Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 oana, uf, nasol cu capacele. Casco va acopera ? Nu prea inteleg cum sunt icoanele, dar o sa comand cateva sa ma lamuresc. De doua zile vad ca tot asa are si pitica mea program: papa la 22-23 apoi somn pana la 5, apoi trezirea din nou pe la 8-9. ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
cred ca acopera Casco...dar cica nu merita sa il utilizam pt 4 capace ca avem nu stiu ce reducere ca nu am avut nici o paguba in ultimi ani
cu icoanele...nu sunt pictate ci probabil au un model pe care il imprima, dar nici nu e lipita o fotografie...miroase a ulei
uite poate asta te lamureste
LITOGRAFĶE, litografii, s. f. 1. Metod#259; de reproducere #537;i de multiplicare pe hārtie a textelor, desenelor, figurilor etc., prin utilizarea de negative imprimate sau desenate pe o piatr#259; special#259;, calcaroas#259;. 2. Atelier, sec#539;ie sau īntreprindere unde se multiplic#259; prin litografie. 3. Desen sau tablou multiplicat prin litografie. Din fr. lithographie.
Sursa: DEX '98 | Ad#259;ugat#259; de RACAI | Gre#537;eal#259; de tipar | Permalink
sa dea Doamne Doamne sa ii tina naravu cu 1 trezire/noapte
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 - nutrinatal - 6 pe zi mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
asta nu e ceai?
eu de asta am baut http://casabioeco.allshops.ro/produs/136330/Ceai+Nutrinatal.html
Noi 2...si Matei
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 nela, pt colici, nu incepe cu cel mai bun de la alt copil incepe cu chestii naturale: colic baby - de 3 ori pe zi cate 3 ml intr-o seringa daca nu merge espumisan - cate 10 picaturi de 4 ori pe zi si abia apoi treci la artileria grea: infacol bonisan debridat dar nu abuza de ele si incearca naturistele intai mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Bonisanul e naturist! eu asa stiu
Noi 2...si Matei
sorina_goga spune:
Am trimes si noi invitatie pe contul delfinasilor pt cine vrea sa ne vada pozicile!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
mya85 spune:
racusor imi pare rau dar nu am mai primit nici eu invitatia pana la urma, a explicat crispro de ce. ti-as fi trimis cu placere...
oricum sunt o mare binecuvantare serialele astea de cand am descoperit anatomia lui grey abia astept momentul alaptatului ca atunci reusesc sa ma uit eu credeam ca e ceva gen spitalul de urgenta si de asta nu m-am uitat de la inceput la el dar acum am vazut ca e cu totul altceva. mai stiti cumva si alte seriale la fel? ca mi-e groaza pe cand o sa-l termin... ca e tare fain.
fetelor care luati ceai de stimularea lactatiei de la fares nu cumva asta il constipa si pe daca pe noi ne constipa??? si al meu face acum la cateva zile, ieri a facut cu ajutorul supozitorului cu glicerina... sper sa nu se obisnuiasca asa.
mami de Filip 25.07.2010
michelle1981 spune:
nela, eu ii dau bonisan, o ajuta sa elimine gazele mai usor. Eu i-am dat preventiv pentru colici, inca nu are.
crissy, e foarte vizibila diferenta fata de acum 2 luni!! Si ce micuta crestina avem
oana,am citit si eu despre litografie pe wiki, insa nu imi imaginez cum arata. Presupun insa ca e tot o fotografie imprimata.
Am comandat si eu marturiile, niste cutiute sub forma de fluturas de pe gesica ro.
Mai am de selectat muzica, dat comanda de tort si luat bautura.
balansoarul - daca scrie pana la 9 kg (nu stiu ce varsta e asta?!) inseamna ca nu il poate folosi prea mult, asa e?? (cel de la Bright Stars)
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui michelle1981 balansoarul - daca scrie pana la 9 kg (nu stiu ce varsta e asta?!) inseamna ca nu il poate folosi prea mult, asa e?? (cel de la Bright Stars) ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
pana la 7-8 luni, depinde de copil, cat ia in greutate.
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
ooana spune:
citat din mesajul lui sorina_goga Am trimes si noi invitatie pe contul delfinasilor pt cine vrea sa ne vada pozicile! mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
ce frumos ii sta la tati in brate
Michelle parca al meu e pana la 11 kg...oricum Bianca cate kg are acum? Matei cred ca are 5,500...si din cate vad in toate cartile scrie ca in primele 3 luni iau cel mai mult in greutate dupa care vor lua mai putin...asa ca eu cred ca pana la 10luni/1 an ii va fi bun
Mya mie mi-a mai placut asa: Prison Break asta a fost preferatul...Dinastia Tudorilor, GossipGirl...si evident Anatomia lui Grey...cand oi avea timp o sa incep si Neveste Disperate
Noi 2...si Matei
giorgia23 spune:
Legat de seriale eu am vizionat urmatoarele:Neveste disperate,Sex And The City,Gossip Girl,Anatomia lui Grey,Clanul Soprano si Terminator:cronicile lui Sarah Connor...cam multe....aaaa si am uitat sa zic ca Totul despre Sex l-am vazut de 4 ori
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
michelle1981 spune:
Si mie mi-a placut Prison Break cel mai mult. Acum e in top Dexter.
Bianca mea are 4.5 kg.
Super pozele, Sorina. Si balansoarul e fain si sta asa bine! Ai o bomboana de baiat!
Voi curatati limbuta bb-lusilor? Ca a mea are un strat alb deasupra
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)