Sezatoarea canadiana (190)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La multi ani Anelor si Mariilor si Marianilor(daca aveti), cu o mica intarziere.

Mersi Cristina asa voi face..cine stie,poate gasesc ceva pe care sa ma mulez.

Ana gandeste-te ca ai aprofundat materia in cei 2 ani in plus

Si eu m-am pus Gica contra cu ai mei in privinta facultatii, dar acum regret ca nu i-am ascultat.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

La multi ani, Ana, Anca!
Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Dana P., da un dulap asa mare imi trebuie cum spui tu, dar tot povestea ta ma face sa ezit. Cine sa mi-l monteze bine?
Copiii tai au inceput scoala si ei? Ei spre ce directie sunt? Ce le place?

Zavalita, sa nu zici ca te am in vizor, dar mie asa mi-ar fi placut sa am cu cine scrie/vorbi despre experiente de aici dupa ce am aterizat! Deci ti-ar fi placut psihologia?
Si apoi sa stii ca te citesc, dar nu raspund mereu.
In primul rand sunt faze prin care majoritatea a trecut, apoi ...macar daca ai decide sa ramai. Eu nu inteleg: bagi bani si investesti timp, pleci cu sotul din dotare, cu valizele si nu sti inca daca vrei sau nu? Daca ramai sau nu? Pai ramai macar pentru experienta canadeza.
Eu pot oricand sa o iau de la capat, pentru orice alta zona cat de cat civilizata, dar ACUM si in urmatoarea perioada sunt aici.

De fapt pentru toate fetele, ma simt bine scriind aici, nu prea am eu suficient timp pentru cat as zice. Si citesc toate, toate mesajele, doar ca nu consider ca am ceva de zis mereu, e drept ca sunt de mult timp pe Forum, dar nu si pe Sezatoare.

De fapt care sunt regulile Sezatorii aici? Ce nu se zice? Ce nu se face? Ce oare?
Caci eu nu am pus poze pentru ca nu prea are nimeni poze. Daca am deja imaginea cuiva de pe Sezatoare in cap este pentru ca l-am intalnit in realitate sau am facut schimb de mesaje

Anka probabil cu ai aceleasi probleme ca mine cu tastatura, la job e franceza, acasa engleza. La job e ok, dar ma corecteaza mereu in rosu cand scriu in romana sau in engleza, iara acasa scriu fara accente sau inserez caractere speciale Dar Anka draga, asta nu e tot, maximum de indurat a fost in Romania, compania unde m-am desfasurat in anii dinaintea plecarii era cu capital majoritar german, deci tastatura mea era germana/ nemteasca HABEN SIE verstanden??? Nu mai plange, fie iti mai iei un computer, fie iti mai iei o tastatura, fie consulti un practician intr-ale calmarii
D-astea ziceai :) ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Eu am venit aici cu gandul sa raman vreo 7-8 ani, eu zic ca e suficient. In timpul asta vreau sa fac scoala si sa fac si ceva exp. canadiana. Apoi daca mai vreau sa plec, sa am oportunitatea sa muncesc in ceva mai de doamne ajuta, sa nu o iau iar de la zero.Eu nu ma vad imbatranind aici, e prea frig iarna, apoi nici vara nu-mi place. Dar asta nu inseamana ca nu traiesc in prezent, de unde aceasta idee? fac cursuri de franceza si de engleza in acelasi timp, din ianuarie ori ma apuc de cautat munca ori de scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

iselin, ai fost simpatica: sezatoarea nu are reguli. Aista-i farmecul! locul asta virtual e sanatoriul meu. Aici citesc, rad, ma bucur, plang (speram ca nu des), invat, ma mir, si iar ma bucur.
Daca cumva ai sa calci pe niste degete, ai sa intelegi f repede, dar iti zic eu ca rar se intampla.
Aici ne spunem si bucuriile si necazurile si experientele neutre. Aici ne mandrim cu copii, borcorodim sotii, ne gandim cu "drag" la socri, ne e dor de parinti si frati, ne laudam cu joburi, scoli.
Ce-i mai frumos ca aici s-au legat prietenii si cumetrii care vor tine o viata si inca una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Iselin, cred ca m-am exprimat gresit...dulapul se monteaza bine dupa instructiunile lor precise doar ca dureaza multtttt.
Si sa stii ca sezatoarea are multe poze dar nu la public. Avem contul nostru comun unde trimitem cam tot.

Copiii au inceput scoala noua, evident ca nu sunt in aceeasi clasa,incep mai tirziu si evident termina mai tirziu. Ajung acasa la 17.30 odata cu mine.Le place mult, se vede diferenta clar dintre privat si public, dar eu ma abtin pina la primele buletine.

La multi ani si din partea mea la Ane si Marii. Recunosc ca , fara calendar bisericesc in casa am inceput sa cam le uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La multi ani! pentru toate Anele si Mariile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci ISELIN - imi trebuie un practician in ale calmarii , ca am mai luat un calculator, si tastatura e la fel. De fapt m-am uitat la toate din magazin si erau la fel (dar e drept, aici vorbesc de laptoape, ca desktop nu mai vreau in ruptul capului, nu de alta dar nu am un aspirator asa de performant, iar timp, cu atat mai putin, ca sa nu mai zic de chef - are you follwoing me? - deci ca sa gestionez prafaraia din jurul si dinauntrul unui desktop, no way Jose!!).
Si sa stii ca lumea pune poze pe contul comun (acuma va urma intrebarea - care cont comun?

Cu o o noua emigrare, eu nu as mai pleca intr-o alta aventura. Mi se pare greu sa faci asta dupa ce deja ai copii. Cu cat copiii cresc, cu atat mi se pare mai greu. Teama (sau emotia, daca vreti, sa nu fie prea tare termenul) ca ei depind de tine si ca tu, orice ar fi, trebuie sa le asiguri un acoperis si o farfurie de mancare, hainute si educatie,... asta parca devine din ce in ce mai mare o data cu trecerea timpului.
Cand copilul e mic, esti mult mai "zen", sa zic asa... Mai dar pe masura ce creste.... pffuu ce complicat devine!!
Noi am avut de mult ocazia de a pleca, am cantarit pros&cons, si sper ca am ales bine, for good.

ZAVALITA - si apai daca nici vara nu iti palce, te-ai gasit sa alegi Australia??

Mie imi place iarna
Uitati, cum e acum, A-DOR!!

MARU - exact asa ma gandeam si eu, nu numai la prietenii, dar la cate nasici si cati finuti s-au gasit aici! pentru toti!

Bineinteles ca am dat laptele in foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La Multi Ani Mariilor si Anelor!!!!

uf, eu sunt cea care a fost lasata sa face ce vroia inima mea si am murit de foame in Romania( la fel si sotul). Poate mai bine aveam niste parinti care ma obligau sa fac ceva mai practic......

casandra pt. stationamente subterane uite aici localizarea lor: http://www.spaq.com/informationnel/Stationnements/Localisations/tabid/67/language/fr-CA/Default.aspx
Noi il foloseam pe asta: De la place D'Youville (Société Parc#8209;Auto du Québec: parcare
Costa in weekend 9 cad parca.....sau 10.....

Alt loc cu parcometre e :
alta parcare

Si luati si hainute mai groase, in caz ca e frig..... Mi se pare ca explanada guvernatorului e inchisa pt. reparatii. Asa am vazut la stiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Anka dar de ce fierbi laptele? E deja pasteurizat......

Mergi la inceput