Aspirante optimiste > 20 ani (569)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

ramo, cred ca deja te-ai molipsit
cand mai faci un test? faci de dimi` cu prima urina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ramo tin pumnii sa fie . Atunci eu nu te pup ca sa nu te molipsesc cu negravideala

http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cami ai PM. Noapte buna fetele si sa curga liniuteleeeeee

http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetele am fost la doctor
sunt in ziua6
ovar stang folicul 11mm, ovar drept 13 mm, endometru 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Ingeras, nu pot face de dimineata ca nu mi-am cumparat. vroiam sa astept uratii sa vad daca vin azi si ma gandeam sa fac pe sfarsitul saptamanii. dar e cam ciudat astea sunt simptome de raceala. dar sa fim serioase acum toate am racit sau toate vom si cu ce bine ar fi sa vina tanti barza la toate. asa-i?

Mergi la inceput

gata katy? te si retragi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

draguta, pune pe foc, e momentul. poate vii in curand cu 2II. spor la . cat mai multe liniute, fetelor.
nb celor care merg la somnic.

Mergi la inceput

ramo, pe mine m-a tinut doar de dimineata vreo 2 ore asta cu frigul.. dar greata o am dimineata si seara.. ca acu` de altfel (ma gandeam ca scap)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Ingeras am vazut testul tau, eu cred ca esti gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna felele....de cand nu am mai intrat tare vorbarete ati fost :D( apropo ce aiurea e regula cu 20 de pag :( )
vsa povesteam eu ca timp de o sapt am avut in loc de menstruatie niste pete maro...bun azi am fost la dr. consult,tvg concluzie... 90% e o infectie,o raceaqla ceva la unu din ovare...10% o extrautertina. am fost la sanador mi-am facut betahcg ca sa stie dr sigur daca pot sa incep tratamentul cu polidin si inca un antibiotic sau doamne fereste sa fie sarcina.
acum ma intreb atat de "norocoasa" sa fiu incat sa am sarcina da extrauterina????
dr puia mi-a spus sa stau linistita ca mai mult ca sigur e o infectie...a si o veste mai bunicica am ovarele pline de foliculi :D( asta cu sindrom de ovare micropolichistice)
a si inca un lucru i-am zis ca iau de capu meu vitex si fertility blend de la plafar si mi-a zis ca pot sa iau linistita ca sunt naturale si rau nu au ce sa imi faca....acum intrebarea mea oare de la trat asta s-or fi facut si atatia foliculi??? ca il iau de aproape 1 luna.
acum stau ca pe ace sa vad maine rez la betahcg...in sufletul meu sunt convinsa ca urm o perioada de ciuruit fundu cu polidin...da poate nu strica si peste o luna,doua va anunt si eu ca am 2 liniute.
va pup si spor la liniute

aspiranta la bebik

Mergi la inceput