Am primit o notificare sa fac revizia la gaze obligatorie la 2 ani.Acum 2 ani stiu ca au venit cei de la gaze si a costat cam 30 ron pe factura urmatoare. Acum se indica o firma unde e 73 de ron. A crescut tariful de doua ori?? Cica ar mai fi si alte firme unde e 30-40 de ron..
tarifele la revizii au crescut oricum, iar cei de la gaze de ceva timp au externalizat activitatea de revizii, de fapt sunt firme-capusa, autorizate de ei, cu personal care a lucrat tot la distrigaz...
cauta pe net sau suna la relatii cu clientii la furnizorul local de gaze si cere lista completa a firmelor autorizate sa efectueze revizii
eu, in ploiesti, am un act aditional la contractul de furnizare gaze (dar am separatie de gaze, am centrala termica), mi se percepe lunar pe factura o suma ca un fel de abonament (sunt disponibile 3 programe de revizii, de la unul simplu la altul mai complex), de revizie se ocupa tot furnizorul de gaze, trimite echipele pe teren sa efectueze operatiunile; nu stiu insa sa-ti spun daca echipele acelea sunt de la firme autorizate sau sunt salariatii lor (gdf suez energy se numeste acum fostul distrigaz)
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)