Aspirante optimiste > 20 ani (569)
Raspunsuri - Pagina 17
lorena_86 spune:
in sfarsit o graviduta
eu bag mana in foc ca esti
eu maine as mai face unul din prima urina ca pana atunci sigur a mai crescut beta
si apropo: pe barza scie ca se poate face cu 4 zile inainte de cm.
BRAVO ingeras
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Ingerash_Mic spune:
lorenaaaaaa nu sunt gravida... cel putin nu cred astept sa vedem duminica vestea definitiva, daca nu, luni
a! am facut un surecheck azi de dimi` cu prima urina si e negativ .. de-aia sunt rezervata
lorena_86 spune:
ingeras eu am fost de doua ori gravi, din pacate nu pana la final
deci stiu ce vb
asemenea teste am avut si eu dar era prea devreme
odata ce apare o umbra la a doua liniuta la testul de sarcina sigur e ceva
deobicei testele de sarcina pot da falsnegativ dar niciodata falspozitiv
asta stiu eu, parerea mea
eu acum as sarbatorii
dar poti sa mai astepti sa fii sigura, cum vrei
lorena_86 spune:
si euu am facut sure la aprox 3-4 zile de intarziere si I liniuta si l-am aruncat in dulap si apoi cand m-am uitat dupa cateva zile era cat se poate de pozitiv
si bineinteles ca am repetat atunci unul si abia la 9 zile mi-a iesit pozitiv din prima
Ingerash_Mic spune:
lorena, eu am vazut teste fals pozitive.. culmea.. de la barza.. de-aia am mici dubii.. astept k daca fac duminica trebuie sa iasa ceva mai inchis.. iar first response-ul este firma de teste cu prestigiu.. prefer asa decat o dezamagire mai mare ca cea de azi.. vad ca mi-am regasit echilibrul.. mi-am revenit k aseara deja visam.. acum mi-am revenit.. multumesc mult de sustinere fetelor
didi32 spune:
Ingerash, eu iti tin pumnii sa fie bebe, desi la vremea asta ori e ori nu e, doar ca inca nu stii tu
Loreee, ce faci draguto, in ce zi mai esti?
in devenire
bebelu86 spune:
DIDI tu esti la munci si la ora asta?????
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Ingerash_Mic spune:
didi ai dreptate nu-mi ramane decat sa ma rog "da Doamne sa fie bebe" (cum de altfel zic multe fete de aici cred)
ramo_b spune:
Buna fetelor! am aparut si eu.
Ingeras si iti tin pumnii sa fie cu doua liniute. Si eu sunt cam in aceeasi situatie, adica la mine azi e ziua 14 DPO si Z31 din 31. Uratii inca nu au venit si nu dau niciun semn. Deci, speram impreuna sa vedem 2 II. Eu ultimul test l-am facut duminica si era negativ asa ca, m-am hotarat sa mai astept sa vad daca vin uratii daca nu, fac si eu un test duminica.
la toate fetele