Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 21
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Voi curatati limbuta bb-lusilor? Ca a mea are un strat alb deasupra ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
o data pe zi cu o compresa sterila si glicerina boraxata
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
o data pe zi cu o compresa sterila si glicerina boraxata Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
dr neonatolog ne-a spus ca daca stratul e uniform, subtire, e de la laptic si lasi in pace...daca sunt pete si dungi pe limbuta,asta inseamnca ca e ciupercuta si atunci doar trebuie dat cu ceva...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mya85 spune:
Fetele care ati fost la control dupa nastere ati intrebat cumva si de metoda de contraceptie? ce anticonceptionale se pot folosi in timpul alaptarii si cand se incepe??? in mod normal se incepea in prima zi a CM dar acum??
mami de Filip 25.07.2010
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
asta nu e ceai? eu de asta am baut http://casabioeco.allshops.ro/produs/136330/Ceai+Nutrinatal.html Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
sunt si pastile, dar se gasesc mai greu. la plafar de obicei sau magazine naturiste...sau pe net...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
georgia, eu ii curat limbuta in fiecare zi la baita, dar cu plantagingival, ca e natural
glicerina boraxata eu stiu ca nu e buna la bebei
poate cea cu nistatin, facuta special, dar si aia e ca un antibiotic
9 iunie 2010
Victo spune:
dar la "mesaje de dincolo" nu se uita nimeni?
pai andreea eu stii cum fac..inregistrez filmele si ma uit cu piticul in brate, cd doarme Stefan :) ii mai dau sa pape..mai motaie..mai gangurim
bine, Australia mi-a luat 3 zile sa il vad :)
uff..as asuntem si noi cu papa..tot la o ora ziua mananca.maxim 2. tot ma abtin sa ii dau LP cata vreme ia in greutate destul de bine- in 3 sapt a luat 800 gr.
cred ca suptul asta des ni se intampla noua mamicilor cu lapte putin. cele care au mult, nu cred ca sug bebelusii atat de des ziua si dorm. al meu nici nu doarme mult, numa reprize de cate juma de ora, apoi e sus.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
victo ai dreptate cu suptul des la mamicile cu lapte putin
andreea o fi avand andrei puseu de crestere, si el tot la 2 ore papa, dar noi avem o problema ca mai vrea lapte praf
o sa inlocuim treptat nan 1 ha cu nan 1, ca cica asta ha e mai amar
9 iunie 2010