Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Apropo,Miremia,felicitari pt papa....chiar azi ii spuneam mamei mele cum ma bucur pt fiecare lucru pe care il face pufulina....ca mananca mai mult,ca imi zambeste intr-un anumit fel....etc....toate astea imi umplu inima si ziua cu emotii imense....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Seara buna,

m-am intors si cum bobitza a dormit pe drum, acum n-are somn si m-am pus pe citit pe-aici pana oboseste sa se tot ridice si apoi sa cada in patutz!

LALITICA,
..si cine a mai pierdut mesaje…cand aveti de scris mesaje mai lungi, scrieti-le in word intai, apoi copy-paste…ca si mie mi s-a intamplat sa pierd si e super enervant!
Eu inca nu am masurat cat papa iuria, dar oricum, nu mai mult de 125 cat are un borcanel de la hipp, ca in ele pun mancarea, ma folosesc la greu de ele!. Mai mult nu am facut..inca..dar trebuie sa cresc si eu deacum cantitatea!

LARISEL,
Era un link de pe google, l-am pus doar asa ca sa te familiarizezi cu imaginea ambalajului, nimic special. De struguri stiam si eu ca nu se da pana la 1 an iar pt eriteme ai putea incerca CUTADENUL.Sor’mea zice ca la puiul ei doar asta functiona.

La mine tot 23-24 de grade sunt in casa si tot asa mi se pare mult mai racoare, probabil din cauza ca umiditatea e mai mica decat asta-vara. Eu o imbrac in pajama gen aia cum e in album, cu curcubee, scuzati cacafonia.
Dar vad ca voi ii imbracati mai gros si o s-o imbrac si eu deacum ca si asa nu sta invelita, iar eu daca nu ma invelesc ma ia frigul, deci…

NIKOLE,
Ce mai faci?

AYANNA,
Apropos de diversificare, mama ma intreaba azi de ce ii dau fetei numai galbenush, si-i zic pai albush nu e voie pana la 1 an, la care ea zice: da? Pai eu i-am dat lu’ sor’ta de la 3 luni, de un’ sa stiu? N-aveam internet atunci?

BF,
Nu o sa fie asa Daniel, pt ca trebuie sa fi luat si de la tine, nu se poate numai de la tati si ramura lui . Mai ales daca fizic seamana cu tati atunci caracterul tre sa-l fi luat de la tine

MIKI,
Nunta? Waw!!! Sa fie de vis!!!!

IOANA,
Am vazut-o eu pe Alexandra cum vine tare din urma!
De ce sa ma supi? F tare! Felicitari!

SIMPLICITY,
Bravo pt cercei.Eu nu am curaj…sotul ma bate la cap sa-i pun…m-am gandit sa vb intai cu un acupuncturist sa-mi spuna exact locul, unde sa n-o doara sau sa nu ii deranjez vreun punct energetic, apoi sa ma duc la impuscat cu pistolul..
Ma bucur ca te gandesti la noi! Va pupam

MIREMIA,
Da, eu eram cu mustul, abia astept sa apara cel de anul asta..

Eu am inceput cu galbenusul de ou la sfatul pediatrei. Ca i-am spus ca nu as vrea sa incep cu carnea si mi-a zis ca pot sa incep cu galbenushul…acum vad ca fetele spun ca se incepe cu carnea, eu nu stiam..
A, si in cartile pt copii scrie carne de animal maturat. Asta nu inseamna neaparat gaina, dupa mine, poate fi si pui mai matur .La vitzel nu stiu ce sa spun, ca n-ai de unde sti cat de mare a fost vitzelul..

Deci merg multe electronice, huh? mai fa si tu economie
Eu aveam problema asta cu caldura iarna ca stateam cu geamuri deschise si raceam…

Cum ti-a iesit branzica din lapte ecologic? A papat delfi?

Cum ai reusit s-o dezveti de leganat? Felicitari! Cum ai facut? Ca s-ar putea sa trebuiasca sa aplic si eu ca vad ca din ce in ce mai rau vrea mai mult leganata

Bobitza inimii mele nu mai e asa dependenta de mine..
Inainte era de-ajuns s-o strang la piept sa se linisteasca, acum ma impinge, ma pisca, ma trage de par..
Nici plansetul ei nu-mi mai aminteste de momentele din maternitate asa cum era pana acum. I s-a schimbat fizionomia..
mi-e dor de bebelushul meu…ma duc sa ma uit la pozele din prima luna..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Apropos de diversificare, mama ma intreaba azi de ce ii dau fetei numai galbenush, si-i zic pai albush nu e voie pana la 1 an, la care ea zice: da? Pai eu i-am dat lu’ sor’ta de la 3 luni, de un’ sa stiu? N-aveam internet atunci?

_

_
Mama imi tot spune ca e mai greu sa cresti un copil in ziua de azi si ca nu ar putea sa o creasca pe Ariana,ca ea nu poate sa aiba atata rabdare si atatea "reguli"...sa nu ii dau aia,nici aia,cu premergator nu...etc....

si ca o coincidenta(vis-a-vis de ce ai spus cu cresterea)....tot azi ii spuneam ca o vreau inapoi mica....ca deja e mare,imediat 8 luni....deja vrea numai in picioare.....dar tot la mine se linisteste si eu sunt o EGOISTA pt ca vreau sa mai primesc din iubirea ei,nu vreau sa creasca asa repede,sa ma expedieze,sa imi spuna" eu ma joc cu papusile acum" ,asta pe de o parte pe de alta astept sa imi reiau momentul meu din bucatarie....ador sa gatesc,nu imi place sa fac in graba mancarea,.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

MIREMIA,

Eu am inceput cu galbenusul de ou la sfatul pediatrei. Ca i-am spus ca nu as vrea sa incep cu carnea si mi-a zis ca pot sa incep cu galbenushul…acum vad ca fetele spun ca se incepe cu carnea, eu nu stiam..
A, si in cartile pt copii scrie carne de animal maturat. Asta nu inseamna neaparat gaina, dupa mine, poate fi si pui mai matur .La vitzel nu stiu ce sa spun, ca n-ai de unde sti cat de mare a fost vitzelul..

Eu aveam problema asta cu caldura iarna ca stateam cu geamuri deschise si raceam…

Cum ai reusit s-o dezveti de leganat? Felicitari! Cum ai facut? Ca s-ar putea sa trebuiasca sa aplic si eu ca vad ca din ce in ce mai rau vrea mai mult leganata

_

_

N-am facut azi branzica, i-am dat din cea de ieri, maine ii fac din dorna cu calciu lactic (prima data am folosit lamaie).
Economie fac cat pot, tin si eu la mediu (am numai becuri G9, AC-ul e cu inverter, celelalte electrocasnice sunt A+) doar ca unele trebuie sa mearga non-stop (calculatoare, servere).

Sa-ti zic cu leganatul.
Eu inainte o leganam la fiecare somn...zi, noapte, nu conta. Am inceput seara dupa baita sa nu o mai pun pe perna (eu o legan pe picioare) si sa o pun langa mine, ea oricum inainte sa adoarma mai tzatzaie putin. In prima seara s-a foit 30 de minute, a doua seara 20 si tot asa pana mi-a facut surpriza sa adoarma in 3-5 minute si vad ca isi pastreaza obiceiul.
Din pacate ziua este tot leganat-dependenta, acum imi e si mila de ea saraca....o supara foarte tare gingiile, nici nu reuseste sa doarma bine ziua. In seara asta a adormit gemand. Cat de des putem sa-i dam cu dentinox/calgel/gengigel? Eu am dat-o azi de vreo 6 ori...e prea mult?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

MIREMIA,

_

_

N-am facut azi branzica, i-am dat din cea de ieri, maine ii fac din dorna cu calciu lactic (prima data am folosit lamaie).
Economie fac cat pot, tin si eu la mediu (am numai becuri G9, AC-ul e cu inverter, celelalte electrocasnice sunt A+) doar ca unele trebuie sa mearga non-stop (calculatoare, servere).

Sa-ti zic cu leganatul.
Eu inainte o leganam la fiecare somn...zi, noapte, nu conta. Am inceput seara dupa baita sa nu o mai pun pe perna (eu o legan pe picioare) si sa o pun langa mine, ea oricum inainte sa adoarma mai tzatzaie putin. In prima seara s-a foit 30 de minute, a doua seara 20 si tot asa pana mi-a facut surpriza sa adoarma in 3-5 minute si vad ca isi pastreaza obiceiul.
Din pacate ziua este tot leganat-dependenta, acum imi e si mila de ea saraca....o supara foarte tare gingiile, nici nu reuseste sa doarma bine ziua. In seara asta a adormit gemand. Cat de des putem sa-i dam cu dentinox/calgel/gengigel? Eu am dat-o azi de vreo 6 ori...e prea mult?

AMR 6 kg
eu folosesc anbesol,ingredientul principal e Lidocaina 1% si scrie(si mi s-a spus) sa o dau pana la 4 ori pe zi,cum ar veni la 6 ore....acum nu stiu ce contin celelalte,mie mi-a dat-o medicul....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
eu folosesc anbesol,ingredientul principal e Lidocaina 1% si scrie(si mi s-a spus) sa o dau pana la 4 ori pe zi,cum ar veni la 6 ore....acum nu stiu ce contin celelalte,mie mi-a dat-o medicul....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Am dat si eu un search pe goagal dupa dentinox. Are tinctura de musetel 150 mg, hidroclorid de lidocaina 3.4 mg, polidocanol 3.2 mg si se da de 2-3 ori pe zi.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Am dat si eu un search pe goagal dupa dentinox. Are tinctura de musetel 150 mg, hidroclorid de lidocaina 3.4 mg, polidocanol 3.2 mg si se da de 2-3 ori pe zi.

AMR 6 kg
nu cred ca se intampla nimic,nu a fost un abuz...stai linistita...delfita e bine?stii ce ii mai dau eu cand vad ca e ff nelinistita din cauza dintilor Calpol(paracetamol de copii-tot medicul mi-a spus)...am dat-o de vreo 2 ori pana acum si se linistea repede...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

copiii vostri cat piure de legume mananca la o masa?

Alena (cea care mananca bine):
- lp 130 ml dimineatza si 130-150 ml seara si 100-130 ml noaptea
- pranz (piure + supa-crema) 120-160 ml, cand i-a fost foame tare a mancat si 220 ml
- piure de fructe nu prea mananca
- cereale cu lapte facute cu apa 80-100 ml
- iaurt 150-170 ml

Natalia (cea care nu mananca mai nimic):
- lp 130 ml dimineatza si 130-rar 150 ml seara si 130 ml noaptea
- fructe nu prea vrea
- cereale sau fructe cu cereale 30-rar 60 ml
- pranz 0-50-rar rar 120 ml
- iaurt 100-130 ml

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 3 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:

Larisel imi pare rau ca te stresezi cu dermatita Alenei, poate totusi este iritatie (tin pumnii sa fie asa) si felicitari pt toate cele invatate noi. Sper ca data viitoare cand vin la Cta sa le revad pe printese.

Noi cred ca vom reveni la Cta pe la sfarshitul lunii... deci ne putem intalni oricand dupa.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 3 (+11)

Mergi la inceput

Si daca tot am dat searchuri pe goagal scriu si aici compozitia astora.

Calgel: Clorhidrat de lidocaina 0,33%
Clorura de cetilpiridina 0,10%

Gengigel:Purified biotechnically pre-treated hyaluronic acid 0.2%, xylitol, supportive gel substances

Baby orajel: Benzocaine 7.5%,Flavor; Polyethylene Glycol; Purified Water; Sodium Saccharin

Dentinox: tinctura de musetel 150 mg, hidroclorid de lidocaina 3.4 mg, polidocanol 3.2 mg

AMR 6 kg

Mergi la inceput