cine stie ?
brunadria....plictiseala incolo ,plictiseala incoace eu iti recomand repausul ,na bine nu zic sa stai la pat dar fa iesiri usoare si de scurta durata ,odihnestete si hidrateazate corespunzator si peste doua sapt sa ne aduci doua liniute II
cristina.....

eu am fost la eco la inima si nu au gasit probleme majore ,in sensul ca e normal ca sa se incarce putin inima ,daca as putea spune asa ,dar pe hartie jos scrie ca pot naste natural ,dar in fiecare luna trebuie sa merg la eco ...deci o tinem sub spravieghere.....
va pupacesc si va multumesc ca sunteti alaturi de noi

na si ca sa fie meniul complect trebuie sa imi gasesc o alta chirie ,pt ca unde stam proprietarul vrea sa vand si a si gasit cumparator .....maxim pana in 4 noiembrie putem sta aici.....

+14

Mergi la inceput

Ma bucur alinuta ca nu sunt probleme majore
Ti-am trimis un P.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

cristina....ai PM
eu ma bag la pana ce vine bubu iar mai tarziu trebuie sa gatesc ceva ....ce bine ar fi daca as sti ce ?

+14

Mergi la inceput

Alinuta usor sa cresteti mari
Noi facem chef,e ziua unei colege
Mersi de PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Seara buna!
Am incheiat duminica un mic sejur in munti.Afost nemaipomenit.Am fost in Bucegi si apoi in muntii Orastiei.
Acum ca m-am intors vorbesc cu dr.si incep si eu fiv.
Din ce zi a cm se incep injectiile?Ca la inseminare prin z3?
Alina, ce a mai trecut vremea.Parca ieri aveai burta plata si deja esti in 12 sapt.Dumnezeu sa te ajute sa fie bine si cu sanatate.
Sunt destul de ocupata in perioada asta;s-au aglomerat multe dupa perioada de concediu, dar o sa incerc sa mai intru.(fac un pic de mea culpa).
Va pup si va imbratisez.

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

ups, greseala deja 14 sapt?
vai de mine ce trece timpul.

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Corina,bine ai revenit,mult noroc si tie!
Si mie imi creste inima cand vad ca tot mai adauga alinuta cate o saptamana,ne da speranta ca se poate!!
Sa aveti o zi foarte buna!
Si o si o cacao

Mergi la inceput