Recomand bona
Buna ziua,
fetita mea (4 ani si 4 luni) va incepe in curand gradinita si ne vom desparti de doamna care a stat cu ea de cand avea sase luni! Pentru ca eu am fost mai mult decat multumita de activitatea dansei, vreau sa o recomand parintilor care, ca si mine, nu au cu cine sa-si lase copilul si carora stiu ca le este greu sa gaseasca o bona adecvata. Asadar, doamna despre care vorbesc are 55 de ani si a stat cu fetita mea de cand aceasta avea 6 luni. Zona in care locuieste doamna este Colentina. O puteti contacta direct la adresa gina_prunaru@yahoo.co.uk. Detalii suplimentare pe PM
Raspunsuri
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VoichiV Buna ziua, fetita mea (4 ani si 4 luni) va incepe in curand gradinita si ne vom desparti de doamna care a stat cu ea de cand avea sase luni! Pentru ca eu am fost mai mult decat multumita de activitatea dansei, vreau sa o recomand parintilor care, ca si mine, nu au cu cine sa-si lase copilul si carora stiu ca le este greu sa gaseasca o bona adecvata. Asadar, doamna despre care vorbesc are 55 de ani si a stat cu fetita mea de cand aceasta avea 6 luni. Zona in care locuieste doamna este Colentina. O puteti contacta direct la adresa gina_prunaru@yahoo.co.uk. Detalii suplimentare pe PM VoichiV poze bebelina mea draga nu ai PM activat. a fost interna? astept raspuns pe PM, te rog multzam |
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ssergg spune:
Buna,
Si pe mine m-ar interesa o bona la copilul meu de 3 ani.
Cum pot lua legatura cu ea. Poti sa-mi scrii pe ssergg@yahoo.com
Multumesc anticipat,
Citat: |
citat din mesajul lui VoichiV Buna ziua, fetita mea (4 ani si 4 luni) va incepe in curand gradinita si ne vom desparti de doamna care a stat cu ea de cand avea sase luni! Pentru ca eu am fost mai mult decat multumita de activitatea dansei, vreau sa o recomand parintilor care, ca si mine, nu au cu cine sa-si lase copilul si carora stiu ca le este greu sa gaseasca o bona adecvata. Asadar, doamna despre care vorbesc are 55 de ani si a stat cu fetita mea de cand aceasta avea 6 luni. Zona in care locuieste doamna este Colentina. O puteti contacta direct la adresa gina_prunaru@yahoo.co.uk. Detalii suplimentare pe PM VoichiV |