Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
arturicii spune:
Stai asa Ruxi ca imediat se termina cu papa/nani/gangureli si treceti la mers s-apoi sa vezi ce silueta faci
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
Carla, am vazut poze cu Mazarichile cele faine!
Care-i treaba cu roz-ul mai mult la Nati?
Apropos de haine, Carla, Sabina (la tine Ruxi nu se pune ) citeam intr-o carte de gemeni, cand erau mici baietii ca e bine sa aiba fiecare setul lui de haine.
Eu insa nici nu mi-am propus sa incerc ptr ca mi se pare f complicat.
Fiecare cu geaca lui, incaltamintea lui, sapca lui insa la blugi, tricouri, chestii de-astea de care avem muuulte, nu imi vine sa le separ insa probabil ca o sa incep intr-o zi un exercitiu de vointa.
Am reusit sa scot inca o punga de haine din garderoba Sabinei si 2 pungi din hainele baietilor, toate ramase mici si sa scot din uz hainele de vara.
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
tot eu
cam cat timp pe zi tin bebeii vostri suzeta?
nu mai stiu de la baieti cand i-a apucat pasiunea (stiu ca la 2 ani s-a terminat) ptr ea
Sabina o ia f f rar, si in special cand doarme si da semne de trezire, i-o ofer si mai motaie cu ea. In rest cand e treaza nu.
De adormit adoarme in sling sau la masa (deci eu, mama-suzeta )
Ioana & Arturicii'S
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii tot eu cam cat timp pe zi tin bebeii vostri suzeta? nu mai stiu de la baieti cand i-a apucat pasiunea (stiu ca la 2 ani s-a terminat) ptr ea Sabina o ia f f rar, si in special cand doarme si da semne de trezire, i-o ofer si mai motaie cu ea. In rest cand e treaza nu. De adormit adoarme in sling sau la masa (deci eu, mama-suzeta ) Ioana & Arturicii'S |
Nu ne explici si noua cum e cu acea curba de crestere?ca pe mine sincer ma depaseste
[center]
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
[size=3
arturicii spune:
http://www.cdc.gov/growthcharts/data/set2clinical/set2color.pdf
iar nu stiu cum sa gasesc varianta de completare online; insa dai print si pui cu pixu' punct de la nastere pana acum, la cantaririle lunare
ideea e sa mentina propria curba crescatoare
Ioana & Arturicii'S
zguby77 spune:
@Cris ....cand alaptez, si Luca si eu zici ca suntem la maraton, curge apa pe noi de numai , mai ales noaptea. Suzeta nu a vrut sa o ia inca in schimb isi suge degetul . Eu de cateva zile la masa de pranz ii dau si 20-30 lingurite de cereale de orez, (o sa maresc pe parcurs doza), asta mai mult ca sa-l invat sa mestece ca nu stie deocamdata. Voi ati inceout diversificarea?
murica spune:
Salut fetele
Mariuta mea va multumeste de urari.
Remy, ai PM
Artu, Evelyne ia suzeta cand vine somnicul si odata cu el mofturile. Adoarme cu ea, apoi o lasa. Apropos, cum se descurca Sabina cu suzeta cu scuturi care se inchid automat? E ok? Vazut poze cu super grasunica ochioasa. o foc de draguta.
Vazut poze cu miresica Alesicoo. Super faina. Bravo.
revin...
arturicii spune:
Zguby, noi incepem dupa 7 luni diversificarea; instinctul de a mesteca apare si se educa dupa 6 luni
Murica, nu ii place; defapt nu ii cam place nici o suzeta si nici degetele nu ii plac
Ioana & Arturicii'S
murica spune:
Ma alatur si eu grupului care incepe diversificarea in noiembrie. Eu incep serviciul in octombrie, asa ca bunica va fi pionul principal, dar la indrumarile mele. Sau doar seara dupa 6 cand vin. Mai am de citit ca stiu prea putine.
Ma laud si eu cu o fetita care nu a plans la vaccinuri marti.
zguby77 spune:
Asa o sa fac si eu, singura mea problema e ca ziua uneori nu se satura cu laptele de la san, si cum nu vrea biberonul ca sa-i dau completare , m-am gandit la varianta cu cerealele, asa cat sa-i tina de foame pana mi se aduna iar lapte. Pana acum i-am facut fata, dar vad ca e tot mai mancacios :)