Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
cami_antonia spune:
yasmi
eu tot ce vb spun din experienta de mama fara nici un ajutor
si sa stii ca nu ma plang
doar ca asa e
am zile cand nu am ce manca
am zile cand fata e bolnavioara si nu ajung la wc
etc
nu am pe nimeni langa mine
sotul ma ajuta cand e acasa dar e f mult plecat
si uite asa
deci nu sperii pe nimeni
eu zic un adevar
imi iubesc enorm copilul si as vrea 3 cu toate aceste greutati
dar ele exista
sunt reale
nu am cu cine o lasa sa oplec la o nunta
de multe ori renunt si raman acasa cu ea si merge doar sotul
etc
iar in restul timpului merge cu noi peste tot
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
6+
bb_yasmi spune:
aaa ti-ai schimbat semnatura de azi??
mamica fericita de printesa
si
15+ posibil baietel 90% 
AllyLaur spune:
Nu, nu am schimbat-o. Eu am avut mereu nr saptamanii si acel +. Maine o schimb
Ally ,
10+ bebe
cami_antonia spune:
iar referitor la diferentele dintre copii
eu cred ca cu cat sunt mai mici diferentele cu atat e mai bine
desi fratii se vor iubi in cele din urma
dar cand vor creste mari
in orice fel de diferenta
daca vorbesc din prisma copilului cel mare din familie
vreau sa va zic ca de multe ori o apostrofam pe mama
ca ma punea sa am grija de fratemiu
si eu vroiam sa ma joc cu cei de varsta mea
si iesea scandal de f multe ori
practic eu l-am crescut caci nici ea draguta nu a avut pe nimeni
daca vb din perspectiva mamei de copii
acum o inteleg perfect pe mama
dar eu nu voi face asa cu bebele meu mai mare
uram cand auzeam
DAS-I LUI CA E MAI MIC
JOACA-TE CU EL CA EL NU INTELEGE
MERGI LA FILM CU ADI
ETC
acum ne iubim enorm
tin la el enorm
ne ajutam etc
dar atunci
la 5-6 ani
eram suparata rau pe mama
6+
bb_yasmi spune:
pai ally daca maine pui 11+ asta inseamna ca ai 11 sapt incheoate si ai intrat in sapt 12.
sa ma corescteze cineva daca gresesc.
cami, uite eu nu am patit niciodata ca tine si mie mi-a fost aproape tot timpul usor si am avut suficient timp. 

si
15+ posibil baietel 90% 
bb_yasmi spune:
dupa toate exemplele care le am in jurul meu, la prietene, cunostinte, eu zic ca diferenta ideala intre frati este de 3-4 ani. bine asta e doar parerea mea.
merg sa ma prega sa ma duc dupa buburuza.
si
15+ posibil baietel 90% 
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia yasmi eu tot ce vb spun din experienta de mama fara nici un ajutor si sa stii ca nu ma plang doar ca asa e am zile cand nu am ce manca am zile cand fata e bolnavioara si nu ajung la wc etc nu am pe nimeni langa mine sotul ma ajuta cand e acasa dar e f mult plecat si uite asa deci nu sperii pe nimeni eu zic un adevar imi iubesc enorm copilul si as vrea 3 cu toate aceste greutati dar ele exista sunt reale nu am cu cine o lasa sa oplec la o nunta de multe ori renunt si raman acasa cu ea si merge doar sotul etc iar in restul timpului merge cu noi peste tot de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+ |
cami, eu te inteleg..si la mine e la fel, chiar dac a ii am pe bunici ei lucreaza si vin obositi... de cand am nascut n-am iesit nicaieri fara el, ma refer sa petrecem noi o seara in oras linistiti sau ceva..si sotul e plecat tot timpul, de ex acum a plecat ieri dimi si se intoarce vineri. e greu, cateodata si eu simt ca nu mai pot..si o iau de la capat

iar fetelor la primul bebe asta le-as dori si eu, sa profite de fiecare ora si zi numai pentru ele, ca pe urma o sa le duca dorul..dar sfaturile astea le primeam si eu cand eram gravi prima oara si cine le asculta.

mami de Vlad 09.04.2009 si
14+ cu
cami_antonia spune:
YASMIIIIIIIII
vreau si eu ca tineeeeeee cu mult timp .... e f bine asa
ahahahaha
miki
.... ai perfecta dreptate
noroc ca sunt niste dragalasi
si ne incanta vietile mai mult decat orice altceva
antonia mea a fost un copil cuminte
da acu exploreaza
mai avem putin si facem 1 an si 7 luni
si se catara peste tot
si pana acu o lasam
si faceam de mancare
acu nu mai pot
ahahahaha
lasa ca cresc ei
si noi imbatranim
si uite asa
offffffff
da e frumos sa ai bebe
indiferent de greutati
10+
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pricoapa Buna.Este cineva pacienta domnului doctor Rotaru? Eu vreau sa raman insarcinata a 3-a oara( 2 sarcini oprite in evolutie ) si as vrea sa merg la dansul. Stiti cumva unde-l gasesc in afara de spital, program si poate cateva recomandari in ceea ce-l priveste.Face cumva si monitorizari ale ovulatiei Felicitari viitorelor mamici, sa aveti bebei sanatosi si frumosi ![]() MTHFR A1298c homozigota, 2 sarcini oprite in evolutie 7 si 8 saptamani |
Eu sunt pacienta dumnealui, daca vrei iti dau nr de telefon, dar trebuie sa iti activezi mesaj privat. E la spitalul Elias zilnic pana la ora 12 daca nu ma insel, la clinica Medical City e luni, la Academica e marti. Nu stiu sa iti spun daca face si monitorizari, insa la cat este de amabil sunt sigura ca te va ajuta. Mult succes iti doresc si sa dea Domnul sa vina bebe cat mai repede.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
stefyapost spune:
hello fete munoase cu burtici sanatoase
!! ce faceti?? chef de vb mare vad.....am lipsit iar o zi,iar nu mai dau de cap la citit. nu fac fata acum ...stiti cum e la munci dupa concediu,multe munci,multe barfe![]()
...acasa praf mult
...
vineri ne ducem la dr si daca puiu sta la pozar ne spune 100% daca e
cu taoate ca eu nu am nici o indoiala.
sa ma laud si eu cu ceva...pot???![]()
...ieri am fost la cumparaturi cu mama-soacra sa caut niste nadragi pt mine ca deja au inceput sa ma deranjeze ai mei...si dintr-o greseala am intrat la "mother care"....va dati seama ce s-a intamplat acolo![]()
...a scapat vaca-n lucerna....si nu ma refer la mine..ci la bunica ciprioata![]()
(mama-soacra).... si a inceput sa cumpere paturici,cearceafele,prosopele,caciulite,manusite, combinizoane....adica mai tot ce trebui pt cel putin prima luna....ca se uitau si vazatoarele la mine si la burtica mea(care e mica)...si se mirau..... dar asa frumoase sunt toate si mici si pitici

....am facut poze si poate in seara asta daca am timp le posez...sa fie lauda totala
![]()
![]()
![]()
![]()
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
90% 14+