Aspirante optimiste > 20 ani (569)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Noapte buna Kitty! Noapte buna fetelor! Ma cheama Mos Ene

http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

da...ai dreptate...dar oricum o sa ma duc sa stiu si parerea lui si am sa iau tratament daca si la urmat analiza imi va iesii tot mare..

Mergi la inceput

noapte buna katy...somnic usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

am revenit.. somn usor celor care merg la nani

FETELOR suneti-mi si mie ce parere aveti de testele de sarcina Barza?

Mergi la inceput

ingerash am auzit de barza ca nu sunt prea concludente...de ce ?ai de gand sa-l faci?poate spargi gheata...si vii cu doua liniute.

Mergi la inceput

cu temp bazala cum mai stai?ti-a mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

este peste medie tb.. am intrebat asa k kestie k vroiam sa cumpar unul

ma retrag.. vbm maine

Mergi la inceput

ingerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

am revenit.. somn usor celor care merg la nani

FETELOR suneti-mi si mie ce parere aveti de testele de sarcina Barza?

eu cand am ramas insarcinata mi-am facut barza .. a iesit negativ bineinteles, dar dupa 2 ore au aparut 2 lini
Acum tot barza am facut si negativ iar dar dupa 2 ore nu au mai aparut 2 lini defapt sunt 4 zile de cand l-am facut si n-am 2 linii nici acum pe el . Eu ti-ash recomanda clearblu sau Ozone. Te pupic si poate vi cu 2 liniute

Fetelor eu ma bag la somn ca toata ziua m-a durut capu azi nu stiu ce naiba am . Am evitat sa iau pastile ca " speranta moare ultima " asa ca am stat cu durerea de cap toata ziulica . si usor

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor...intru si eu la "spartul targului"...mi-as dorii sa intru mai des sa vorbim dar de la servici nu pot sta pe net...eu lucrez la primarie sunt arhitect proiectant si am audiente in fiecare zi cu tot felul de oamenii care isi doresc sa isi construiasca case, garaje, balcoane si altele......astazi am fost plecata dupa servici cu sotul sa ne mai cumparam ce ne mai trebuie pentru nunta si normal ca nu mi-am gasit pantofi pentru rochia de zi...dar mai este ceva timp pana pe 25 septembrie...am ajuns acasa la ora 22 franta de oboseala....am intrat sa va salut si sa va spun ca imi pare rau pentru fetele care au declarat ziua 1....eu am aceleasi senzatii...sanii tensionati si temperatura de 37,5 dimineatza....sunr z26 din 28......mai am 2 zile de asteptat.......va pupacesc pe toate si va doresc o seara relaxanta....ma duc sa fac un dus si direct la somn aterizez....sunt foarte obosita mi se inchid ochii de somn...cred ca intre noapte si bina am sa ma deja 2 vise

Mergi la inceput