Septembrie-Octombrie 2010! Hai Buburuza10 !!(157)
Raspunsuri - Pagina 21
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 In continuarea discutiei despre alaptat: minunile astea de ragade apar inevitabil? sau sunt si femei care alapteaza fara probleme? Intreb pt ca eu din constructie am niste sfarcuri destul de ...formate, iar acum arata chiar ca tetinele de biberon |
Eu nu am avut ragade, nu am facut furia laptelui, Gruia nu a regurgitat niciodata (nici macar nu-l mai ridicam pe umar sa-l bat, asa cum se face, sa scoata aerul, ca imi era mila sa nu-l trezesc), nu am facut vergeturi pe nicaieri, nu mi-au aparut varice ... sa mai continui?
Si asta in mod natural, pentru ca nu am luat vitamine, nu m-am dat cu nici un fel de crema pe nicaieri, nu am folosit mameloane, pompa, biberon, suzeta, etc.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
CezaraAMR 5 saptamani !!
alynta27 spune:
Neerantula ai fost o fericita! Ragade prea urate nu am avut, in schimb David mi-a fost colicos 4 luni! Nu zic ce urlete tragea ca ne stia tot cartierul!
Fiecarecu "norocul" ei! Una naste mai greu, alta se recupereaza mai greu, unele nu au laptic etc... Trebuie sa fim optimiste ca va fi bine!
Alina-Mirela
40+2
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Somn usor!
Alina-Mirela
40+2
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
donna79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Eu nu am avut ragade, nu am facut furia laptelui, Gruia nu a regurgitat niciodata (nici macar nu-l mai ridicam pe umar sa-l bat, asa cum se face, sa scoata aerul, ca imi era mila sa nu-l trezesc), nu am facut vergeturi pe nicaieri, nu mi-au aparut varice ... sa mai continui? Si asta in mod natural, pentru ca nu am luat vitamine, nu m-am dat cu nici un fel de crema pe nicaieri, nu am folosit mameloane, pompa, biberon, suzeta, etc. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si CezaraAMR 5 saptamani !! ![]() |
Nerantula
... imi dai sperante...Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
donna79 spune:
Sorana, ma intrebam ce-i cu tine! Chiar... de ce nu nasti in Anglia?
Donna
35+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
sorana_23 spune:
Alynta, m-ai intrebat de ce nu nasc in Anglia..culmea e ca aici ar fi chiar gratuit pt ca sotul meu a primit permis de munca si toate actele in regula iar eu as intra pe asigurarea lui. Numai ca nu stiam toate aceste aspecte de la inceput (abia s-a instalat si el aici pe 1 august) si in plus sunt oarecum paranoica vis a vis de medic, am mare incredere in medicul din Romania (acelasi cu care a nascut si aniast ieri) si am impresia ca aici nu gasesc altul la fel de profi, ca e prea tarziu sa ma preia un alt medic, ca cine stie pe mana cui ajung...etc....probabil ca sunt tampenii dar acum asa mi se pare.
sorana
32+ cu