De ce atit de multe operatii cezariene in RO?(5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Libelula, sistemul este exact asa cum l-ai numit tu, "sistemul ASIGURARILOR de sanatate". Adica te asiguri in caz de URGENTA daca exista alta cale se recurge la ea. Din cauza asta nu este in regula sa se plateasca la cele la cerere ci doar la cele cu indicatie medicala. Diferenta asta se face peste tot in tarile cu sistem medical pus la punct.

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

Libelula, sistemul este exact asa cum l-ai numit tu, "sistemul ASIGURARILOR de sanatate". Adica te asiguri in caz de URGENTA daca exista alta cale se recurge la ea. Din cauza asta nu este in regula sa se plateasca la cele la cerere ci doar la cele cu indicatie medicala. Diferenta asta se face peste tot in tarile cu sistem medical pus la punct.

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

ba pardon, nu doar pentru urgente, ci si pentru analize, investigatii preventive, vaccine la copii etc. de care nu am avut parte pana acum. asadar, mi se pare normal ca la un moment dat sa primesc si eu ceea ce solicit, dupa ani si ani de cotizare babane. sau, sa existe un sistem paralel de asigurari private, pentru cine doreste, dar sa fim degrevati de o parte din CAS-ul platit obligatoriu.

CAS am platit foarte mult timp de 12 ani de zile. nu mai zic sotul cat a platit si el. dar timp de 4 luni cat am fost in pre si postnatal, mi-au plafonat indemnizatia. de ce nu mi-au limitat atunci si cotizatia lunara?

Mergi la inceput