Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritilor zilei de azi. Mariute si Marii si mici si mari. La multi ani si pentru iepurasii care azi au mai pus o luna langa celelalte si muulta sanatate.

Oana, Ericutu intepat si cred ca tu esti puternica si optimista si stii ca totul e ok. Cred ca fiecare dintre noi, in locul tau si-ar face griji, e normal.

Child, azi chair am avut dubii ca, copilul meu mai reuseste sa doarma. Si noi avem ziua mari probleme cu somnul si da in oboseala si plange si e si mai greu. Eu se culca mai nou la 21.00 si se trezeste la 09.00 (nu alaptez si nu se trezeste sa manance noaptea), dupa primul biberon se mai culca, in majoritatea zilelor si mai doarme 1h, 1h jumate. Si de aici incepe circul, reusesc sa o mai culc, pe la 14.00, maxim 3o min dar leganata in carucior, oricum maraie de somn, mancam la 15.00 supa si la 16.00 mai doarme in zilele bune, azi nu, 1h jumate si atat pana la 21.oo. Oricum nu este somn fara plansetele de oboseala iar somnul de la 16.00 il doarme doar in legan.

ca ne-am cam intins.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Denisa da, era serioasa, ca o chinuie dintisorii, isi baga maneca de la bluza in gura (i-am dat inel pt dentitie dar nu-I place), a avut si 3 scaune moi.. se vede umflata gingia, cred ca nu m dureaza mult si sparge.
Cum a fost la botez ca nu m inteleg Eu intelesesem ca nu a auzit preotul de numele Maya, dar de Rebecca
Nu ca a spus alt nume la botez, care?
child programul Justinei de somn e urmatorul:
- de ex la 10 se trezeste papa, la 10:30 termina si imediat vrea sa doarma.. uneori adoarme imediat, alteori in 10-20', doarme 1 h dupa care se trezeste de obicei sa scoata aerul si vrea iar somn nicidecum sa se joace sau sa stea cu noi, azi am luat-o la televizor si dupa un sfert de ora maraia, am dus-o in patut, i-am leganat salteua si-a adormit (tot 1 h). Papa la 3 h , dupa ce-a terminat masa precedenta, adica urmatoarea masa o are la 13:30. Cand se trezeste din a doua repriza papa , calculand s-a cam facut 3 h... si tot asa.
Cand iesim afara m sta treaza, uneori si in carut adoarme.
Merg' sa vad pozele.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina - cu Rebecca nu a avut nimic pt ca nume biblic. Problema lui era cu Maya care cica e Maria pocit asa ca el i-a zis Maria.
In fine nu mai discut pe tema asta pt ca faptul e deja consumat si nu mai am ce face.
Imi pare rau ca o chinuie dintisorii pe Justina.

child - frumoase pozele. Poate s-a speriat de muzica. Cum a fost cu pompa ?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Denisa da, asa e faptul e consumat, numai ca numele spus la botez cam ala ramane.
In certificatul de nastere e trecut Maya? Ca banuiesc ca in cel de botez e trecut Maria.

Mergi la inceput

ALina - in cel de nastere da e Maya. Cel de botez nu exista ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Ne-am intors si noi din scurtele, dar desele excursii. Am fost in Semenic si din nou mare la bulgari. Raducu a crescut, e un cuminte si ma gandesc sa incep si eu sa-l diversific, avand in vedere ca pe 11 face si el 5 luni, iar laptic de la san nu mai am de la 3 luni.
Am cam tras chiulul pe aici, insa promit sa revin la prezenta de dinainte.
Imediat ce descarc pozele din aparat, le postez si aici...sa ne vedeti ce mari si frumosi suntem.
Va pup pe toate!!!

La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!!!

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

Child ce-i facea preotul in poza 2? Denumita ca ii da peste mana preotului.
Mi-au placut pozele, si ce ochi albastrii are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

ALina - in cel de nastere da e Maya. Cel de botez nu exista ..

Ba exista, daca ceri de la biserica.

Mergi la inceput

ALina - stiu ca exista... dar nu la biserica asta. Si certifcatul e tot din categoria " nu exista asa ceva, e o porcarie".
Nu ca as avea nevoie de el.... nu trebuie sa dovedesc nimanui ca a botezat copilul sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna! Incep cu sarbatoritii, ca avem multi astazi.

LA MULTE LUNITE ELIZA VALENTINA, ASTEROPI IOANNA SI CRISTIAN PATRICK!!! Sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati de ei!!!

LA MULTI ANI, LILIANA! Multa sanatate si impliniri iti doresc!

Si, nu in ultimul rand, LA MULTI ANI tuturor Mariilor, iepurasi, mamici, tatici!!!

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput