Septembrie-Octombrie 2010! Hai Buburuza10 !!(157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

kiti, bun-venit de la dr! ma bucur ca totul este ok!
chichi, foarte frumoase sunt noile achizitii! sa le foloseasca Toma sanatos!

p.s. imi trimiti va rog un PM cu datele pt mail? pleaseeeeeeeeeeeeeee!!

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

am uitat! chichi, felicitari pentru semnaturica noua! tare bine iti sade cu ea!

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Alexuza, bine ai revenit acasa! Recuperare usoara!

Chichi, felicitari pentru semnatura

Bravo Kiti, ai scapat de cal. Multumim si de vestile de la Buburuza.

Donna si eu sunt ca o rata...

36+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Am si uitat sa schimb semnatura pe ziua de azi! Deci am intrat in saptamana 37!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

Felicitari!

Donna 35+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Simona, Andreea multumesc tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Puiutza, iti raspund si eu cu intarziere ca de-abia acum am reusit sa citesc din urma. Eu am avut ragade rele-rele. Am incercat cu mameloane de silicon (sau cum s-or numi), dar Clarinda nu vroia sa manance cu ele. Asa ca singura solutie pe care am gasit-o a fost sa strang din dinti, sa tip, dar sa continui sa-i dau sa manance de la san. Am citit si solutia gasita de 2ingerasi: mi se pare foarte buna si cred ca mi-ar fi prins bine daca as fi citit-o pe undeva. O sa o urmez daca va fi cazul si de data asta, eu insa sper sa nu mai am de-a faca cu ragadele la Sabrina. Ma dadeam si cu Garmastan (cred ca am folosit 4 tuburi), dar nu m-a ajutat prea mult, dar macar faceam ceva. Imi puneam comprese, stateam cu sanii liberi, ca orice ii atingea, ma durea de nu mai puteam. Asa ca, eu ti-as recomanda solutia data de 2ingerasi plus creme speciale (ce vrei tu) si multa rabdare, ambitie si perseverenta. O sa treaca si tu o sa ai satisfactia ca ai reusit sa-l alaptezi pe bebe. Eu aveam impresia ca o sa am ragade toata viata, dar a trecut si "am uitat". Mult succes!!!

HAI BUBURUZULE!!! TINEM PUMNII!!!

Am vazut pozele cu bebeii nostri. Doamne, ce dulci sunt! Adevarate minuni! Felicitari mamicilor!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 35+ AMR 4

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Dragele mele,
Nu am mai scris de tare mult timp si sper sa ma iertati pt asta. De vreo doua saptamani il plimb pe bebe Tudor prin Anglia, pe la sotul meu. Am decis impreuna ca e mai bine sa incercam sa ne stabilim in alta tara si el a primit o oferta pt un job aici. Eu am sa ma intorc in Romania sa nasc si apoi intentionez sa ma mut de tot in Anglia.
Deocamdata incerc sa ma obisnuiesc cu accentul lor ciudat; cu toata engleza mea (pe care o consideram de nivel avansat) nu inteleg mare lucru.

Sunt tare incantata ca mi-am luat doua dintre produsele despre care s-a discutat mult ...girafa sophie si steluta cantatoare tomy. diferenta de pret fata de romania e socanta, girafa a fost echiv. a 60 ron si steluta 50 ron.

Am citit tot ce ati scris, am vazut pozele puse de aniast pe facebook; e tare dulce noul bebe si seamana f bine cu Vladimir. astept sa ne spuna si numele lui. Vad ca ne tine in suspans.
Le felicit si pe celelate fete care au nascut si le urez nastere usoara si bebelusi cuminiti si mancaciosi celor care urmeaza.

As vrea sa intreb fetele cu ceva mai multa experienta daca vom avea sigur nevoie de pompa de muls. Eu nu prea am nimic de facut pe aici si toata ziua bantui prin magazine cumparand un alta pt bebe...si azi m-am oprit in fata unor pompite de muls si ma intrebam daca mi-ar trebui si asa ceva.
multumesc frumos,

Promit sa fiu mai activa dupa ce ma intorc in tara (adica sapt viitoare). Aici netul merge infiorator...nu degeaba e Romania pe locul trei in lume la capitolul infrastructura de net. As da orice pt reteaua mea de acasa.

sorana 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Aaaaa...si inca ceva, tot referitor la ragade. Mama mi-a amintit in seara asta ca eu uitasem...Cand aveam ragade, dupa toata operatiunea cu comprese si pompa de muls mai puneam si glicerina boraxata pe care mi-o prepara mama in farmacie (se gaseste in orice farmacie si e ieftina...cam 1,5 RON sticluta, cred). Aste e tot o idee creata de-a mea. Puneam glicerina boraxata cu triplu scop: Imi proteja sfarcul ranit pana ce prndea micutul bine, in plus il feream si pe el de afte in gurita si asa i-am creeat placere sa suga, pentru ca prima senzatie pe care o avea era ca dadea de ceva dulce(si citisem eu ca toti copii iubesc dulcele, inca din burtica, nu?)
Sper sa va fie de folos 'descrierea experimentului' meu.

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 37+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Sorana bine ai revenit! Buna decizie ai luat cu plecarea din Romnania! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Donna din cate stiu eu ragadele se fac deoarece bebe nu nu apuca bine sfarcul! Dar si deoarece pielea mamelonul e mai sensibila!
Alexuza bine ai revenit! Ce nastere rapida ai avut!
2ingerasi, Clabuc ati zis bine si sunt de acord! Eu la David cand alaptam imi venea sa ma urc pe pereti de durere! Si tati statea in preajma si se minuna ce bine papa plodul, iar eu "muream"..... A durat o saptaman- doua! Mai ales ca era tare fomist si sugea des si zi si noapte! Trebuie multa rabdare si perseverenta! Stiu ca multe mamici renunta..Li se pare greu sa se trezeasca noaptea la 2-3 ore, apoi sunt durerile de inceput ale alaptarii, lupta cu mastita etc!
Kiti multumim de vesti!
Buburuza tinem pumnii!
Eu am fost indusa la primul bebe la 10 dimineata si travaliu a debutata la 20 seara! Am nascut la 2 noaptea! Deci e posibil sa nasca si la noapte! Depinde de organism!
Sorana cum de nu nasti in Anglia?! Ma gandesc ca sunt conditii mai bune acolo! Sau e prea scumpa asigurarea?!

Fetelor eu inca nu d-au semne de nastere! Imi doresc, dar nu e dupa a mea voie!

Alina-Mirela 40+2Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput