Septembrie-Octombrie 2010! Hai Buburuza10 !!(157)
Raspunsuri - Pagina 6
Alecsa_L spune:
Eh....atunci o sa-mi iau inima-n dinti si o sa ma epilez si eu azi. Merci pt. raspuns. 
Alecsa_L,
35+ , 
oramona spune:
Offf, asa ma gandeam si eu, ca trebuie sa stau cumintica
. Ca nu prea am fost, am mai facut una alta si chiar si
, doar acum mai rar, asa cum zice si Klari. Dar gata, pana vine motata , doar cocotata in pat si
.
mamica de Maria Lavinia si
35+ cu Elena Elisa 
ana_25 spune:
Oare ce s-o fi intamplat cu Bebecris ca nu am mai vazut-o de multisor pe aici??
Chichi matale pe unde umblii?? Ia treci matale la semnat condica!!
Ana
35+
Maia Elena
lu' mama
donna79 spune:
Neata!
Incredibil, Buburuza a apucat sa ne lase si micul dejun inainte de plecare! 
Hai Bubu!!! Nastere usoara! Te asteptam, bebe Sofia!
Aniast, minunata povestea nasterii! Sa fiti sanatosi si fericiti. Asteptam cu nerabdare numele ![]()
Fetele, care doriti/puteti, ajutati un om amarat. Mi-am notat de o mie de ori contul si parola pt albumul bebeilor dar nu reusesc sa intru, cred ca mi-a mers doar o data. Acum sunt sigura ca nu gresesc dar vreau sa mai verific inca o data, imi mai dati si mie informatiile necesare? Multumesc anticipat!
Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
be_one spune:
Buna dimineata!
Aniast, felicitari pentru nasterea frumoasa si pentru BB!
Buburuza, Doamne ajuta! Suntem cu gandul numai la tine 
Klarisse, esti mai bine? Eu ma lupt cu burti tari de o multime de vreme de-acum. Abia astept sa ajung la dr sa vad ce mai e cu colul meu.
Voi patiti sa se impinga bebe in jos atat de mult incat sa doara tare? Adica in vezica sau in alte organe - stateam ieri in pat si ma uitam ce tare se impinge incat aproape ma temeam sa nu iasa 
M-am saturat de gynipralu asta, azi m-a tinut ametita vreo trei ore. Trebuie luat pana la nastere? Ca tare m-as lasa de el. Plus ca de cand il iau si nu mai iau calciu, ma cam dor oasele.
Oramona, pt ce ti-a zis ca iti trebuie bomboane? ![]()
Oana
36+ cu
Ioan si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi io la AA da iti dai seama unde-i al meu? ![]() Comentarii as avea,dar iti dai seama ca ma abtin.. mai bine ca si al tau e in aceeasi oala ![]() pe 23 septembrie vine comoara saru'mana ![]() Doamne-ajuta! Imediat te trec si la panoul de onoare! ![]() ![]() |
oramona poate fi placenta centrala adica acopera tot orificiul colului uterin si atunci poate sa vrea dr sa nasca el natural ca tu nu ai cum, sau poate fi marginala caz in care atinge marginea colului uterin caz in care teoretic poti naste natural da' eu personal nu m-as baga. si dr tau ii trebuie ceva curaj...
Hai buburuzuleeee! hai bebelicaaaa!
baby are mucisori de alaltaieri, de ieri chihaie, si azi m-am trezit si io cu gatul in pioneze. aseara am bagat o inghetata ca am auzit io ca am sansesa treaca gatu' cu inghetata si daca nu trece...macar am mancat inghetata
si n-a trecut
asa ca bagam homeogene si ceai de lamaie si asta este...zoze tu ai un gand sa ii dai si piticului laptic? il intorci? ca io nush ce sa fac...eu n-am alaptat-o niciodata direct, doar la pompa, da' parca i-as da si ei nitel la biberon...macar 50 ml. oare aberez?
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
mari_paun spune:
zoze
, voi naste cu DR Deva Dan de la Giulesti...pt ca e inchis spitalul a gasit sa faca garzi la ...BOLINTIN, spital municipal, asta e ...ce sa mai zic? mi-a zis ca anestezistul e dr spitalului, nu e lux dar e ok, au de toate...sala de operatii e ok, acum pe 14 septembrie imi zice cand sa ma duc sa scoata bebelul
sacosica e pregatita, mai am sa pun hainute pt bebe...in caz ca-mi trebuie.
Doamne ajuta sa fie bine!
Alecsa, eu m-am epilat TOTAL si nu am avut nimik, sper sa mai am ce jumulii inainte de operatie![]()
Alyntaaaaa, dar ce in forma esti draga mea
...mi-a duc aminte cum a fost la Ema...am nascut la 43s...Doamne, credeam ca raman gravida pt totdeauna
...
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,
36+
PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 2s
maitreyi spune:
bebecris zicea ca se apuca de varuit, iar chichi sper sa nu ne faca vreo surpriza ![]()
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
Mai3 am uitat sa te felicit pentru data cezarienei! Nu pui copilul la san? Te mulgi la pompa si-i bagi in bibe?! De ce sau nu am inteles eu bine?! Ca lactatia scade simtitor daca copilul nu este "mufat"!
Alina-Mirela
40+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra