Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
Madamar spune:
Citind de anul trecut intreb
ALESICOO: a mai facut nasa FIV?
aLESICOO
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui remy_mv Am folosit o formula magica mamica de cat un ghemotoc (11.05.2010) |
Trebuie sa citesc si eu faza cu Alesicoo si Vivela..stiam de "neintelegere",dar nu am gasit niciodata capitolul
[center]
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
[size=3
theophillina spune:
citat din mesajul lui remy_mv Theo La multe lunite pentru bb Stelios, baiat cuminte ce nu a plans la vaccin. LML pentru toti sarbatoritii de azi mamica de cat un ghemotoc (11.05.2010) |
Remy_mv, multumim frumos. Da, taica-su' a fost f mandru de el ca nu a plans deloc, eu deja m-am obisnuit ca nici la primul nu a plans deloc. Peste 2 zile va uram si voua, dar voi sunteti deja mari, impliniti 4 lunite.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
cris_09 spune:
Citesc,citesc dar nu gasesc.
Mary mi-ai dat de lucru..
Lu Alesicoo ii era frica de bebe plangacios de la 4 saptamani...simtea ea ceva
Fetele Discordia nu mai scrie nimic.
Stie cineva ce mai face?
Parca in septembrie trebuia sa se opereze
[center]
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
[size=3
Madamar spune:
citat din mesajul lui cris_09 Citesc,citesc dar nu gasesc. Mary mi-ai dat de lucru.. Lu Alesicoo ii era frica de bebe plangacios de la 4 saptamani...simtea ea ceva Fetele Discordia nu mai scrie nimic. Stie cineva ce mai face? Parca in septembrie trebuia sa se opereze [center] Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) [size=3 |
cap. 6-7 - destul de multe pagini...
si iar m-a amuzat atitudinea matura, cind nu raspundeau la ceea ce Ale posta, intreba.
si eu am dedus la predare stafeta ca au fost ceva neintelegeri... dar nu stiam c-au fost asa "spumoase".
bine c-au trecut
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
aleesicoo spune:
buna fetele
vb despre mine?
eu sunt cam sup....luni seara a fcut Karina niste pete rosii in jurul gurii, am mers cu ea la Budimex si m au luat peste picior medicii de acolo, si intr-o ora i au trecut....aseara a facut din nou am kemat salvarea si tot la fel intr-o ora i au trecut....cica face o alergie(asta stiu si eu)dar la ce???.........tind sa cred k de la detergent....dar pana acum nu a avut....
in alta ordine de idei, Madamar nu a inceput inca nasa mea demersurile pt FIV
iar despre cearta de la inceptul odiseiieram si eu mai mica si plina de hormoni, sper ca ati trecut peste da?
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
cris_09 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna fetele vb despre mine? eu sunt cam sup....luni seara a fcut Karina niste pete rosii in jurul gurii, am mers cu ea la Budimex si m au luat peste picior medicii de acolo, si intr-o ora i au trecut....aseara a facut din nou am kemat salvarea si tot la fel intr-o ora i au trecut....cica face o alergie(asta stiu si eu)dar la ce???.........tind sa cred k de la detergent....dar pana acum nu a avut.... in alta ordine de idei, Madamar nu a inceput inca nasa mea demersurile pt FIV iar despre cearta de la inceptul odiseiieram si eu mai mica si plina de hormoni, sper ca ati trecut peste da? fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445 |
[center]
[size=3
nikolett2445 spune:
sal fetele!
nu s-a format inca odiseea de mai -iun-2011
la noi a inceput la sf lui august pe 30
am citit si eu capitolele de inceput
in perioada asta incepeau greturile si starea de rau adica cand era frig afara
am un restaurant pe langa care trec cand merg cu copii in parc si imi era greata de fiecare data cand treceam pe acolo,imi aduc aminte de ce simteam atunci,am ramas cu o grata de la puilul la rotisor pe care il prepara acolo
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
aleesicoo spune:
azi le postez cris
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445