Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 9
ratusca83 spune:
Symo noi avem de la Philips, la consum cel putin noi, nu am vazut diferenta, legat de lumina..mi s-a parut foarte ciudat cand le-am montat, dar acum m-am obisnuit..lumina este alba ca de neon..nu este ca cea facuta de un bec normal....
Ioana si acum suntem bine noi cele care stam in pat...sa ne fi vazut la inceput cand chiar nu aveam voie deloc sa mergem.acum tot avem voie la cate o plimbarica scurta...la inceput era jale...dar uite ca trece...stai linistita la pat, nu fa efort..ca sa fie bine bebe...
28+ cu
si ingeras in ceruri
ana_o spune:
Hello, dragele mele!
Raportez o noapte ok, cateva contractii si dureri de oase. Dar totul bine, per total. Va multumesc de ganduri si urari si va invit la peste, branzeturi si multe prajituri, sa facem o petrecere de Maria ca intre fete! Ratusca, merci ca ti-ai amintit ca sunt Ana Maria, pe Eva o astept cu un curcan, de ceva timp tot imi spune "Oana".
Felicitari ursoaicelor care au schimbat semnatura si multi pupici tuturor Mariilor, azi putem sarbatori pentru ca este Nasterea Maicii Domnului...
Ma bucur pentru toate vestile bune de la echo si sunt cu gandul alaturi de toate burticile cu probleme, asa cum au spus multe fete, cu incredere si optimism, trecem noi peste toate!
Domnul iubi a aflat abia azi de accident, nu am vrut sa-i spus, cica vine sa ma ia cu forta la Bucuresti si nu ma mai lasa niciodata singura. Adevarul e ca aveti dreptate, insarcinata parca nu mai sunt aceeasi soferita de alta data... cu toate ca nu mi-a fost teama sa conduc, pana acum. Insa tot ce conteaza si primeaza, e sa fie copilul bine, de aceea de ieri, oficial, imi inchei sofatul pana dupa nastere. Paza buna trece primejdia rea si oricum nu mai e mult, de maine in 5 saptamani ne internam si acolo vom astepta cuminti travaliul.
Va pup pe toate, fara exceptie, spor la treburi si cumparaturi, sa aveti o zi minunata!
Si inca o data, va multumesc tuturor!
Ah, o rugaminte pentru burticile care au decorat camera bebeilor, sa puneti poze pe album, sa vedem si noi! Daca vreti...
Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian
ana_o spune:
Chem taxi si plec sa termin treburile incepute ieri. In curand voi termina tot ce mi-am propus sa termin, pana vine bebe pe lume... De fapt, mai am 5 saptamani la dispozitie.
Gata, nu ma mai lungesc, fug si va doresc o zi minunata, tuturor!
Ana
ana_o spune:
Ah, sa nu uit, maine e Sf. Ana, deci Anele trebuie sa dea si ele o prajitura!
Si eu, bineinteles!
Ana
ukume24 spune:
Ana ma bucur mult ca esti ok si multumim de gustari.
Ieir am facut o pizza tare buna si azi mi-am adus la servici. Cum pizza nu merge fara Cola abia astept sa ma desfat cu un pahar. daca am avut un viciu de care nu am scapat in timpul sarcinii acela a fost Cola. ma apuca cate o pofta cateodata de numa si recunosc ca mai beau cate un paharel. Incerc cat mai rar dar recunosc ca se mai intampla
27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ralucaspm spune:
Ioana stai cuminte si nu te mai necaji si nu mai plange pt ca si asta ii face rau lui bebe. Ai rabdare ca or sa treaca saptamanile, alte mamici stau mult mai multe luni in pat.
Uite, eu alaltaieri seara aveam o stare de nervi in corp de nu mai puteam si dupa putin timp au inceput contractiile in lant de nu se mai opreau. Ma gandeam ca de a doua zi , daca e tot asa, sa maresc doza de Mg, dar ieri am fost mai calma si nu am mai avut decat 2-3 seara.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 26+
ralucaspm spune:
Eva, sa va traiasca baiatul mare !
Noi nu am serbat niciodata ziua copilului in 3 sau 4. Chiar in Iulie, la ziua Ioannei m-a certat sotul rau pt ca eu doar ce lesinasem pe strada cu cateva zile inainte si vroiam sa-i serbez ziua pe plaja.
Pana la urma a iesit ca mine si m-a ajutat Dumnezeu si nu am lesinat acolo. I-am mai facut si tortul singura.
Copiii mei se bucura f mult cand petrec impreuna cu alti copii.
Raluca cu Ioanna , Georgios si 26+