Sezatoarea canadiana (190)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Raluca, ai terminat Facultatea de Matematica / Informatica ?
In ce oras ?

Si eu tot asta am terminat in Bucuresti in 99.

Eu zic ca daca iti place sa lucrezi in informatica, sa mergi pe calea asta.
Mie mi-au recunoscut in totalitate studiile din Ro.

Bafta multa!!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Nelia, mai spune-ne ceva despre cei trei iezi! Copiii tai iau autobuzul scolar? Fetita mea nu l-a luat niciodata pana acum si pentru ea e ca un mit.

Vine, vine toamna!
Noi am fost in vacanta aceasta scurta in satul istoric Val- Jalbert, am vazut Lac de St Jean, am mancat tarte cu afine super, super bune, am facut drumetii prin padure, am vizitat pestera Trou de la Fee, e din granit si de aceea nu sunt stalagmite si stalactite decat ff mici, dar pentru copil a fost o expeditie pe cinste.
Nici nu ma asteptam sa nu se planga de durere de picioare, dar nu a zis nimic chiar dupa km intregi de santier parcursi.
Copilul nostru e tare amator de dormit aiurea oriunde, dar mai ales la hotel, deci mini-vacanta a fost pe gustul ei.

Dragaica, se vede si din imagini ca nu sunt la fel cei doi bebei si cred ca tu ii recunosti deja usor dupa comportament. Seby este nascut primul?

Zavalita, dar sa stii ca in opinia mea contabilitatea e destul de tehnica.
Sigur nu se compara cu proiectarea in inginerie de ex, dar e tehnica. Eu asa am si invatat-o. In Ro era planul de conturi, dar si ctb de aici are aceeasi logica, chiar mi se pare ca trebuie sa gandesti putin mai mult mecanismele. Mult curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Dragaica, sunt atat de dulci micutzii......mai ales cand stau ei unul langa altul imbratisati... Sa va traiasca!

Doloress, vad ca vine bebe 2. Felicitari! Asa-i ca-l vezi pe Patrick la student la McGill?

Ankalaura, mda, am cazut si eu ca musca in lapte in discutia despre Ikea, n-am vazut cine a initiat-o. Asa se intampla daca citesc cate 2-3 pagini o data la 3 luni.

Khristin: Andy are 1 an si aproape 9 luni deja. Tinem sub control eczema prin alimentatie (e curata pielea acum, dar trebuie sa fim atenti tot timpul), e hiper alergic la lactate (de ex., daca il pupa cineva care a mancat ceva lactat cu 2-3 ore inainte, face urticarie la contact in cateva minute)si la albus. Nu stiu ce ar face daca ar manca lactate, e destul sa vad cum se umple de urticarie la contact. u albusul am senzatia ca e mai bine. Dar, oricum, e muuult mai bine decat acum 6 luni. A depasit multe intolerante. Sper sa scape de toate alergiile si intolerantele astea. In rest, e foarte activ, vioi, zice o gramada de cuvinte si ne uimeste pe zi ce trece cu cate invata. Ai tai puiutzi cum sunt? Cum e la scoala? La ce an predai acum?

Diana, eu sunt sigura ca tu o sa reusesti, chiar daca nu esti "localnica". Un job la guvern ar fi f. potrivit ca sa poti avea si viata de familie, nu?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Zavalita, dar de ce nu vrei sa continui in jurism-notariat daca tot ai terminat dreptul, nu ti-ar fi mai usor, ca timp tot pe acolo ai fi cu contab? si notarii au cautare, nu sunt prea multi romani inca sa ai de unde alege; am vazut tot pe site-ul guv.ca au salarii frumoase;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

notariatul ca meserie nu exista in partea engleza sau in australia. eu vreau sa mai emigrez inca o data. poate m-oi razgandi in cativa ani, de placut imi place pe aici. sa vedem cum razbatem prin iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Cristina(cge) si eu tot in Bucuresti la Universitate am terminat in 2003, sectia matematica-informatica..s-a infiintat in '99 cand ai terminat tu...a fost o sectie asa smechera ca ne-au pus sa facem 5 ani in loc de 4, ca doar eram struto-camila..posibil ne-am intersectat in '98 pe holurile facultatii. N-am facut programare dupa pentru ca nu s-a prins de mine, desi trebuie sa recunosc ca nici prea multe sanse nu mi-am dat..asa ca nu pot sa spun daca-mi place sau nu, ca n-am profesat. Ce faceam eu la munca era un mare fas. Oricum, mie programarea mi se pare complicata, necesita studiu individual, ca e in permanenta schimbare..spun asta din inchipuirile mele, tu fiind in domeniu poti sa spui daca asa e.

zavalita de ce nu ati aplicat direct pentru Australia? Ne-am gandit si noi initial, dar mi se pare asa departe..nu ca ar fi Canada prea aproape.

Alina aveam impresia ca sunteti programati la interviu acum in toamna..cand ati depus dosarul?

O zi usoara tuturor..

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ralu si cristina am fost colege virtuale eu am teminat in '90
am inceput jk azi sa vad cum or fi cand le iau de acolo, de dimineata au fost bine, incantate tare de ghizdane, s-au dus direct la locul de joaca unde erau mai toti copiii si eu am plecat. of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ana_Stroe si mamaana

La multi ani de Sfa. Ana!!!

Sa fiti sanatoase si iubite!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

ANA - vine din ebraica si inseamna: channah = favoare, gratia favorita. Nume derivate din acesta: Anca, Aneta, Anisoara, Nana, Ani. Sfanta Ana a fost mama Sfintei Fecioare Maria, Nascatoarea de Dumnezeu.
......nume derivate, ca Aneta si Anca (Ancuta), sau compuse, ca Mariana, Ana-Maria, Anabela etc. Diminutivele sunt destul de numeroase: Anisoara, Anica, Anita, Anuta, dar si, sub influenta occidentala, Ani sau Anita.....

MARIA - vine din ebraica si inseamna: cea iubita, cea indragita. Nume drivate: Mari, Meri, Mariana, Marioara, Mariuta.
Pentru ieri, Sf Maria, sa va traiasca toti care poarta numele.

Ioachim si Ana sunt sarbatoriti pe data de 9 septembrie.

Deci q.e.d. pentru Anka...

Iar astazi
Ana S.
Ankalaura
Anca
Ancuta
Anelor
MamaAna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Anelor! Ce nume fain!

Andy imi pare rau de alergii... al meu are dermatita atopica, numai iarna ii iese. Sa speram ca scapa de ea, incet incet. Normal ca-l vad pe Patirck student la McGill, mereu m-a atras universitatea asta. Deja sunt in faza cand incep incet incet sa renunt la unele din visurile mele si sa le transfer catre copii. Normal, eu n-am sa-l presez in nici un fel, il las sa mearga unde vrea el, eu chiar m-am pregatit sa fac fata si vestilor de genul, mami eu nu vreau sa merg la facultate, sau chiar vreau sa renunt la scoala, stiu ca e o posibilitate.

Zavalita pai mergi la psihologie daca iti place! Eu mereu am sa am un mare regret ca n-am facut asta. Asta am vrut dintotdeauna, din clasa a X-a de cand am facut psihologia. Insa normal, la presiunea parintilor, mai ales a lui tata (el a picat la drept si a ramas visul si regretul lui dintotdeauna) am mers la drept, desi uram (si inca urasc) tot ce tine de meseria asta. Mi-a placut, asa la modul teoretic, insa sa practic... bleah! Din pacate am invatat prea tarziu sa tin piept parintilor. Acum regret ca n-am facut aici, insa aveam in plan sa termin repede o scoala, voiam neaparat un program scurt, ca suna ceasul biologic si voiam copii cat mai repede. Asa ca am ramas cu regretul. Nu-ti fa probleme cu limba, dupa 3-4 ani de scoala aici, o sa stapanesti limba foarte bine.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -17+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput