Sezatoarea canadiana (190)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Nelia, merci de recomandare, abia astept sa m uit pe site. da am nevoie de lucruri care sa-si faca treaba.
Am mai scris eu pe Sezatoare ca Anne este la o scoala alternativa care functioneaza dupa pedagogia Freinet

http://fr.wikipedia.org/wiki/P%C3%A9dagogie_Freinet

Ai dreptate, suntem norocosi, dar ne taxeaza chiar daca sunt declarati publici, caci de fapt tot ce face putin extra se plateste

Ai avut o zi buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Merci inca odata pt raspunsuri , se pare ca fiecare are experiente mai mult sau mai putin dureroase.
Cris, asa e, maman e de la tara, desi a trait 25 de ani la oras. Asa e mentalitatea alor mei: sa munceasca pana cad din picioare, la ei relaxarea = lene .

Cristina, am incercat si voi mai insista sa ramana mama cu noi cateva luni, dar in final trebuie sa-i respect decizia, nu? Asa e, e trist ca ne vedem asa rar si nu valorificam cum trebuie vizitele astea. Trimite-mi si mie p.m. cu adresa ta te rog, as vrea sa ajut si eu un pic

Simonna, pup you back. Mai, sa stii ca sunt geloasa rau cat de bine papa frumoasa ta . A mea Soimita rar atinge performanta a 100 ml de ceva plus ros un fruct. La gradi imi zice madame ca papa super bine , acasa insa isi respecta portiile de funica.

Doloress , ai pus punctul pe I. Clar ca maman e un copil captiv, ambii parinti de altfel. Incepusem si eu sa citesc acolo, dar mai mult de un capitol jumate nu am avut puterea sa citesc, m-a lovit in moalele capului. In mod logic, si eu sunt un copil captiv, care nu e pregatit nici macar cu sine sa aiba o confruntare .

Dana, imi pare sincer rau ca ti-am trezit sentimente dureroase vis-à-vis de mama ta .

Iselin, multa sanatate iti doresc, mi se pare o incercare grea prin ce treci , esti o curajoasa . Merci pt raspuns, din fericire Soimita mea e foarte sociabila si ii place la gradi, pe cand acasa se plicti rau de tot.

Anka, raspunsul tau a cazut cel mai aproape de ce se intampla acum cu maman, nu se simte in elementul ei si punct. Ce ma intristeaza e ca in 2006 si 2008 cand a fost in vizita cate 3 sapt, i-a placut la nebunie, vroia chiar sa emigreze singura !!! Si nu inteleg de ce tocmai acum nu-i mai place nimic si nici nu vrea sa o ajut cu ceva (gen carti, filme, ziare, posturi tv romanesti), singurul ei gand e cat a inaintet taica-miu cu treburile gospodariei.

Cristina, Mqqm, cum spuneam, mama mea nu doreste sa se simta bine tura asta. De crosetat, impletit etc nici vorba . Succes cu buni a voastra, si pt mine ar fi insemnat foarte mult sa mai stea .

Nelia, cata dreptate ai ca parintii pierd in continuu, tare as vrea sa nu fie asa . Parca suferinta e singurul lor prieten. Ma bucur tare pt tine si pt Ana ca ati depasit toate barierele si aveti o relatie mult mai buna cu parintii.

Mikiion, ce fain ca tot pui posturi la guvern, cel mai mult mi-as dori si eu un astfel de post in administratie.

Iselin, si eu ti-as fi recomandat tot site-ul dat de Nelia, vezi ca au reduceri frumoase acum .

Noi suntem in febra cumparaturilor pt taiatul motului, speram sa fie totul bine . Nu-mi vine sa cred ca Soimita face un anisor, parca vad ca ma trezesc cu ea la facultate acusica . Ah, vroiam sa zic ca din cauza distantei ratez al doilea rdv la pediatru, pur si simplu nu am curaj sa-mi asum riscul sa conduc pe decarie, prin montreal in general. Nu inca . Sper sa nu regret, adica sper ca fetita sa nu aiba vreo problema ascunsa.

va pupa fata

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Philip - nu sunt in Azore, sunt in QC, da' am vrut sa-mi "pierd urma" (glumesc) deci sorry dar nu am info despre Azore nici macar din citite

Delia - pupam Soimita!

Am si eu o intrebare - CAND si CE anume ar trebui sa luam pentru noi, oamenii mari, de incaltat si imbracat pentru frig?
Am tot lungit-o, nu am magazinat, nu stim unde sa ne uitam si nu stim ce ne-ar trebui.
In principiu, nu o sa stam in strada, probabil ca o sa ne miscam cu masina in cea mai mare parte a timpului, dar momentan avem numai ghete si pantofi de toamna frumoasa, ca acum, si adidasi. Atat. Eu am un fel de parka, in Ro m-am descurcat cu el, e calduros si lung pana la glezne, de regula puneam pe dedesubt un tricou, alteori si un plovar (dar cume ram cu amandoi copii, veneam lac de transpiratie chiar daca erau -15' afara). Are gluga. Insa nu e impermeabil.
So - idei?

Fug la nani. Am avut o zi grea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

- 15 o sa ti se para cald

fetelor, cum treceti voi peste barfa rudelor? pe mine inca ma doare, si ma da peste cap, mai ales cand vine de la cine nu te astepti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

sa va zic ca am socrii la mine? umplu 3 capitole. mai bine nu.

maru eu nu aud barfele, sau ma fac ca nu le aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Diana inca o data la multi ani pentru Sonioara mica!

Multa sanatate si numai bucurii, finuta mica si dragalasa!

Iar tie Diana draga, felicitari pentru asa familie frumoasa!

Maru eu incerc sa nu le mai aud... de multe ori vreau sa intreb ce mai face sau ce mai zice x dar prefer sa ma abtin pentru ca stiu ca o sa aud si ce nu-mi place sau o sa ma doara... asta nu inseamna ca si reusesc mereu.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

mamaana, vino aici si te spovedeste, nu acumula maica, ca nu e de bine

am apucat sa zic verisoarei de la Montreal ca masinile mele is in leasing si matusa (care la momentul discutiei era in Canada) s-a dus tinta la mama la tara sa ii zica ca eu nu stiu ce fac, ca nu-s normala, ca nici macar masini nu stiu sa cumpar, ca ce daca am masini noi, is ca si inchiriate. De era saraca mama sa faca apoplexie! De ce Doamne iarta-ma a trebuit sa se discute/barfeasca despre mine in halul asta incat si matusa care habar n-are de masini decat au usi si roti sa devina expert in leasuri? Si ce ingrijorata e familia ca copkilu meu la 16 ani nu o sa aiba masina sa mosteneasca!
In loc sa discut cu mama la telefon de ce o doare, trebuie sa o ascult plangand de durere ca nici aici nu am pace si nici ea acolo.

Mergi la inceput

Diana, la multi ani pentru Sonia! Sa creasca mare si frumoasa, sa fie iubita, norocoasa, sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

maru si eu daca ma apuc sa scriu de soacra-mea, nu ma mai opresc, asa ca prefer sa stau linistita... cand vine aici imi pun masca zen si incerc sa devin imuna la comentariile ei ca altfel cred ca as lua-o pe aratura bine de tot.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

pitilache, soacra e alta poveste: il suna pe Andrei cand stie ca noi nu suntem acasa, si il pisalogeste! Copkilu nu ii mai raspunde de o vreme, lasa sa intre mesajul si nici atunci nu ridica receptorul, iar eu trebuie sa explic infuriatei si indignatei de ce pruncul nu vrea sa vorbeasca cu ea! (daca n-ar fi crescut 2 baieti as mai fi dat 2 parale, dar asa....)

Mergi la inceput