Romanii din Marea Britanie (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Am venit cu vesti. Numai bune
Bebe e bine, e unul singur, creste normal, totul arata ok, am facut si testul de sange azi. Avem si o pozica, am pus-o pe fb.
Am trecut cu bine si de interviu, desi am facut cateva greseli,minore au zis ei, din cauza emotiilor. Eram si super obosita, am ajuns acasa cu 5 min inainte sa ma sune ei...in fine, a trecut, ei au zis ca sunt incantati si astept acum vestile despre cand incep trainingul (3 zile) si apoi munca.
Multumesc mult pt gandurile frumoase!

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Andra congrats for both! Vazut poza , sarcina usoara in continuare si bb sanatos si papacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Motanik sunt super fericita pt tine. Ma bucur mult.

Fetelor eu sunt libera pe 15 noiembrie, cu o zi inainte sa incep noul job, cine vrea sa ne vedem?

Va pup

Mergi la inceput

Luna eu pe 15 am colegiu si dim si seara ca-i luni. Eu-s libera miercuri si joi sau intr-o sambata, dar na daca nu se poate alta zi vad ce ni se preda, daca nu e mega imp poate reusesc sa vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissJJ

Luna eu pe 15 am colegiu si dim si seara ca-i luni. Eu-s libera miercuri si joi sau intr-o sambata, dar na daca nu se poate alta zi vad ce ni se preda, daca nu e mega imp poate reusesc sa vin.

_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France

Atunci poate ne vedem sambata. Cum va e mai bine. Let me know!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Mota, bravo, stiam eu ca vor fi good news Felicitari!

Miss, vai sa nu te aud ca daca bati 30 nu mai esti asa tanara! Pai abia dupa 30 poti sa zici ca esti femeie adevarata, na

Fetele, sa-mi spuneti si mie ce hotarati, pe PM. Si eu as prefera sambata, in timpul saptamanii e Jo la scoala si iese prea tarziu.
In principiu zic ca e ok sambata asta, let me know

M-am delectat pe FB, nu ma mai dezlipeam, superbe albume. M-am simtit si eu datoare sa adaug cu mine, nu mi se parea corect sa raman asa, in umbra Cred ca e prima data cand pun poze si cu noi pe net, de obicei pun doar cu fetele, si selectez si cine poate sa le vada, eu sunt taare ciudata la capitolul asta.

Va pup, mai vorbim
O seara faina

Mergi la inceput

Sambata e super ok si pt mine. Dati un pm sa imi ziceti unde.
Lara vazut pozele. Superbi sunteti, bubulina mica e complet delicioasa si printesa mare e amazingly beautiful. Sa va traiasca si sa fiti cat mai fericiti impreuna.
Mota superba mica scolaritza. Ce mare a crescut, prea repede trece timpul.
Am sa pun si eu cateva poze azi sa ne vedeti, da sa mai lucrez la niste proiecte ca am stat si azi noapte si am facut o parte da mai am destul.

Have a good day girls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mofturici spune:

Lara,multumesc...acum sunt un pic mai relaxata...astept sa primesc un raspuns de la aplicatia facuta pentru scoala, apoi sa vad ce am de facut...
Ieri am organizat un mic Party penttru sotul meu..SF.Dumitru :)

Motanik ,felicitari si pentru job si pentru bebe...va citesc cu drag, imi place ca e optimism si voie buna...

Am vazt ca aveti cont pe FB.....pe mine ma gasiti pe numele Andreea Roman Ailiesei..in caz de vreti sa ma vedeti si as vrea sa va cunosc si eu..deci ma inscriu si la o intalnire la cofee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Miss, thank you astept sa pui si tu, ca nu va mai tin minte, imi aduc aminte vag..
Iertare fetelor ca am monopolizat subiectul cu pozele noastre de pe fb Gata, ma potolesc acum :D

Andreea, ma bucur ca ai rezolvat cu scoala, acum sper sa primesti raspuns repede.
Sper ca esti trecuta pe Council Tax Bill, sau ai contract de inchiriere facut la agentie pe numele tau, altfel nu ia cererea in consideratie si mai pierzi timp pana le rezolvi.

Luna, ramane sa stabilesti tu unde si cand? Mai vorbim pe PM.

Va pup, fetelor, fug ca de obicei si asa am stat cam mult lately. Ma mir si eu ca am scris de atatea ori zilele astea. Record :)
Sper sa doarma Sara noaptea asta, sunt ever so tired..
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mofturici spune:

Ufff, Lara, nu am nici una nici alta...cred ca va trebui sa se rupa sotul meu cateva ore de la servici sa mergem la council sa vedem...
cand am venit council tax e trecut doar pe trei persoane,printre care si sotul meu...iar contarctul de inchiriere e facut de cumnatii mei..

Va urez o zi minunata!

Mergi la inceput