De unde mai cumpar hainute de firma?
Nu am mai intrat pe forum de fff mult timp, iar azi, cand am vrut sa intru la sectiunea de Publicitate, am descoperit ca aceasta nu mai exista, deci nici anunturile cu " Vand haine noi...etc" . Am vazut ca exista rubrica Bazar, insa hainutele de acolo nu sunt noi(majoritatea). Stiti unde pot gasi hainute noi pt copii si pt parinti, bune, de firma? Exista undeva acele anunturi? Multumesc.
Raspunsuri
emaaimee spune:
pupi hai la vb la cta, fetele iti pot raspunde la intrebari mai ziceau ele ceva de Eforie, nu am retinut bine.
incearca next, comanda pe net, fetele de la Cta ziceau ca se merita sa faci comanda online ca nu costa mult livrarea. io cumpar direct de la mag de la ei sau online si le ridic din mag free of charge.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
yashy spune:
Nu vreau sa deschid un alt subiect daca tot e asta... si nu vreau sa par nici atat de disperata ca in cel din "disc. generale"
La sf lunii e ziua sorei mele. Trece printr-o perioada mai grea acum, si tare mult as vrea s-o inveselesc cumva...
Imi puteti recomanda niste site-uri de unde pot comanda online, sa platesc cu credit card-u`? Nu fac mofturi, orice e binevenit!
Va multumesc anticipat!!
Fiquelle spune:
M-ai facut curioasa ca sa-l caut pe cel de la discutii generale...care e disperarea acolo?
Ema, vin si pe la topicul de Cta, daca nu dati cu rosii ca n-am mai intrat....de-un secol si juma'
emaaimee spune:
chiar nu stiu ce e la generale. ce e?
nu dau cu rosii, ca nici eu nu scriu regulat, am perioade on& off
Adina, googaleste si tu un pic. hai ca poti mai ales ca tu stii ce i-ar face placere ei.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
yashy spune:
Imi cer scuze... intre timp a fost mutat aici la "femina". Era vb de asta.
Stiu ca e usor sa googalesti, dar era si mai usor sa primesc mura-n gura... Dar m-am mobilizat si am gasit cateva site-uri.
Va pupic!
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yashy Imi cer scuze... intre timp a fost mutat aici la "femina". Era vb de asta. Stiu ca e usor sa googalesti, dar era si mai usor sa primesc mura-n gura... Dar m-am mobilizat si am gasit cateva site-uri. Va pupic! Adina Luka(15 mai 2002) Luis (5 februarie 2009) obraznicaturile lu' mami |
Adina cosmetice cum suna?
Strawberry.net au preturi bune la orice si transport gratuit,plata card.
Comand des de la ei.Si sunt multumita
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
emilia.m spune:
Mie imi place site-ul acesta http://minou.ro/ pentru ca are hainute vesele.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Fiquelle spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yashy Imi cer scuze... intre timp a fost mutat aici la "femina". Era vb de asta. Stiu ca e usor sa googalesti, dar era si mai usor sa primesc mura-n gura... Dar m-am mobilizat si am gasit cateva site-uri. Va pupic! Adina Luka(15 mai 2002) Luis (5 februarie 2009) obraznicaturile lu' mami |
Ce siteuri ai gasit? Da si tu niste linkuri, sa dam si noi un ochi.Merci.
MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)
Cygni spune:
Fiquelle, eu ma ocup cu asa ceva, aduc din UK cam orice, de firma, de nefirma, de la mobila, haine pana la periute de dinti si mancare organica.
Daca doresti detalii imi poti trimite PM.