Romanii din Marea Britanie (25)
Raspunsuri - Pagina 8
motanik spune:
Letitia, I disagree. Ar fi ipocriti sa nu recunoasca si anume ca sunt acolo mai ales pt bani. Ca daca e doar de talent, las' ca ii lauda familia si prietenii. E normal sa vrei sa devii cineva, oare nu toti ne-am dori bani si faima? (bine, faima in limite)
Cat despre Mary, I disagree din nou Avem deja exemplul Susan Boyle, deci se poate. Eu i-as cumpara cd-ul.
Alina, asa cu ecranul luminat, dar trebuia sa avem optiunea cel mai bine, adica ok in timpul zilei citesc la lumina zilei sau a becului dar poate seara vreau sa nu deranjez sotul, nah :) si ce bine era cu ecran luminat pt o ora-doua de citit.
Carti...eh, internetul are resurse nelimitate :) warez-bb.org, check it out!Alea 650 sunt numai straine. Am tras ci cateva romanesti de pe 4shared, ca de ex Ciresarii. O aveam de hartie dar acum mi-e mai comod asa. Nu m-am apucat de citit. Abia am terminat a treia de Dan Brown la rand...The Lost Symbol. M-a zapacit asta cu intortocherile lui :)))
Cat despre net, merge sa intru fara pb in pagina lor, dar pt orice alta pagina inca e experimental, ei zic ccc ca ar trebui sa functioneze dar eu nu am reusit. Se leaga direct la facebook si twitter daca am conturi, dar am lasat asa...deocamdata nu vreau decat sapot citi pe el.
Te invidiez pt ipad!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Letitia1 spune:
Cat despre Mary, I disagree din nou Avem deja exemplul Susan Boyle, deci se poate. Eu i-as cumpara cd-ul.
Pai tocmai ca avem deja SuBo. Si avem si exemplu lui Michelle Mcmanus as well. Chiar daca ar ajunge sa cistige (ceea ce e foarte putin probabil, cred eu) nu ar face mai multi pureci decit a facut Michelle. Si mie mi-a placut la inceput dar sincera sa fiu nu i-as cumpara cd-ul.
Oricum weekendul asta avem si simbata si duminica x factor si debia astept mai ales ca se intorc Danii si Cheryl.
motanik spune:
Nici eu nu cred ca are sanse sa castige, sunt multi mult mai buni ca ea.
Abia astept maine seara.
Inseamna ca daca nu sambata viitoare, peste inca una, incep live.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Lara spune:
Ce-mi vad mie ochii aici, Motanik!! Ce ma bucur!! Felicitari si sarcina usoara si numai bine!! Ce fain.. Theo va fi the big sista`! Super veste!
Nici nu am citit prea mult din urma, am luat, asa.. la nimereala ca am vazut ca s-a scris mult.. asa ca am zis musai sa intru sa felicit noua graviduta :) Banuiesc ca raspunsurile la eventualele intrebari: ce? cand? unde? etc.. le aflu in urma :) Te pup.
Chiar ma gandeam si la Lara_c, o fi nascut oare? Tot in urma.. Timp sa fie, ca vad ca ati scris, nu gluma.
MissJJ ?! o fi.. Mada, undercover? Clar am lipsit prea mult
Si eu ma uitam la XFactor, love it, numai ca de cand cu copil mic, am si uitat de tv si alte alea. La ce ora e maine si pe ce canal? Ca vreau si eu sa-mi intru in program normal
Nu am timp sa mai scriu, desi as mai fi avut de zis.. va pup, numai bine la toate!
Aveti grija de voi!
motanik spune:
Bine ai revenit Lara! Te asteptam mai des, multumesc pt gandurile frumoase. Cum te descurci? Am pus o intrebare pt mamicile de 2 sau mai multi copii, cum e...poate reusesti sa povestesti si tu.
X Factor e maine seara la 7.05pm pe ITV1. E si duminica dar la 7.30 parca.
p.s. MissJJ e Mada a noastra da, si-a schimbat id-ul.
Chiar asa, ce faci Mada? Cum merge treaba?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Letitia1 spune:
Pai eu am inteles ca show-urile live incep pe 9, deci simbata viitoare. Abia astept.
Mada trebuie ca esti foarte ocupata si nici nu mai mir sincera sa fiu. Succes in continuare.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mota, Lara, Letitia .
Lara yeap eus.
Letitia da mai is tare busy, tot alerg de colo colo, abia de sapt urm o sa ne intram intr-un program normal la scoala ca primele sapt tot fac astia mutari si etc unii stau unii pleaca, ne-au luat pe sus direct din oala cu inscrierile la univ si ma chinui cu personal statement.
In rest ma zbat sa gasescceva work experience am o promisiune sa vedem ce si cum. Si na the usual teme esseuri etc.
Ma chinui sa fiu la zi cu toate nu e asa grea scoala sau ceva e mai mult sa imi gasesc timp de toate proiectele.
Va pup dulce fug si eu ca tre sa mergem pe la tesco sa mai fac una alta prin casa ca nu am apucat in timpul sapt. revin mai pe seara poate.
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Lara, bine ai revenit! Si eu cred ca Lara_c a nascut, parca in gasca de august -septembrie era ea, daca nu ma insel.
Prin Scotia toamna, ploaie, destul de frig...ca de obicei.
Eu ma bucur de ultimul week-end de "full-time mummy", de luni incep un job nou. Nu e chiar ce mi-as fi dorit 100%, e tot in banking, dar bine ca e. Am inteles ca sunt perspective bune de promovare, sigur am lucruri/"skill"-uri noi de invatat si oricum un job e un job. Imi pare rau ca nu voi mai putea sta atat de mult cu cel mic, dar totusi 4 luni de stat acasa cu el au fost un cadou nesperat si minunat.
Mada, spor la scoala si sper sa-ti gasesti repede ceva work experience.
Motanik, sarcina usoara in continuare!!
Eh, se pare ca anul asta o sa ma uit si eu la XFactor, am urmarit showul in ultimele 2 saptamani si cred ca voi continua Mie imi place flacaul ala care canta Sweet Child of Mine, dar ma indoiesc sa ajunga prea departe, ca Simon nu-l prea "inghite".
Voi urmariti Britain's Next Top Model? Luni seara e finala live - si pe asta abia astept sa o vad, se mai uita cineva?
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
motanik spune:
Ce rau mi-a parut de Cher in seara asta...Nu stiu ce sa zic. Potential are si Cheryl stie dar concurenta e stransa, au cantat multe f bine in gasca ei.
Si la Simon mi s-au parut bune mai multe grupuri.
Louie saracu', pana sa cante John ala negru, n-avea de unde alege.
Mada, spor la treaba si cu scoala, sper sa iti gasesti ceva de munca!
Andra, eu ma mai uit rar si la America's si la Britain's. Ai vazut gafa prezentatoarei la Australia's next model? A anuntat-o castigatoare pe cea de pe locul 2 de fapt...si dupa ce s-a bucurat aia cateva minute si a plans, a inlemnit si prezentatoarea cand a auzit in casca si anume ca a anuntat gresit. Pfff...
--------------------
Andra si bebe Theodora
MissJJ spune:
Buna fetele!
Na ca in seara asta m-am uitat si eu la x factor ca v-am tot auzit de ala si ala. Interesant da nu ma pot pronunta la concurenti ca nu i-am vazut performing asa ca astept sa vad live cum se descurca, daca apuc of course.
DarkBendis ms. Bafta cu noul job. Si pe aici plaoie vant, recisor, na a venit toamna finally.
Mota de munca mi-as gasi mai usor decat experience. Mai ales ca mie imi trebuie children + healthcare setting, deci e nigh on impossible. Acuma astept un semn de la o tanti care a zis ca da e ok o sa imi faca app cu cei de HR pt un CRB, dar mi-a dat vineri un email ca s-a sfatuit cu nurses si ca e mai bine sa merg intr-una din casele de rezidenta inloc de centru de zi, sa merg intr-o seara i-am reply si acuma astept sa vad ce zice. Faza e ca toti cer experienta, univ adik, dar tot ei comenteaza ca tre sa fie in legatura cu exact ce vrei sa studiezi ceea ce la children's nursing e cam greu.
Off,off mai mai, dar pe o nota mai vesela am reusit sa imi asigur un loc de student representative, whoop, whoop da bine in statement deci nu e rau. Ca daca stiam ca e mai ceva ca aurul statement-ul asta incepeam sa ma git mai devreme da na ghinion ca nu stiam cu ce se mananca.
na fug la ale mele ca am o noapte alba sa termin toate pt maine si marti.
Pupam trupa sapt usoara si fara multe ploi.