Aspirante optimiste > 20 ani (569)
Raspunsuri - Pagina 5
cos_minutza spune:
Neatza
La multi ani tuturor ce isi serbeaza onomastica
Katy tin pumni stransi
Angie bine ai venit si sedere cat mai scurta ca aspiranta
Lia multumim de cafelutza
tuturor si o zi frumoasa!!!!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Lia73 spune:
cosmi, de luna asta incepi?
jap jap pe dulap?
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
camcris spune:
neata fetele
LA MULTI ANI! tuturor celor care-si serbeaza azi numele, multa sanatate, indeplinirea tuturor dorintelor si un buchet mare de flori
va poftesc la o www.ronduldesibiu.ro/uploads/2010/05/12_Cafea%20espresso%20cu%20model.jpg" target="_blank">cafelutasi un delicios mic dejun
mandreeac spune:
Neata dragelor!
tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica astazi!
Anca sa iti traiasca Maria si sa fie sanatoasa!
Haideti fetelor, va astept sa spargeti gheata!
tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
bebelu86 spune:
neataaaa
la multi ani tuturor celor cu numele de Maria, Marin, Marian, Mariana, Marinela, etc
La multi ani Cora, Maria (fetita Ancai)
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
HEI neata fetelor !!!!
la multi ani Maria, Marin, Marian, Mariana si tuturor celor care isi serbeaza ziua aza sa va ajute DD sa fiti cat mai aproape de minunea voastra .
Bine ai venit angi sedere cat mai scurta si mersi soro de urare .
Aseara stateam in pat si mi-am adus aminte de un lucru. Intre 26-30 luna august nu mai stiu sigur ziua, dar imi aduc aminte ca parintii mei au plecat in concediu iar eu m-am dus sa stau la ei sa am grija de catel. Ma simteam ffff udmeda asa ca am crezut ca mi-a venit Cm m-am dus la baie si era o pata roz-portocalie-rosiatica dumnezeu stie ce culoare ca nu mi-am dat seama nici acum numai ca nu era ROSU. A tinut doar ziua aia si curgea numai cand faceam pipi. Eu am facut test in z41, iar azi sunt z45. E posibil sa am cm la 42 de zile si eu abea acum sa am primele 3 zile de intarziere? Credeti ca am facut testul prea devreme ?
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
cos_minutza spune:
Da Lia,de luna asta reincep jap japul,poate o fi cu folos odata ca pana acum...
tuturor!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
'neata fetele!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Maria, Marin, Mariana, Marian
tuturor!
anda15 spune:
Buna dimineata,
La multi ani sarbatoritilor/sarbatoritelor
Ce zi frumoasa, soare, caldut, pacat ca trebuie sa stau la birou
O zi frumoasa sa aveti!
sorinake spune:
buna dimineatza!
La multi ani celor care poarta numele Sf Maria!
La multi ani Mariuca de Anca! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa!
Eu sarbatoresc sotul, mama si cumnata! Deci,