Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Salutare la toate fetele....
Vin si eu cu o intrebare... Bebelului meu nu i-a cazut inca buricul, cu toate ca pare sa nu mai fie mult... Pediatra mi-a zis sa ii pun comprese cu spirt ca ii cade mai repede dar, azi avem deja 2 sapt si 2 zile si nimic...La voi, la cat timp a cazut?? Aaaa...si la ce e bun banecocin???
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Florentina Antoniei i-a cazut fix la 2sapt...stiu ca se da cu baneocin pudra...eu nu am dat decat cu spirt si nu au fost probleme...nu a supurat deloc

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Florentina Antoniei i-a cazut fix la 2sapt...stiu ca se da cu baneocin pudra...eu nu am dat decat cu spirt si nu au fost probleme...nu a supurat deloc

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Ok...m-am mai linistit... Asteptam sa vedem ce se intampla... Multumesc, Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

ziua buna!
arissa, med meu de fam a spus k e posibil sa aduk vaccinul luna asta,poate scapam de dat bani

mami fericita de ariana ! 06.08.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
Sorina, ce balansoar ai luat?
Pana la ce varsta e valabil?
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Neata! Am luat balansoarul la care parca Oana facea reclama, de pe strollers.ro - Bright Stars Comfort & Harmony Cradling Bouncer. Foarte repede mi l-au livrat. E dragut, dar pt un bebe linistit, cum al meu bebe parca este duracell, nu sta locului ... sta in balasoar maxim 15 min si se plictiseste. Si la pret e convenabil, 269 plus 19 taxe.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Tina, eu o tin invelita in prosop si descopar cate un membru pt masaj, apoi il acopar inapoi, nu o tin dezvelita. La noi sunt 23-24 grade.

mya, tina, racusor, noi folosim torrent, daca va intereseaza va dau un mail cu detalii. Si noi urmarim tot asa serialele si abia astept sa apara: grey's, neveste disperate, dexter

A mea la plimbare adoarme instant. O data urla de foame (desi mancase aproape continuu cateva ore) si am zis sa incerc sa vad daca o pacalesc si a adormit instant mititica.

Larisa multa sanatate.

Racusor, 120g e totusi o crestere! Nu trebuie sa ai motive de ingrijorare daca curba e ascendenta.
Asteptam si restul pozelor de la fotograf.

oana, uf, nasol cu capacele. Casco va acopera ?
Nu prea inteleg cum sunt icoanele, dar o sa comand cateva sa ma lamuresc.
De doua zile vad ca tot asa are si pitica mea program: papa la 22-23 apoi somn pana la 5, apoi trezirea din nou pe la 8-9.

imaya, super tortul!

arissa ce ma bucur ca ai avut o noapte normala! Poate se regleaza. Ai tinut-o treaza in timpul zilei ieri?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Neata de la Hunedoara. Aici ploua de azi noapte si nu putem iesi la plimbarica. Sa vedem mai tarziu poate se face vreme buna.Deocamdata am papat si facem nanitza pe muzica delfinasilor. Si la mami ii e somn si cred ca o sa faca o pauza de somnik.
Iacata si un banc sa ne descretim putin fruntile.

Un tip cu un Ferari da peste o cioara. Bird-lover fiind, o ia acasa si o ingrijeste. O pune intr-o colivie si ii lasa niste paine si apa acolo.
Pasarea a fost inconstienta tot timpul acesta. Cand s-a trezit, aceasta s-a gandit:
- Hmm... gratii... apa... paine... Te pomenesti ca l-am omorat pe ala cu Ferari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

neata delfinariu!
Florentina, Baneocinul se da ca sa nu se infecteze buricul.

mamica fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Neata mamici si delfinasi

Andrei Ioan si Stefan Calin la implinirea a 3 lunite
Victor la implinirea a 2 lunite
Matei Gabriel la implinirea primei luni

si de la noi!
sa curga kg cu atat tortulet

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor eu v-am mai intrebat daca Bonisan-ul e pt.colici? Se pare ca ajungem si noi la perioada critica si as vrea sa-l probez sa vad care-i mai bun pana la urma.

Mergi la inceput