Aspirante optimiste > 20 ani (569)
Raspunsuri - Pagina 19
Angie844 spune:
Eu intreb fiindca imi pare ciudat sa am frisoane, ca nu e frig nici unde lucrez, nici acasa, unde stau imbracata de zici ca e iarna si tot imi e frig...dar alte semne de raceala n-am, nu ma doare nimic... Asa m-am simtit si la inceputul lui iunie cand am aflat ca eram gravi...De asta intreb daca o fi un semn de sarcina sau o coincidenta. Oricum, eu sper sa fie un semn bun si sa nu ma ia vreo raceala sau alte boli. Aseara mi-a fost si f greata (mie la prima sarcina mi-a fost rau seara, nu dimineata si asta vreo 4 luni)...Totusi, ma gandesc ca e
Mamica de Sarah-Aimée
Katy82 spune:
Buna fetele, ce faceti? Eu nu promit nimic pentru vineri.
Fetele pe 15 aug e Adormirea Maicii Domnului, noi nu avem sarbatoarea Inaltarii Maicii Domnului. Iar cei care poarta numele MD se spune ca o au ca si ocrotitoare si sunt serbati astazi.
Anda referitor la masa intinsa pe langa manastire e jenant ca se intampla asa, dar poti fi sigura ca nu din initiativa bisericii se petrece asta, ci din initiativa oamenilor care vad in sarbatoarea sf. inca un prilej de petrecere. Si la Putna e la fel de hram, ne-am nimerit anul trecut pe acolo. In curte slujba, in afara petrecere si mici.
Ingeras testul de sarcina e concludent in primele 10 min. apoi chiar daca apare o linie roz pala nu mai e concludent, da erori. Daca e in primele 10 min se vede putin. Dar cel mai bine il refaci cu urina de dim. E la a doua poza primul test este cat se poate de clar pozitiv.
Fetelor pe mine m-ati pierdut, ale cui sunt testele unul langa altul, Barza si Sure Chek, al Alinei? Si cand sunt facute?
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !
Ingerash_Mic spune:
angie mie de duminica mi-e greata seara si dimineata.. dar greata de-aia nasoala.. azi de dimi` mi-a fost cel mai naspa ... de 3 ori era sa ajung sa vomit (mie, de fel, mi-e frica da vomit).. apoi m-a luat frigu`.. sotul meu si mama erau in maiouri si eu in bluza tricotata cu maneca lunga si pantalon lung ...
Katy82 spune:
Ingeras, Angi, Ramo, Luiza va tin pumnii sa veniti cu testele pozitive!!!!!!!!! Fetele vad ca aveti ceva simptome
Cami, eu tot aspiranta. sa se faca Antonia bine.
sa devin !
Ingerash_Mic spune:
katy testul l-am facut aseara.. cam la 10-20 minute maxim a ajuns sa arate asa banuiesc ca ai vazut poza de pe picasa.. aceea e a mea
cami_antonia spune:
katy da-mi voie sa te contrazic
la noi se serbeaza toata lumea de nume pe 15 august
si asta se intampla tuturor sfintilor din ortodoxie
toti sunt trecuti in calendar de ziua cea mare a trecerii in viata de dupa
care este mult mai spirituala decat cea de pe pamant
fiind alaturi de Dumnezeu
adica in ziua mortii lor
si nu in ziua nasterii lor
asta e principala diferenta dintre noi si catolici
am intrebat sotul de n ori [e tema asta
deci nu e rau ca se serbeaza oamenii
nu in timpul slujbei
e adevarat
ca atunci toata lumea se roaga si aduce o multumire sfintei fecioare
dar dupa nu interzice nimeni serbarea
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 10+
Katy82 spune:
Fetele mie mi-e teama sa nu-mi fac iluzii degeaba si luna asta. M-am fript de atatea ori. Va spuneam dim ca de 2 nopti tot fac vizite dese la toaleta. Am baut ceai de cozi de cirese si matase de porumb, ma gandesc sa nu fii racit la rinichi. In afara de ... des nu am nici un alt simptom de bb. deci probabil nici luna asta nu e cu noroc. Dar noi nu ne lasam, muncim cu drag si spor.
sa devin !
Katy82 spune:
Cami ai dreptate ca in ortodoxie se tine ziua adormirii sfintilor, dar nu si in cazul Maicii Domnului si Sf. Ioan Botez, la cel din urma serbam pe 7 ian cand este Soborul.
sa devin !
ramo_b spune:
fetelor am si eu o curiozitate. am iesit azi sa ma intalnesc cu o prietena. de cand am ajuns, pe la 19.30, am o stare ciudata: picioarele imi sunt reci ca mi-e cam frig, obrajii imi ard de zici ca ce cald e si mi-e atat de rau incat daca vad ceva de mancare acum sigur merg si ma fac prietena cu wc-ul ca sa dau la rate. care e treaba? nici urma de rusi desi la mine veneau ca si ceasul la 31 de zile fix. azi e Z31